*huoh*menta :)

Kivasti vielä ois nukuttanut... No onneks tässä  ei oo ku kaks tuntii kauluu aamusta ettei nyt ihan liikaa rasitu :D Ja ihana aurinkoinen kevätaamu, joten eiköhän tää vielä iloks muutu :D Mitäs mammojen aamuun? :)

4.4.2012
riu
riu

mustikka88, ehdottoman hyvä valinta:)

hyvistä laatottajista on aina pulaa, ja taitavana sellaisena pääset tienaamaankin maalaria reilusti  enemmän;)

jos jonkun neuvon  saan antaa, niinvaro polviasi. iteltäni  meinaan loppui laattahommat siihen  jottei polvet enää yksinkertasesti vain kestäneet:/ polvisuojat ja säännölliset verryttelyt ettei keräänny nesteitä.

4.4.2012
Blanco
Blanco

laatoitushommia ens alkuun. olen maalari ammattikoulutukselta niin jos vähän laajentais osaamista.

4.4.2012
mustikka88
mustikka88

mustikka88, millasta oppisopimuspaikkaa  haet remppafirmoista? ihan uteliaisuuttani vain:)

4.4.2012
Blanco
Blanco

päivää jo! huhhuijaa sain kirjotettua s-postia 5 firmaan että kiinnostaisko ottaa oppisopimusopiskelijaksi. ois kivempi soittaa yleensä mutta kun tietää nää remppafirmat ettei ne paljoo kerkeä lörpötellä puhelimessa niin kirjotin s-postia.

esikoinen on kerta kerran jälkeen jäänyt paremmin sänkyyn nukkumaan :D onneks hän on nopeasti oppivaa sorttia vaikka älytön jääräpää onkin, äitiinsä tullut :D

jee tänään saa vähän ommoo aikoo illasta, ja mies on huomisen ja ens tiistain pekkasella niin vähän tämmönen pitempi ''loma'', tiistaina menee auto jakopäähihnan vaihtoon, menee taas muutama satanen sinne mutta yritän ajatella positiivisesti tää kaikki on vaan lähempänä uutta autoa :) uusi auto tulee heti kun isommat hommelit on huollettu nykyseen ja appiukko kerkee sen vielä maalaamaan.

4.4.2012
mustikka88
mustikka88

juu,mikähän lie  suomalaisessa epäilyssä:D

joskus joku kertoi miten  oli metrossa  nähnyt äärimmäisen kauniin rehevän  naisen, ja huomaamatta sitten katsellut tätä sekunninpari pidempää ja hymyillyt nätisti. nainen oli sitten parkassu tällejotta ei tarvi tuijottaa vaikka hää läski  onkin!   oli katselija sitten hämmentynyt niin ettei edes yrittänyt selittää jotta ihan tämän kauneutta vain jäi tuijottaan eikä suinkaan ylimääräisiä kiloja.

mutta on se kumma sitten sekin, ettei  oikiasti tarvihe olla kuin  kerran jossain mainoksessa tai lehtipalstalla postimerkin kokoisena plänttinä, niin kummasti alkaa puhelin  soida vanhoja "kavereita",joita ei ole kiinnostanut vuosikausiin pitää mitään yhteyttä,mutta  nyt yhtäkkiä "tulit vain sattumalta mieleen.." ja pitäis nähä. siis what?? tänä aikana, jolloin kukatahansa pääsee telkkariin tai lehteen jos niikseen tahtoo, jollei  muuta niin BB:t,  Idols ja helmien vetäminen piparista ainakin auttaa siihen.  menisiät sitten  ite. ei tarvihe vanhoja tuttuja lähteen mielisteleen ykskaks selitellen jotain muuta vaikka  kaikki paistaa läpi :D

mutta meistä on moneen  junaan.

4.4.2012
Blanco
Blanco

onnea onnellisen synttärisankarille! :) Meillä kun kuopus täytti sunnuntaina vuosia, niin aamusta annettiin lahja, kun perjantaina vasta sit tulee vieraat. :) mut ei meilläkään kyllä mennä lahjan kans herättää, sais tosiaan keskellä yötä herätä ite :D

jonotan puhelinliittymän asiakaspalveluun, kun toista kertaa viikon sisään netti lakkas toimimasta puhelimessa.. ärr.. ärsyttäviä nää tekniset laitteet.. niin ja telkkarissa ei oo näkyny kanavat melkein viikkoon, kun taloyhtiön ikivanhan antennin sisään on kuulema päässy vettä ja se on ruosteessa joka puolelta :D ennen pääsiäistä pitäis kuulema rueta näkymään taas kanavatki..

4.4.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

ai sää oot keikkaillukkin:)?

joo, kyllähän se positiivinen palaute hivelee. joskus oon aatellu että keräisinjohonkin paperille ihan niitä vilpittömiä positiivisia palautteita mitä joskus on kuullut itestään, että sitten kun on oikein pohbjamudissa eikä  mikään tunnu onnistuvan, ni sit vois kaivaa sellasenkehulapun esille  ja lukasta senet eihän sitä  ihan paskarupupeukalo aina ookkaan kun joskus on nättejä sanojakin saanut jonkun sanomaan:)) vähän samaan tyyliin kuin joskus koulussa jokaisella  oli oma lappu ja jokainen kävi kirjottaan jokaisesta jotain hyvää. mut olihan se sit aika hämmentävää jos siellä kehuttiin että "söpö  otsis  sulla" eikä itellä mitään otsatukkaa ois vuosikausiin enää ollukkaan:D

hih. no jooh.. mut kai  sekin on taitolaji. itellä onnistuu aika hyvin ohittaa ne paskaroiskeet jotka selkään osuu. eihirmusesti minnuu liikuta, mutta sellainen yliystävällisyys pelottaa enempi, että minkähän merkkinen lehmä sitä sanojalla onkaan  ojassa:O

4.4.2012
Blanco
Blanco

satumamma, äläs ny vielä meinaa jakaantua! nyt pötköstelleen sohvalle ja ottaa ihan iisisti:)

en  mie uskolla  moisiin posteihin lähtä vastaamaan ees kun kerran jokunen vuosi sitten joku vanhempi mieshenkilö oli onkinu mun numeron enirosta  ja soitti kehuakseen mun kirjaa. pari kertaa sit erehdyin sen soittoon vastaamaan ja puhumaanki nätisti, niin siitähän meinasi  tulla piikkiperse-painajainen:O siitä saakka oon ollu varuillani kaikkien tuntemattomien kohteliaisuuksia kohtaan.   ensinne vaikuttaa selväjärkisiltä ja tahtovat vain kiittää  ja toivottaa hyvää jatkoa,jakohta ne  soitteleekin kännissä  ja on varmoja jotta maailmankaikkeudenjumalat ovat sitä mieltä jotta meidän tulisi mennä naimisiin..

scary scary..!

4.4.2012
Blanco
Blanco

sai tänään elämänsä ensimmäisen fanipostin sähkikseen.

hirmu kivasti kirjotettu,  mutta jotenkin niin utopinen ja äärimmäisen outo tilanne mulle, jotten voinu kun hihitellä yksinäni. mie en oo tainnu vieläkään päästä siitä tosiasiasta jotta kerään ympärilleni eksyneitä lampaita, eihän kukaan järkevä käyttäsi aikaansa kirjotellakseen mulle xDD

4.4.2012
Blanco
Blanco

Ainiin

Onnea synttärisankareille! :)

4.4.2012
misukka
misukka

Huomenia

Meillä onki lapset tänään taas kotona. Esikolla alko lämmöt nousee ni jäi sit kotiin. Raksattiin sille maja ni ei niin harmita ettei pääse hoitoon rakentaa majaa. Tavarat täytyy tosin hakee jossain vaiheessa pois. Ja ensi viikkokin menee hoidon kannalta ihan reisille ku tuo on hoidossa ti-to ja tiistaina on poikien neuvolat ja keskiviikoksi pukkasi synttäreitten kunniaksi esikolle lastenpolikäynti. Kai tuo täytyy torstaiksi kiikuttaa hoitoon et saavat juhlia 6v synttäreitä siellä. Jos on terve. Sekin vielä

Meillä oli taas melko rikkonainen yö, mut sentään parempi ko edellinen. Nyt pompittiin ylös vaan jotain 6 kertaa. Kasilta meni panadolit, yheltätoista buranat perään. Onneksi lämmöt pysy loppuyön kohtuullisissa lukemissa ni ei sen takia heränny ku vasta puoli kuuden aikaan ekan kerran.

kaupassa pitäis kans käydä mut tosi hehkeetä lähtee kauppaan ja apteekkiin kahden kipeen lapsen kanssa. Täytynee vartoo et isäntä tulee kotiin ja lähtee sit ruuhkaan hoitaa asioita. Hitto ko minäkin olin olevinani niin fiksu et vasta vikalla hetkellä hommaan uuden paketin flixotidee pojalle ku ton purkin pitäis kestää pääsiäisen yli. Mut nyt tajusin et entäs jos se loppuuki kesken pääsiäisen ni enhän mä saa mistään uutta purkkii. Voi krääh.

4.4.2012
misukka
misukka

Huomenta

Meilläkin on yhdellä lapsella synttärit tänään,mutta ma kävi jo kavereita ja viime vkl ostettiin jo lahja=)Ja pääsiäisenä juhlitaan mun suvun kanssa ja pääsiäisen jälkeen miehen suvun eli joka päivä on juhlaa=DMiehen vanhemmat on matkalla pari vkoa niin siksi juhlat venyy nyt myöhemmäksi.

Kiire päivä,pyykkiä pestään,että saan laukut pakattua huomiselle.Ja jääkaappi ihan tyhjä,pesuaineet lopussa yms niin lähdetään Prismaan hakemaan kaappien täydennystä.

Synttärisankarilla on hammaslääkäri ja muskarikin tänään=)

Kaiken jälkeen ajattelin vielä zumbaan karata ja mies saa hoitaa iltapuuhat.

4.4.2012
huiskutin
huiskutin

Huomenta :)

Taas menny ikuisuus sit viime kurkkauksen jälkeen.

Uups, ninnuppi se muistutti et niin on mullakin eiliset pyykit koneessa. Kone olis ollut valmis klo 20 mut mähän olin varmaan sikeässä unessa jo ennen 19:30 :D

Pojalla on tänään naamiaiset tarhassa niin sai ottaa kissanaamarin mukaan. Mä en tiedä virpooko täällä kukaan palmusunnuntaisin vaan trullit tulevat nyt tän seuraavan pyhän aikana. Tytöt saavatkin huomenna pukeutua ja laittautua koulussa.

4.4.2012
Trilliina
Trilliina
Toiveena raskaus

meillä on juhlallisuudet vasta illalla, aamulla onnitellaan vaan ja halataan :)

Tipihii hhyvin se mennee, siellä on kuitenkii ammatilaiset asialla :)

4.4.2012
riu
riu

nyt se neiti sit nukahti uurestaan, eipä kumminkaan jaksanu olla ku tunni verra hereillä. no saanpa rauhas olla hetke koneella ja juoda aamukaffia. sit pitäis ruveta siivoo. lenkillekki pitäis muksujen kans jossai välis päivää mennä. poika kylväny mumman kans pääsiäis ruohoa, niin hyvin kasvanu et sain eilen laittaa tipuja ja suklaa munia koristeeksi, nii poika heräs päikkäreiltä niin sehän meni heti varastamaan sieltä suklaa munan. :)

4.4.2012
maijuli88
maijuli88

huomenia. joo niin tääläki olis vielä voinu nukkua, mut pikkuneiti päätti et nyt äiti ylös. poika vielä nukkuu. aamukaffia täs juodes. jahka tänään sais sit nukuttu päikkärit jos lapset on kilttiä ja nukkuu samaan aikaan. :)

4.4.2012
maijuli88
maijuli88

ja siis TODELLA ärsyttävää kun nää alotukset ei nykyään hyppää suoraan tuonne alkuun...

4.4.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...