Päiväkahville :)

Mitäs mammat?

4.4.2012
Felize
Felize

Päivee :)

Miunkii pitäs kohta noutaa geeniperimä kotiin.Tännää ois tytön jalkapallo, mutta en oikeesti jaksas viiä sitä sinne... Mie oon jotenkii ihan poikki. Huokaus sentään. Tännää on pakko siivoilla, mutta onneks illan pelastaa tiedossa olevat paistetut muikut! Nam :) Ja onhan tuo auringonpaiste ihana, mutta ku väsyttää niin ettei jaksa siitä ennää iloita X)

4.4.2012
riu
riu

joo pitäs siivota joo....  ei kiinnosta :D ei aina oo pakko. jos vien koirat tänään porukoille niin sit voin mä en jaksa katella näitä karvoja enää yhtään.

pitäs varmaan alkaa laittaa itteesä kuntoon kun tunnin päästä harrastukseen meno. pääsee taas juoruilemaan kaverin kanssa, jokohan se ois laatinu listan ketä haluaa polttareilleen niin pääsis suunnittelemaan :D

4.4.2012
mustikka88
mustikka88

Minä just kaadoin molemmat lapset sänkyihinsä. Isompi on ihan hiljaa, pienempi huutelee vielä omiaan. Olis NIIN hienoo jos noi nukkuis pienen hetken. Etenki toi pienempi sais välillä nukkuaki vähäsen. Ihan mahotonta ku pientä väsyttää mut ei kuitenkaan nuku ja herää pienteki pätkien jälestä siihen että nokka tukossa tai muuten paha olla.

Joku kurjimus se on tämmösenki kulkutaudin keksiny ku flunssan :( Sais kadota maapallolta tämmöset riesat.

Nyt jos noi pienet tasaantuu tonne petiin ni luen hetken kirjaa tai parhaassa tapauksessa otan iteki pienet tirsat ja tunnin päästä pitäis miehen kotiutua ni sit lähen kauppaan ja apteekkiin.

4.4.2012
misukka
misukka

En enää viittinyt aamuketjuun kirjottaa..

Myö käytiin aamusta vauvauinnissa ja sen jälkeen kaverin kanssa lounaalla. Samalla reissulla värjäytin kulmat ja ripset, kaveri kahtoi sen aikaa poitsua :)

Yritetää nyt käydä päikkäreille, itsekseen jollottaa tuolla pedissä.. Illasta sit taas vesijumppaa ja toiset kamut tulee iltakahveelle, jeee :)

4.4.2012
Felize
Felize
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...