Vain äiti kelpaa

Kyseessä on 2,5kk vauva, joka on aiemmin viihtynyt hyvin isänsä ja vieraampienkin sylissä. Nyt parkuu kaikille muille, äidillään rauhoittuu heti. Onko tämä nyt jokin vaihe, jonka aikana olisi parempi että vauva olisi vain minun hoidettavana vai olisiko parempi antaa muiden hoitaa vauvaa että hän oppisi muihinkin rauhoitustyyleihin kuin äitinsä? En käy yksin juuri missään, mutta jo pelkästään imetyksen takia en voi kauaksi lähteä... Enkä toki haluakaan! Mieheni on alusta asti aktiivisesti ollut mukana vauvan hoidossa ja tähän asti siis hän on hoitajaksi kelvannut...

4.4.2012
hookoo
hookoo
3 years, 4-month-old toddler

mulle tuli ekana mieleen, et sinä varmasti olet kuitenkin lapsen kanssa eniten tekemisissä joten hän tuntee sinut hyvin. Lisäksi lapsilla on semmoinen hassu synnynnäinen tarve pitää ruoka lähellään, ja itku on ainoa keino ilmaista itseään. Joten kun ruoka lähtee vierestä pois ja tilalle tulee vieraampi niin huuto on taattu.

Voisitte siis vieraiden aikana tehdä niin, että vieraat pitävät lasta sylissään niin että vauva näkee sinut. Mieheesi ja hänen hoitotapoihinsa lapsen olisi hyvä tottua mutta voittehan tehdä senkin niin, että pysyttelet näköetäisyydellä vaikka miehesi hoitaisikin lapsen muutoin.

Nämä on näitä vaiheita, kuten pienempi sanoi. :)

4.4.2012
misukka
misukka

Joo menee ohi, mut elä nyt ainakaan tee niin, että jätät sen isin kokonaan ulkopuolelle, kun vauva itkee isin kanssa ollessa. Se isi on ihan yhtä turvallinen hoitaja kun äitikin, eikä vauva saa traumoja vaikka sen isille lykkäisitkin itkemään. :)

4.4.2012
Santtuvaan
Santtuvaan
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...