Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Nivustyrä!!

Mulla siis lääkäri totes että on nivustyrä oikealla puolella :( ja raskaana kun oon niin tälle ei ilmeisesti nyt hirveesti mitään pysty tekemään:/ kivut on aivan hirvittävät päivittäin.. Sitä piti kysyä että onko kellään muulla ollu samaa vaivaa ja mitenkä sitä on hoidettu? leikkauksella vai muuten?

6.4.2012
piia88
piia88

mulla ei ole tuota tyrää mutta mulla on napatyrä. mulle sanoivat viimeraskauden jälkeen että ei tehdä mitään jos ei oireile että tehään sitten vasta leikkaus kun olet kaikki lapset tehny. mulla ei onneks ole oireilu tuo mitenkään eikä ole kauheen isokaan. välillä napa näytää pullahtavan hieman yläosassa millo mun pitää painaa se takas nii se vaa rusahtaa ja menee paikalleen hetkeks.

6.4.2012
immortal
immortal

kannattaa kysyä saisko sen teipattua sinne sisälle. ja sit jos sitä alkaa kuumottaa tai tulee sellaenen mustelman tyylinen, niin kipinkapin kauheeta vauhtia sairaalaan. sillon se suoli on joko tulehtunu tai menossa kuolioon. kysehän on kuitenkin suolesta mikä sieltä ulos tulee.. tsemppiä!toivotaan että sullakin sit synnytyksen jälkeen palautuu se sisään niinko mullakin. lisäks samointein kun tuon tytön pudotin mahastani ni oloki oli niin paljon helpompi. ei ollu sitä jumalatonta painetta ja se tyrän kanssa pysty elämään..sit yx kaks vaan tajusin että perhana..sehän on lähteny..

6.4.2012
camotar
camotar

mulla on nyt viikkoja 31+2.. en oo töissä enää ollu hetkeen kun supistelee kovasti välillä ja hirveet selkä/iskias kivut on päivittäin.. välillä sattuu etenkin iltasin niin kovasti ettei pääse edes kävelemään eikä pysty suorassa seisomaan kun itku tullee siitä hirvittävästä kivusta :/ särkylääkkeitä on nyt ollu pakko syödä päivittäin että edes jotenkuten pystyn olemaan..

6.4.2012
piia88
piia88

ulla puhkes rv 13 paikkeilla sama juttu..

välillä koski ihan kympillä. synnytyksessä se tyrä teipattiin et5tä ei ponnistus vaiheessa pullahda kunnolla ulos. nyt sitä ei enää olekkaan..synnytyksestä siis neljä kuukautta.sitä tyräähän ei mielellään leikata(ei vaikka ei olis raskaanakaan). jos se tyrä kiertyy,tulehtuu tai on kuolio oireita ni sitten se on pakko.nukutuksessahan se leikataan. ja nukutus ei luonnollisesti ole ihan riskitön millonkaan..saati jos raskaana.

millasta työtä teet? multahan kiellettiin ton tyrän takia kaikenlainen nostelu just sen kiertymä vaaran takia. 5 kg oli maximi. näin ollen duunissakaan en oikeen mitään voinu tehdä.lisäksi kaiken lainen vetäminen ja työntäminen kiellettiin myös. kiristävät alsuvaatteet oli myös kiellossa eli mulla ei ollu alsuhousuja raskausaikaan ollenkaan.

6.4.2012
camotar
camotar
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...