huomenta! :)

Ihanaa nyt saa olla tän jälkeen neljä aamuu ihan rauhassa! Huomenna nukutaan ainakii yheksään! :D Mie oon niin jotenkii pienen lomasen tarpeessa, ettei pääsiäinen ois voinu sattuu paremmin :) Tännää ei suurempi ohjelmia, lapset mennee omille menilleen ja ie aion nukua päikkärit. Iltapäivällä on pojan puheterapia, ja se on ainoo aikataulutettu homma koko päivänä :) Mitäs muitten torjantaihin? :)

5.4.2012
riu
riu

huomenta. voi herspersseus, täällä ollaan kaikki noustu väärällä jalalla. mulla on hermo niin kireellä että en kyllä tee mitään ennenkuin mies tulee pilkiltä. esikko skitsoo juomapullolleen kun ei tajua että sitä ei saa kallistaa kun imee siitä pillistä tai sieltä ei tuu mitään. voispa sitä itekkin joskus herätä aamulla että mieskin ois kotona, just mietin että koskahan viimeks se ois ollu kotona auttamassa aamurutiineissa, varmaan kuukausi sitten..

huomenna pääsen sitten ehkä minäkin touhuamaan jotain muuta kun tätä perusarkea, jos saan hoidettua lapsille hoitajan joka minun pitää tietysti ite kysyä.

 ite mietin kans eilen että koskahan kerkeis ikkunoita pestä, on pikkasen ''puhtaat'' en tiiä millon viimeks edelliset asukkaat on noi pessyt.

5.4.2012
mustikka88
mustikka88

Huomenta

Me pakataan tuossa iltapäivällä porukka autoon ja lähdetään reissuun..äitini hoitaa muksuja pari päivää,joten luvassa laatuaikaa miehen kanssa=)

Loma tekee kyllä hyvää tähän saumaan.Miehen talvilomalla muutettiin,niin nyt saa ihan vaan olla=)

5.4.2012
huiskutin
huiskutin

huomenta! me lomaillaan mutsin luona ja ihanaa ku ei tarvii keksiä mitään kummoisempaa tekemistä. Tai tietty vois vierailla yhdessä sun toisessa paikassa, mut en millään jaksais.

tiistaina mä kävin lenkillä (mun hyvä päätös että nyt ku pystyy niin käyn joka ilta :P) ja nukahdin YSILTÄ ja heräsin aamu kasilta. En muista koska olis viimeks nukkunu noin paljon, mut ilmeisesti tuli tarpeeseen.

nii ja tän lisäks eilen otettiin tunnin päikyt ku uiminen vei voimat ihan täysin, et luulis et olis levännyt olo, mut silti viime yönä nukuin taas 9h ku normisti mennään 6h yöunilla.

tänään olis ohjelmassa leipomista, lupasin systerille tehdä 30v kakun jos hää keittää kahvit ja sit mutsi halus korvapuusteja, ku se ei itse osaa leipoa. Ni jos semmoisia väännettäis ja vähän puistoilua ku näyttäs olevan hieno ilma.

5.4.2012
Mummy83
Mummy83

hei ja missä aurinko? Mälsää ku on pilvinen aamu :/

5.4.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...