Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Mikä ehkäisykeino teillä on käytössä?

Ja miten toimii? Entä mitä suunnitelmia on raskautumisen suhteen (esim. ei ainakaan 5vuoteen tms.?)

5.4.2012
saritin
saritin

Kumit käytössä. Ennen raskautta söin normi pillereitä ja ei enää hormonaalista ehkäisyä mulle kiitos! Ukkokaan ei oo noista ilmapalloista valittanut :). Pikkukakkonen toiveissa kyllä, muttei ihan hetkeen! Katsotaan asiaa sitten uudestaan, kun tää esikoinen(nyt reilu 3kk) on väh. 2v. :)

5.4.2012
AlliU
AlliU

Eneen poikaa n. 5 vuotta e-pillerit.. tulipahan siitä huolimatta raskaaks :D nyt ei mitää käytössä, kakkonen haaveissa :)

5.4.2012
Felize
Felize

Nuvaring rengas ja tykkään :). Mieskään ei huomaa mitään :). Ja tosi toimiva on ollu. Jos lisää tehdään niin sovittiin että asiasta voidaan puhua 2 vuoden päästä että miltä tuntuu :).

5.4.2012
jeini
jeini

kuparikierukka, johon oon ollut kohta sen 5v tyytyväinen.

ja kun se tarvii kuitenkin otattaa pois, niin meinattiin että ei otettais muuta ehkäisyä tilalle vaan jos nyt vihdostaviimein olis sen kakkosen aika :)

jos olis joku "helpompi" ehkäisy, niin meillä varmaan olis kakkonenki jo, mutta ku tuo poistatus vaatii sen lääkäriajan, niin ei oo ihan hetken mielijohteesta kaivettu pois vaan yleensä ehtiny jänistää ennen lääkäriin soittamista :) me ollaan siis viimeiset puoltoista vuotta soudattu ja huovattu että olisko aika vaiko eikö ja sit kuitenkin päätetty et ei just nyt tai sit jos tuntuu siltä et nyt niin sit on tullut joku homma mikä on saanut taas epäilemään ettei sittenkään.

Et ymmärrän täysin miks sanotaan että aika ei oo ikinä oikea, ei se tunnu olevan :)

mu joo, ei hormonaalista ehkäisyä mulle ja kumista huolimatta tuo tyttö pongahti maailmaan eli en luota niihin enää. Kuparikierukka on pitänyt raskaudet loitolla eli ainakin mulla ollut toimiva ehkäisy.

5.4.2012
Mummy83
Mummy83

no toimivin ehkäisy on varmasti nuo kolme olemassaolevaa lasta :D Muuten kortsu on meijän valinta. Sitte lapsiia ei olla varsinaisesti suunniteltu vuosia etukäteen, vaan ollaan edetty fiiliksen mukaan ja niin nytkin :)

5.4.2012
riu
riu

minipillerit käytössä ja kohta vaihto normi pilsuihin(melianeen) kun en oikeen noista mineistä tykkää. meille ei kyllä joihinki aikoihin ole kolmatta tulossa..tai että varmaan tässä kyllä nyt useamman vuoden tauko pidetään :)

5.4.2012
suvikki1
suvikki1
2 years, 1-month-old toddler

Ennen raskautta oli hormonikierukka ja kohta saan sen takas. Ei ole suunnitelmissa toista lasta alkaa "hankkiin"..

5.4.2012
pelargoni1
pelargoni1

Kuparikierukka asennettiin jälkitarkastuksessa, koska ei todellakaan aiota hankkia ihan nyt lähitulevaisuudessa (sitte voidaan puhua pikkusisaruksesta kun ukko on 1v.) lisää vinkuintiaaneja. :) Ja toisekseen, mulla on pää täynnä hometta jo entuudestaan ja äitiys homeutti loputkin, niin en mä muistaisi pillereitä ottaa. + Mun hormoonit hyrrää aivan hyvin ilman mitään lisähormooneja, siksi tämä on mulle hyvä.

5.4.2012
RJ89
RJ89
2 years, 5-month-old toddler

pillerit..mietin sitä kapselia,mutta oon niin saaaton etten oo tullu hankkineeksi=)

5.4.2012
huiskutin
huiskutin

Pillerit ihon vuoksi. Ei ole enää tarkotus raskautua, joten seuraavaks kapseli ja sit sterilisaatio.

5.4.2012
Sralla
Sralla

joo rengas on helppo laittaa, aluks ihmettelin että onko se oikein kun se ei oikeesti mene kovin syvälle eli sormenpäällä tuntee mutta muuten ei tunne sitä. hyvin tuo on tuolla pysyny ja mieskään ei muka tunne sitä.

5.4.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

Meillä on tällä hetkellä sellanen ehkäsy ku hyvä onni, tuuri ja venäläinen ruletti :D Synnytyksestä nyt 1kk ja jälkitarkastukseen reilu kuukausi. Herra iputin ilmoitti heti että kumien kanssa ei aleta pelleilemään, hän ei käytä. Et mennään puhtaasti tuurilla ja päästellään johonki muualle ku sisälle uumeniin. Eli joo-o, tosi varmat ehkäisyt on menossa ja varsinkin kun lapsiluvun pitäis olla täynnä :D

5.4.2012
iputin
iputin

Meillä semmoinen ei niin suositeltava eli selibaatti. Ku minä en haluu mistään hinnasta nyt just vauvaa ennen ku on työpaikka. Hormoonihirviötä mies ei musta ehkäisyn vuoksi halua ja kuparikierukka vaan kuulostaa inhalta. Ja kumit ei tahdo eksyä väliin silloin ku pitäis ni ollaan sit ilman. Huoh :(

5.4.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Niin joo sopiskohan tommonen rengas.. Onks se vaikee? Meillä ku tällä hetkellä on toi camotarin mainitsema "reisille ruikkiminen" käytössä xD että jotain parempaa sitä voisi yrittää keksiä! :D

Onneksi ei ole niin väliä vaikka kakkonen ilmottaisi tulostaan :) 

Meillä varmaan pitää mennä camotarin linjoilla, että tehdään ne kersat mitä tehdään. Mut mitä jos niit rupee puskee ihan liukuhihnalta? :D

5.4.2012
saritin
saritin

meillä nuvaring ehkäisyrengas. oon niin huono muistamaan pillereitä joka päivä. mitään kierukoita sun muita ei vielä koska kolmonen ois tervetullut parin vuoden päästä. 

tuo rengas on just kiva kun sitä pidetään 3 viikkoa ja sit taukoviikko, eikä tarvii joka päivä muistaa ottaa pilleriä saa sillein olla huoleton.  ja ei tarvii mitään lääkäri toimenpiteitä lopetta sen käyttö.

5.4.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

mulla on sellanen tausta että mulle ei käy mikään..pilleireitä on syöty jos jonkinmoista,kierukka on tullu kaksi kertaa pihalle omine lupineen, laastari ei ollu hyvä,niitä rinkuloita en osannu laittaa ja sit on kumi allergia..ne polyuretaani kortsut maksaaki vaan vaatimattomat 5 euroo kipale,että ei kiitos :DD meillä nyt näitä kersoja tehdään joku luku x ..ja sit piuhat kiinni. ei oo muita vaihtoehtoja..ellei ala ruikkimaan reisille, mutta eipä se sekään mikään turvellinen vaihtoehto ole :DD

5.4.2012
camotar
camotar

Mulla ei minipillerit olleet hyvät, yhdistelmäehkäsypillerit eivät olleet hyvät. Kierukkaa en viitsi laittaa kun uskon että tosikon haluaisin parin vuoden sisään. Miehelle kortsut on totaali erotiikan tappaja ja raskautua en ihan vielä haluisi :D että tällalailla!

5.4.2012
saritin
saritin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...