Koska tutti pois?

Minen oikeen tienny että laittaakko tänne vai minne, mutta kuten huomaat niin tänne laitoin. :D Eli, minkäikäsenä tutti pois?  Pohjatietoa : Meillä se th joka käy unikoulujuttuja setvimässä niin ehdotti tutin poisjättämistä, koska se näyttelee suurta osaa meidän yöheräilyissä, ilmeisesti. L saattaa herätä siis siihen kun tutti tippuu, tai sitten johonkin muuhun, paha sanoa kun nukkuu omassa huoneessa enkä oo vahtimassa mihin herää.. Niin onko mitään järkeä tämän takia 8kk ikäseltä jättää tutti pois? Entä jos sitä vaan vähentäis, et esim. vaan sillon illalla/yöksi saa tutin?

2.4.2012
RJ89
RJ89

11,5kk.. unohtui antaa päivän aikana ja kappas pärjäskin ilman :)

3.4.2012
Felize
Felize

Jonnale, joo no ei se vissiin hirveesti oo auttanu. Unikouluttajalle siitä sanoin et nyt sit nousee vaahdon kanssa tavara suuhun, niin se vaan sano et se on ihan normaalia.. Mut mun maalaisjärki sanoo et ei se voi kovin hyvälle tuntua.. Jos tän viikon vielä kattelis ja sit soittais omalle th et mitä mieltä se on. :)

Mut kyl mää nyt ainaki hereillä ollessa alan vähä rajottamaan sitä tuttia, jos se ei sitte olisi niin maailman loppu yöllä kun se tippuu. :)

3.4.2012
RJ89
RJ89

Esikolla jäi vuosikkaana ihan vahingossa ku en ottanut neuvolaan tuttia mukaan ja reissu hiukka venähti ja päikkyaika yllätti. Sitten vähän huudeltiin bussissa mutta nukahti just ennen ku päästiin kotiin eikä sitten tuttia enää annettukaan. Parina iltana kitisi tutin perään mutta siinä se.

Nyt vauva lähenee uhkaavasti vuoden ikää (viikko armonaikaa) ja päivällä tuo ei juurikaan tuttia edes kaipaa, vain unilla. Kai ne tutit täytyy tässä lähiaikoina dumpata.

2.4.2012
misukka
misukka

Mua niin ärsyttää kun oon idiottii! :D Jätkällä oli ihan sika paha lenssu viikko pari sitte eikä sillon käyttäny tuttia, NIIN MIKS SE PITI ANTAA TAKASI!? Haloo mun kans.. :D

2.4.2012
RJ89
RJ89

Niin ja entä jos ei heräilyt sit johdukkaan tutista?

2.4.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...