Päiväkahville :)

Mitäs mammat?

4.4.2012
Felize
Felize

Päivee :)

Miunkii pitäs kohta noutaa geeniperimä kotiin.Tännää ois tytön jalkapallo, mutta en oikeesti jaksas viiä sitä sinne... Mie oon jotenkii ihan poikki. Huokaus sentään. Tännää on pakko siivoilla, mutta onneks illan pelastaa tiedossa olevat paistetut muikut! Nam :) Ja onhan tuo auringonpaiste ihana, mutta ku väsyttää niin ettei jaksa siitä ennää iloita X)

4.4.2012
riu
riu

just kohta tippunut, hain ison neidin ja kaverinsa koulusta meille, reilun  tunnin päästä vois hakea pienet päiväkodista..

olis pitänyt saada siivottua ja pakkailtua tosta yhdestä huoneesta tavaroita,mut.. ei anna ni ei anna.

4.4.2012
satumamma
satumamma

Ihan normaalilta mun libero näyttää. :)

Mie sit aloin hinnottelee noit kirpparikamoi. :D Nyt poika syö välipalaa. Josko sen jatkais loppuun, sitte pyykit kuivumaa, imurointi, ja tiskaus. Sit oiski varmaan jo ruoka-aika, ja sen jälkee viel pihalle. :) Mie olen NIINNIIN onnellinen tosta leikkikentästä... Ei voi muutako toinen maalainen jonka lapsi tarvii enemmän virikettä ku lumihangen ja autotien, ymmärtää miltä musta tuntuu. :D

4.4.2012
Sralla
Sralla

näyttääkö tein muiden libero omituiselta? 

mulla on kaks päivää näyttäny ku ois boldit päällä kaikissa teksteissä paitsi tietty näissä perus kirjotuksissa mut esim noissa ketjujen nimissä ja nikeissä.. onko tää vaan mun koneen vitsaus vai mikä ihme.. kauheen näkönen ku ei meinaa saada selvää noista teksteistä

4.4.2012
ninnup
ninnup

moikka... 

mä laitoin just hoidokin nukkuu.. oma poika rellottaa pötköllään tuolla matkasängyssä mutta ku ei kerran tunnu olevan mitään sitä vastaan ni olkoot siellä.. ei ääntäkään kuulu eikä liiemmin riehu.. se ihan oikeesti viihtyy siellä.. jos kokeilis vkl tai ens viikolla makkariin tota matkasänkyä viihtyskö ihan läpi yönki.. 

kävin myös tossa lähikaupassa ostamassa viikonlopuks kamaa, vielä se lidl illalla ja täytyy sit hakee soseita jostain isommasta kaupasta ku ei tossa lähikaupassa oo ku paria eri makua, täytyy kattoo se lidlin valikoima mut pieni se muistaakseni oli tuolla missä käydään.. eihän noita montaa purkkia tarvii mut ite oon nii huono syömään monena päivänä samaa ruokaa ni haluisin tarjota muksulleki vaihtelua. 

tää keittiö pitäs siivota ja illalla olis se vieraskammari, isäntä on vallannu sen aivan täysin omille rojuilleen ni siinä onki sit ihan kiitettävästi toimintaa, kylpyilta vielä.. no ompahan ruokaa nyt ainaki.. ja jos loppuu kesken ni on mulla tuolla parin kilon kaali.. tehdään iso kaaliloota ♥ taidan tehdä sunnuntaina muuteski

4.4.2012
ninnup
ninnup

joo pitäs siivota joo....  ei kiinnosta :D ei aina oo pakko. jos vien koirat tänään porukoille niin sit voin mä en jaksa katella näitä karvoja enää yhtään.

pitäs varmaan alkaa laittaa itteesä kuntoon kun tunnin päästä harrastukseen meno. pääsee taas juoruilemaan kaverin kanssa, jokohan se ois laatinu listan ketä haluaa polttareilleen niin pääsis suunnittelemaan :D

4.4.2012
mustikka88
mustikka88

Minä just kaadoin molemmat lapset sänkyihinsä. Isompi on ihan hiljaa, pienempi huutelee vielä omiaan. Olis NIIN hienoo jos noi nukkuis pienen hetken. Etenki toi pienempi sais välillä nukkuaki vähäsen. Ihan mahotonta ku pientä väsyttää mut ei kuitenkaan nuku ja herää pienteki pätkien jälestä siihen että nokka tukossa tai muuten paha olla.

Joku kurjimus se on tämmösenki kulkutaudin keksiny ku flunssan :( Sais kadota maapallolta tämmöset riesat.

Nyt jos noi pienet tasaantuu tonne petiin ni luen hetken kirjaa tai parhaassa tapauksessa otan iteki pienet tirsat ja tunnin päästä pitäis miehen kotiutua ni sit lähen kauppaan ja apteekkiin.

4.4.2012
misukka
misukka

Päivää! :)

Kiva et alotit päivälörppä ketjun nii sain hyvän syyn istahtaa ala. :D Ei oikeen jaksas just nyt mitään tehdä... Aamupäiväl käytiin pojn kans isännöinti toimistos, kelassa, varaas kirpparipöytä, ja kaupassa. Sit lounasteltiin kotosal ja nyt poju nukkuu. Pyykit laitoin tossa pyöriin ja ruuvailin yhen telinee seinää. :D Se oli ainoo jonka sai seinälle ku sitä kohtaa ei viel maalata. Sitte vasta ku keittiö kalusteet menee vaihtoon. :) En nyt oikeesti keksi mitää tekemistä ku kaikki hommat aiheuttaa hirveesti ääntä ja toi poika pinkoo heti ylös jos kuulee et tääl tapahtuu jotain mielenkiintosta. :D

4.4.2012
Sralla
Sralla

En enää viittinyt aamuketjuun kirjottaa..

Myö käytiin aamusta vauvauinnissa ja sen jälkeen kaverin kanssa lounaalla. Samalla reissulla värjäytin kulmat ja ripset, kaveri kahtoi sen aikaa poitsua :)

Yritetää nyt käydä päikkäreille, itsekseen jollottaa tuolla pedissä.. Illasta sit taas vesijumppaa ja toiset kamut tulee iltakahveelle, jeee :)

4.4.2012
Felize
Felize
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...