Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Päiväkaffet! :)

Tulkaa nyt joku juttelee ettei mun tartte alkaa tehdä jotain... Käytiin seikkailemas pojan kanssa tuolla kellarikerroksessa ja löydettiinki varastokoppi. :) Poika oli ihan onnessaa tutkimusretkellä. :D Kuskattii sinne sit muutama erä tavaraa. Pyykit on pesty ja kuivumas, katon läntit maalattu ja sillai. Suunnittelin et kävellään keskustaa päikkärien jälkee. Joku pari kilsaa sinne on matkaa mut menispähän ulkoilut siinä. Laitoin meinaa aamusta pojan ainoon kevätpuvun pesuun, enkä tajunnu et tääl on tänää 4 astetta lämmintä... Nii ei oikeen voi leikkikentälle mennä koska tulis piiikkasen kuuma toppiksel ja kuriksil. Rattais ku istuu ni toppapuku menee hyvin vielä. :)

5.4.2012
Sralla
Sralla

:) tajusin just et unohdin siitä pullataikinasta sen yhden munan, mut en huomaa kyllä pullissa mitään eroa, et mikäköhän sen munan virka siinä on?

heh riu, mä tykkään niin paljon leipomisesta, että mä voisin joskus tulla teille ihan vaan sitä varten et sais kokeilla kaikkia uusia juttuja eikä tarttis yksinään vedellä kokonaisia kakkuja jne :) meillä ku muut on vähän nihkeitä syömään, tyttö just tehtyjä voi maistaa, mut ei se sit sen jälkeen enää kovin hingu ja mies ei oikein välitä makeasta. Sen takia mä yleensä töihin leivon jos on osastopalavereja tai nimppareita tai synttäreitä :)

mu ihan hyvät puustit tuli, pistin mantelijauhettaki joukkoon ni oli vähän erilaisia osa.

ja ukki vei meidät mäkkäriin syömään ja jädelle et kyl tälle päivää on saatu sit jo ihan tarpeeks kaikkee, mä halkeen kohta. Mu silti tekis mieli suklaamunia, niitäki oli "kukko muninu" melkein 10kpltta. On se tytöllä ihanaa olla ainut lapsenlapsi :)

5.4.2012
Mummy83
Mummy83

No voi vittu mie unohin ne korvapuustit. :D Löytysköhän multa kaapista tarvikkeet...

Asiasta vakavempaan. Mie vihaan ku toi fb nykyään heittää kaverien kommentoimat jutut mun etusivulle, jos sen kommentoitavan profiili on julkinen. Siis äsken joutu ihan kyyneleet tirauttaa, jonku mulle täysin vieraan kuolleen naisen vuoks jolla lapsosia.

5.4.2012
Sralla
Sralla

Päivää vaan :)

Miulla on geeniperimä jo kotona ja pitäs ruveta siivoushommiin. Melkein inspaa :D JOs tässä hissuksiin... Sisko lupas tulla huomenna lapsenlikaks ku siivotaan. Sen pelkkä läsnäolo saa miut paljon ahkerammaks siivoojaks, eikä sekään niitä lapsia kuitenkaan jaksa hoitaa, kuhan makaa sohvalla ja lukee seiskaa :D Mutta ajatushan se tärkein on :D

Mummy tule tännekkii leipomaan! Hitto ku en älynny männäkerralla laittaa siulle korvapuustitarvikkeita nenän eteen ja mennä ite vaikka pikku päikkäreille :D

Misukka miten ihmeessä sitä mämmiä tehään? Ja mistä ihmeestä sie sait päähäs sitä ite tehä? :D

Sralla tuo on totta että toisen keittiössä on kyllä ihan avuton. Miekää en löyvä äitin tai siskon luona ikinä mitään niitten kaapeista ja kaikki astiatkii on ihan väärän kokosia :D

5.4.2012
riu
riu

Oho, aika hurja veto tehdä itte mämmiä. :D Oi mie olen niin laiska... Pashaa meinasin tehä, mut kun kerran mennään heilalle, nii en mie siellä tykkää tehä mitää ku koskaa ei löydä sellasia vehkeitä tai kippoja mitä haluis käyttää. :D Kyl oma keittiö on paras. :) Ja nyt mun tekee ihan hulluna mieli korvapuustia, ku Mummylla ollu leipomispäivä... Pitäsköhän stä käydä oikeestikki kaffella kaupungilla. :)

5.4.2012
Sralla
Sralla

Minä oon tänään lastenvahtimisen lomassa tehny mämmiä. Korkeimman omakätisesti. Vedet, maltaat ja ruisjauhot on kattilassa imeltymässä. Laitoin kahdessa erässä. En tee niin isoa määrää ku ohje oli ni selviää vähän nopeamminki vielä tästä touhusta. Tunnin päästä pitäisi tuo keitos ottaa ja maustaa ja kiehuttaa kymmenisen minuuttia. Sitten jäähdytys ja paistokippojen metsästys ja sitten iltaan asti uuniin. Tässä pohdin, että ko ei mulla mitään pahvihärveleitä tuon paistamiseen ole ni kai ihan tavallinen keraamivuoka kelpaa. Ku mietin noita metallisia vuokia mut niistä saattaa irrota makuja.

Nyt olisi lasten välipala-aika. Sitten koetan tarjota tuota pienempää taas nukkumatin kaveriksi ja isomman kanssa täytynee ehkä ottaa matsi jotain lautapeliä.

5.4.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

TERE! pitäs kyllä pistää päiväkahveet tulemaan kun niiiin rupes väsyttään tässä. vaavin nostin jokunen aika sitten sisälle kun nukku takapihalla ja kokojan heräili..nyt nukkuu eteisessä rattaissa.. isomman likankin sain ihme ja kumma päiväunille..on tosi huono nukkuun nykyään päivisin.toinen koneellinen vaatetta pyörii tuolla..ja entisetkin muuten vielä laittamatta kuivumaan..hups :D  mies läks iltavuoroon. onneksi sillä sitten pe-ma vapaata. hoh,mua oikeesti laiskottaa ihan hirmusti,mutta ehkäpäs siinä sitten reipastuis kun raahautuis nuitten lastenkaa jossain vaiheessa vähän ulkoileen:)

5.4.2012
suvikki1
suvikki1
2 years, 1-month-old toddler

tytön pyynnöstä ei olla tehty tänään yhtikäs mitään. sanos aamulla että eikö me äiti voitais vaan olla :) katteli youtubesta lastenlauluja ja hoilas mukana.

 

no käytiin me kaupas hakees pullatarvikkeet ja nyt on korvapuustit uunissa.

ja sen verran tyttö innostus että ukki ja sen vaimo treffaamassa ennenku lähtevät pääsiäisen viettoon johonkin.

5.4.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...