hirvee inkvisitio takana X)

Tännää oli tytön hojks keskustelu. Kahottiin vähän miehen kaa että nyt taijetaan ampua kovilla, kun läsnä oli opettajan lisäksi avustaja ja rehtori X) Opettajan pääasiallinen pointti oli vakuuttaa meijät jättämään tyttö luokalleen. Mie oon kyllä sitä mieltä että ei onnistu, ja nekkii nyt sitte joutuu siihen taipumaan :D Kyllä ne sano että jätetään asia vielä hautumaan, mutta mie (ja mieskii :D) oon päätökseni tehny ja siinä pysyn. Mutta että huh. Oli oikeesti ihan inkvisitio-olo, ja nyt sitte oon ihan puhki. Kamalan uuvuttvaa jotenkii :)

4.4.2012
riu
riu

boco meijän tyttö on halunnu tallinnaan niin isänsä lupas että pääsee kun vaan yrittää ja on ahkera. Miun sisko vuorostaan on kertonu tytölle tarinaa mustikasta ja kirsikasta, kahesta kalasta, ja se sisko kirjoitti ihan lyhyen pätkän niistä tytölle, että jos se innostas lukemaan. Kahotaan miten käy :)

Mushu, ei tarvita toisen opettajan mielipidettä, koska ne tällä hetkellä on taipumassa miun ja isimiehen tahtoon :) Meillä ois tulossa palaveri opettajan ja psykologin kanssa, varmaan palaan asiaan sen jälkeen :)

22.4.2012
riu
riu

Riu: jos on tuossa lukemisessa vain ja ainoastaan motivaation puute niin ootteko aatellu palkkio systeemiä? meijän pojalla on useinkin motivaation puute milloin mihinki niin kyllä saadaan se syttymään pienen porkkanan avulla.

22.4.2012
Boco
Boco

Kunnon panostusta tyttö tarvitsee koulussa.

Ei siinä Papunetit paljon paina!

4.4.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

hihhei ja ähäkutti. Todella hieno juttu!!!!=) Onnittelut!!! Onko opelle jo käynyt ilmi tämä lumelääke juttu...kerro kaikki...millä vitsit tältä sivustolta haetaan juttuja. Oon ihan varma että tämänki saisin haettua eikä trttisi kysellä...*utelias*

Olis kyllä mahtavaa ku tietäis mistä ne on saanu määriteltyä tuon vartin mittasen tarpeen!!!! Ei voi kuin ihmetellä...

4.4.2012
myrmeli
myrmeli

miustakii vartti viikossa on lähinnä huumoria, mutta tiiä sitte hänestä :D Papunetistä käskivät pelaamaan pelejä, että siitä on varmaan kyllä enemmän hyötyy :)

Myrmeli, joo oli se meijän piei :D Opettaja laittoi palautekaavakkeen kotiin ja sen mukaan tytössä ei ollut mitään vikaa, ilman lääkitystäkään :D Ja psykologin testeissä oli että mikään, ei siis yhtään mikään, tue adhd:ta vaan että se ois selkeesti kielellinen erityisvaikeus :) Meillä on tulossa varmaan puheterapeutin uusi arvio tytöstä ja sitte käynti foniatrilla, taas :)

4.4.2012
riu
riu

Mä en täälä niin aktiivisesti käy kun ehkä pitäis niin olikos se just teidän lapsi jolle syötetään vitamiinia lääkkeenä ja kattotaan seuraako mitään koulumaailmassa. Kuinka siinä on käynyt? Anteeksi jos se ei ollut teidän kullanmuru ja tulin sotkemaan ketjun..

Mitäs niillä muilla siellä tehtiin? oliko niillä mitään sanottavaa? siis avustajalla ja rehtorilla? Mutta onhan se hienoa että yrittävät siellä puhaltaa samaan hiileen... kunhan vaan ymmärtäisivät kunnolla mikä on se teidän hiili mihin niitä puhalluksia pitäis laittaa...=)

Pysykää kovina mikäli olette todella sitä mieltä. Kyllä vanhemmat tietää...

4.4.2012
myrmeli
myrmeli

no tyttö on jo mukautetussa opetuksessa pienryhmässä, nyt se rehtori sano että jos siellä joku muu erityisopettaja ottas tytön "käsittelyyn" vaikka vartiksi viikossa. Mutta kielellinen erityisvaikeus ja motivaation puute taitaa olla ne suurimmat kompastuskivet :)

4.4.2012
riu
riu

Onko teidän tyttö saanut tukiopetusta lukemisen oppimiseksi?

Toisin sanoen opettaja ja koulu käyttäneet olemassa olevat tukitoimet?

4.4.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

luhomma=lukuhomma :D Ei äitikää taija kovin vahvoilla siinä näköjään olla :D

4.4.2012
riu
riu

no ku sitä tyttöö ei lukeminen kiinnosta yhtään. Kaikessa muussa se on ihan perusopetuksen mukaisesti vahvoilla, mutta tuo luhomma ei aukee sille millään, se ei ees halluu oppii lukemaan X)

4.4.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...