4v:lle rangaistus?

Millaisia rangaistuksia te muut annatte lapsillenne? Mie oon nyt ihan hukassa kun meidän lapset on ollu aina niin kilttejä, et pelkkä omaan huoneeseen komentaminen on riittäny.. Nyt on sit esikoinen ruennu tönimään siskoaan 2v nurin ja jahtaamaan juosten perässä vaikka toinen kuinka huutaa ei. Sitten kun komennetaan, niin nauraa. Miten meijän pitäis rankaista sitä et se uskois että toisia ei saa kiusata?

6.4.2012
Santtuvaan
Santtuvaan
11-month-old baby

Meillä tuntui myös ettei millään rangaistuksella ollut mitään väliä. Naurettiin vaan päin näköä.

Johdonmukaisuus on avainsana tässäkin ärsyttävässä uhmassa. Eli jäähy WanhaKurpan ohjeiden mukaisesti. Meillä kun pelkillä pojan jäähyillä ei tuntunut olevan vaikutusta, niin kaupantekijäisinä menetti etuisuuksia tai leluja myös jäähylle. Ja meillä meni 4v ja 5v uhmat yhteen putkeen. 1,5 vuotta rangaistuksille nauramista, korvat hukassa ja muuten vaan ylimielisyyttä. Oli hiukka oma kestävyys koetuksella. Ja nyt on pientä 6v:n "mä teen mitä mä haluan"-asennetta ilmoilla, 2kk oli rauha massa tuossa välissä.

Ja anteeksipyytämisestä vielä. Vaadi, että lapsi sanoo sanan oikein. Meillä vähän lipsuttiin ja hetken aikaa "anteex" kelpasi. Vaadi, että sieltä tulee kunnolla "anteeksi". Meillä lapsi mitätöi koko anteeksipyynnön tuolla väännöksellä. Se oikea sana on edelleen harvinaisen vaikea.

8.4.2012
misukka
misukka

meillä meni miettimään ja pois sai tulla kun pyysi anteeksi niin että tarkoitti sitä. Tuo 4 v uhma on oikeesti rasittavaa aikaa koska sillon ei oikeesti sanominen ja rangaistus tunnu auttavan mitään, kaikelle nauretaan ja millään ei oo mittää väliä... Muistan nimittäin vieläkii n uo kulta-ajat X) Pysy johdonmukaisena vaan, jos siun tytöt on ollu alun alkaenkii noin kilttejä niin toivotaan että on lyhytkestoista temppuilua :)

6.4.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...