Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

huomenta! :)

Ihanaa nyt saa olla tän jälkeen neljä aamuu ihan rauhassa! Huomenna nukutaan ainakii yheksään! :D Mie oon niin jotenkii pienen lomasen tarpeessa, ettei pääsiäinen ois voinu sattuu paremmin :) Tännää ei suurempi ohjelmia, lapset mennee omille menilleen ja ie aion nukua päikkärit. Iltapäivällä on pojan puheterapia, ja se on ainoo aikataulutettu homma koko päivänä :) Mitäs muitten torjantaihin? :)

5.4.2012
riu
riu

Oijjoi, mie saan pääsiäisenä kunnon pihviä ja bearnaise kastiketta, kun heila kokkaa! ♥

Mie luin Satumamma et teil syödään ihan sormiruokaa pääsiäinen. :D Mietin että hääh, ja monee kertaa tavasin! :D

5.4.2012
Sralla
Sralla

Päivää! Me suunnataan ruokakauppaan kunhan kantojuhdat kotiutuu koulusta ;)

ostan koko pääsiäisen ruokatarpeet,ei lauantaina kummiskaan tule tuoretta kauppaan,ei sellaisia vanhoja viitti :)

 

mut me syödään ns normi ruokaa, tietty noita lasten herkkuja toki, suklaamunia ja jäätelöä on, mut kukaan ei syö lammasta eikä mämmiä,eikä pashaa niin ei tarvi ihmeitä.. perheelle voin jonkun kakun väsätä mut se riittää :)

5.4.2012
satumamma
satumamma

Tässähän täytyy rupee miettimään ruokia useammalle päivälle kun kerran on kaupat kiinni. Mitäs muut on ajatellu pyhinä kokata?

5.4.2012
saritin
saritin

Tyttö jo päiväunilla ja ite mätsytän pizzaa, että terveellisesti alkoi tämäkin aamu :D

Kaupassa pitäisi käydä kun nuo pyhät tulee. Mites ne kaupat muuten onkaan nyt pääsiäisen ajan auki?

Yö nukuttiin nyt kolmatta kertaa PUTKEEN hyvin, wohoo! Eli unikoulu toimii, kiitos vain mammat vinkeistä! :)

Tytön päikkyjen jälkeen voitais lähtee sorsia ruokkimaan ja tutustumaan uuteen asuinseutuun. Sit olis tosiaan se kauppa ja ripsiräpsyhuoltoon pitäisi mennä. Kaverin yllyttämänä menin sellaset istuttamaan päähäni :D

5.4.2012
saritin
saritin

tää odottelee pientä vierasta saapuvaksi. kuukauden ikänen vaaveli tulee käymään..saa nähä tuleeko huuto mein neidiltä. meillä vierastetaan ihan sikana. ei yhtään kärsi kattoa jos sille päälle sattuu :DD onnex mummot on sellasia että ei vierasta..mutta kyllä kaikki muut miun veljiä ja siskoja myöden..appiukkoki on hirvitys :DDD

5.4.2012
camotar
camotar

huomenta. voi herspersseus, täällä ollaan kaikki noustu väärällä jalalla. mulla on hermo niin kireellä että en kyllä tee mitään ennenkuin mies tulee pilkiltä. esikko skitsoo juomapullolleen kun ei tajua että sitä ei saa kallistaa kun imee siitä pillistä tai sieltä ei tuu mitään. voispa sitä itekkin joskus herätä aamulla että mieskin ois kotona, just mietin että koskahan viimeks se ois ollu kotona auttamassa aamurutiineissa, varmaan kuukausi sitten..

huomenna pääsen sitten ehkä minäkin touhuamaan jotain muuta kun tätä perusarkea, jos saan hoidettua lapsille hoitajan joka minun pitää tietysti ite kysyä.

 ite mietin kans eilen että koskahan kerkeis ikkunoita pestä, on pikkasen ''puhtaat'' en tiiä millon viimeks edelliset asukkaat on noi pessyt.

5.4.2012
mustikka88
mustikka88

Huomenta

Me pakataan tuossa iltapäivällä porukka autoon ja lähdetään reissuun..äitini hoitaa muksuja pari päivää,joten luvassa laatuaikaa miehen kanssa=)

Loma tekee kyllä hyvää tähän saumaan.Miehen talvilomalla muutettiin,niin nyt saa ihan vaan olla=)

5.4.2012
huiskutin
huiskutin

Hih, mun pitäs saada Kouvolan vuokrataloilta 900€, ni sain 29€. :D Ei voi ku nauraa. :D Nooh, jeesiihän toi nyt pääsiäisen yli ainaki, jos se asumistuki tulis vaik kelan kautta sit ens viikol, ja takuu vuokra sit muutaman viikon päästä. :) Voitais siis käydä sitteki isommas kaupas, ni voisin ostaa mukuloille jokku pääsiäismunat. Ja heilalle toki myös. :D

5.4.2012
Sralla
Sralla

huomenta! me lomaillaan mutsin luona ja ihanaa ku ei tarvii keksiä mitään kummoisempaa tekemistä. Tai tietty vois vierailla yhdessä sun toisessa paikassa, mut en millään jaksais.

tiistaina mä kävin lenkillä (mun hyvä päätös että nyt ku pystyy niin käyn joka ilta :P) ja nukahdin YSILTÄ ja heräsin aamu kasilta. En muista koska olis viimeks nukkunu noin paljon, mut ilmeisesti tuli tarpeeseen.

nii ja tän lisäks eilen otettiin tunnin päikyt ku uiminen vei voimat ihan täysin, et luulis et olis levännyt olo, mut silti viime yönä nukuin taas 9h ku normisti mennään 6h yöunilla.

tänään olis ohjelmassa leipomista, lupasin systerille tehdä 30v kakun jos hää keittää kahvit ja sit mutsi halus korvapuusteja, ku se ei itse osaa leipoa. Ni jos semmoisia väännettäis ja vähän puistoilua ku näyttäs olevan hieno ilma.

5.4.2012
Mummy83
Mummy83

Huomenta! :)

Täälläki paistelee aurinko. :)

Ninnup, ihana sana toi lustuttaminen. :D

Ounou, nyt on arki tässä suhteessa... oli ihan kokonaan seksitön ilta vaikka oltii saman katon alla. :D

Nojoo, sain viel yhen purettavan jätesäkin eilen ku sen olin jo aiemmal kyläilyl tuonu tänne kaupunkii valmiiks, ni se tarttis purkaa. Sitte on pyykkiä tietenki, ja nyt ku sain tietää missä tääl on varasto, niin sinne viedään tavaraa. Jos muistan mihin helkuttii mie sen lukon pistin. :D Nuppineuloi tarttis lisää et saisin jatkettua hinnottelua, mut ku en jaksas käydä Valtsua pidemmäl... Suunnittelin et mentäs matkiksilla ni sais ite vähän lenkkeilyä samal. Enkä tiedä onks Valintatalos nuppineuloi... No sen näkee sitte :) Sitte tarttis siirrellä vähän huonekalui ja vetää Otexia muutamaa länttii katossa. Eiköhän siinä ala olee tarpeeks tälle päivää. :D

5.4.2012
Sralla
Sralla

täällä alko just paistamaan ja ihan niinki kirkkaasti et pitäs olla lasit päässä keittiössä :O onneks kerettiin puuro syödä ennen ku alotti.. 

yöllä poika sai jonku kauhu kohtauksen.. huusi unissaan 15-20 min ihan suoraa huutoo ennen ku saatiin se hereille ja sit aamulla kävin vessassa ni sen jälkeen oliki ihan huutoo ni piti sit nousta 6.. kyllä kyrsi ku ois saanu 7 nukkua ja yöllä meni sit aikansa ennen ku sai taas unta.. 

kahden päivän siivouksen jäljiltä täällä näyttää siltä kun ei olis siivottu vuoteen tahi kahteen eli siivous jatkuu tänään.. mieski yöllä ku kävin vessassa ni ystävällisesti pelasi xboxia eikä viittiny tehdä mitään auttaakseen.. edes astioita voinu laittaa ku tietää varsin hyvin että minä en sitä vehjettä pysty nyt tyhjentämään ja täyttämään eikä mitään mahdu tekemään ennen ku astiat on hoidettu :(
ei edes lustutettuja vaatteitaan oo voinu viedä tosta vaikka ovat seisoneet monta päivää.. mikä hitto minä niitä oon viemään ku jo pesen ja kuivatan ja lustutan ne valmiiks.. kyllä riepoo sopivasti jo aamusta ja vieraita tulossa.. hirvee työ täällä, tuleevat about 14-15, sotku on kamala, vieraskammari siivoomatta ja hoitopoika on täällä n. 14 asti

5.4.2012
ninnup
ninnup

hei ja missä aurinko? Mälsää ku on pilvinen aamu :/

5.4.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...