hyvää pitkääperjantaita :)

Onko tosiaan niin ettei täällä oo vielä aamuketjuu? :O Miulla ei tänä aamuna jääny huomaamatta pojan oksennus, koska se teki sen miu päälle. Se on sitte lakananvaihtoa tänäänkii... Voihan örg. Ihana aurinkoinen ilma, joten nuo isommat tenavat mie potkin kohta pihalle. Pienimmän kaa sisäpäivä :) Iltapäivällä päästään miun  äitin luo syömään, jee! Toivotaan että pienin jaksaa lähtee, muuten pittää varmaan vuorotella miehen kaa... Mitäs muille kuuluu? :)

6.4.2012
riu
riu

Päivää! Meillä on muumikakku tehtynä, banaanimuffinit koristeltuna, lohisydämet pursotettuna ja ruohomunat+pikkuleivät kipoissa valmiina. Mammakin on saanu jo vaatteet päällensä, niinkin kesäsissä ollaan tänään kun hihattomassa mekossa ja leggareissa.. :D Ilman sukkia tietenkin. Koht puoliin herättelemään lapset ja sitten kiireellä niillekki juhlavaatteet päälle ja sit ootellaan enää vieraita. :) Kuopuksen 2v juhlat siis kyseessä, kun viime su oli syntymäpäivä. :)

6.4.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

En aamulla sit ehtinyt suihkuun ennen kuin ovikello soi! Ja mä vaan teepparissa ja alkkareissa mut en nyt tietenkään niin avannu ovea. Sai naapuri seisoa siellä räntäsateessa hetken :) Pyysi kuitenkin poikaa heille leikkimään et nyt alan tekemään ruokaa.

Limua ois kiva olla et jos mitenkään kehtais itteensä ulos vääntää et sais samalla kivat paketitkin hakea (tilaillut verhoja, petivaatteita ja kenkiä).

Oooih älä suotta katko pitkiä hiuksiasi camotar, olet varmasti todella kaunis vaikka itse oletkin niihin kyllästynyt :)

6.4.2012
Trilliina
Trilliina
Toiveena raskaus

Eeeeee, voi Sralla, hyi kamalaa!!!!!

6.4.2012
Trilliina
Trilliina
Toiveena raskaus

trilliina meilläkii vuos sitte läks laseja kiertoon, ja piettiin ihan murto-osa niistä vaan. Ja muutenkii astiat karsittiin tosi rankalla kädellä. Meille jäi vaan miun äitin ja isän häälahja-astioita ja sitte iittalaa ja arabiaa ja ihan vähän joitain muita :)

Mummy se taas sitte leipoo :D Kunnon kondiittori :) Herttinen lenkille ennen ylösnousuu? Hurja oot :)

Mie haistan koko ajan oksennuksen, tosi ällöö. Onneks meillä on yks paskanpesun ammattilainen kotona, paha vaan ku se on aamuvuorossa :D

 

6.4.2012
riu
riu

huomenta. täällä tyttö oli kans kiivenny sänkyyn jossain vaihees yötä ja en jaksanu roudata takas, niin piti itse kääntyä toisin päin nukkumaan, ku tytöllä on semmoinen tapa että ku on tilaa nukkua, niin ottaa sen kaikki käyttöön eli raajat levällään.. :D

riun pikkuiselle paranemisia, toivottavasti ei enää ykäilis, ettei koko pääsiäinen mene pyykkivuoren pesussa.

mä meinasin rykästä lenkin nyt heti aamusta (tosin tässä istun vieläkin eikä yhtään semmoinen fiilis.. ) ja sit lupasin kokata ruokaa ja pitäis systerille tehdä se kakku. Eilen olis ollut hyvä vääntää ku oli uuni muutenki päällä, mut meinasin et jos se marenki menee jääkaapis pehmeeks, ni sit se kauheen makusta.

Ja illemmalla olis yhdet valmistujaisjuhlat mihin pitäis osallistua et menee taas herkutellessa tää päivä :)

6.4.2012
Mummy83
Mummy83

No helouta mursullekin :)

Me eilen isännän kans inventoitiin osaa keittiön kaappien sisältöä, siis miks on pitänyt joskus esim.McDonaldsista raahata erivärisiä cokislaseja ja puukkojakin meillä on ihan turhia laatikon täytteenä. Voit kai ne cokislasit sit pitää mut lähettää menemään maailman tylsimmät maitolasit :)

Niin en ole niitä askarteluvälineitä ehtinyt edes vilkaisemaan. Kai tästä on mentävä suihkuun ja laitettava itteensä jos joskus vaikka ovikello soi. Tiikerikakkuu ois sit tarjolla jollei isi syötä lapsille ;)

6.4.2012
Trilliina
Trilliina
Toiveena raskaus

Iuh, tuli tässä pestyy herkullisen vaipassa pysymättömän löysää sontaa. Hilpeetä ku otin vaipan pois niin ei ku liris vaan lattialle X) Missähän meijän käsidesi???? Mie inhoon mahatauteja!

Hih aika näppärästi trilliinan kaveri kutsui itsensä kylään :D No mutta mukava tietty että tulee niin on lapsillekin ohjelmaa :)

Jermu joo miekii tykkään viikonloppuaamuista ku mies on kotona, se tarkottaa aina että mie saan nukkuu pitempään :D Aika ruuhka ollu teijän sängyssä :)

Nea mitäs kaikkee siellä lahjalistassa jo on? Mitäköhän sitä ite pyytäs... Ku eihän sitä mitään varsinaisesti tarvii :)

Taivaltaja mihin aikaan se siun pieninkii lähtee tänään?

6.4.2012
riu
riu

No pitkää perjantaita vain :)

Mä eksyn tänne aina kun voin huonosti ;) eli nyt nukuin huonosti kun maha niin kipee alkavista kuukautisista. Ollut kivaa ja mielenkiintoista luettavaa täällä, kivaa mammat :)

En ole vielä sängystä noussut rullaverhoja avaamaan mutta jotain siellä ropisee. Eilen yks pojan tarhakaverin äiti puheli vähän siihen malliin ettei ole tekemistä ja mä sanoin yrittäväni illalla kaivella askarteluvälineet esiin lapsille, niin tämä sanoi tyyliin että hän on ollut flunssassa mut ei kai enää tartuta et askartelu voiskin olla kivaa. Hehheh, kutsui niin kuin itsensä kylään, tänään kai meinas :D

Eilen ostettiin keskimmäiselle maaliväriä hyllyn takaosaa varten ja se on siis niin syötävän roosaa eli ihan sellaisen sulaneen mansikkajäätelön näköistä slurps ;D

6.4.2012
Trilliina
Trilliina
Toiveena raskaus

ou jee, tänäänhän on meijän perheen karkkipäivä! :D Elämän pieniä iloja... :D

6.4.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...