sairastupa nimensä veroisesti:D

niin vaan kävi, jotta kun nuorin likka kuumeili loppuviikon,niin  mie ja "teinit" sairastuttiin viikonlopun aikana sitten. tovi ehittiin yhessä pärskiä ja voivotella  mutta nyt ne on lähteny poikaystäviensä luo flunssaa potemaan (ja  levittämään ilosanomaa heillekkin:D) ja mie sain vallattua sohvat potemiseen. tänään onkin saikku korkattu käyntiin karkkipussilla, neljällä  suklaajäätelöllä, sipsillä ja kahdella frendien tuotantokaudella:D  ah.. tällainen sopiva sairastelu on ihan hauskaakin, niin pitkään kun kivut pysyy poissa ja henki kulkee:)

2.4.2012
Blanco
Blanco

juu, sillai "sopivasti" kipeenä ollessa on ihana sairastaa. kunhan pikkusin on terve ja hoidossa;)

itse sairastaminen sairaan lapsen kanssa on hirmu raskasta. ei nuitten isoimpien kanssa,  niitten kera on joskus kerätty yhteen kahvirahat ja lähetty saikun "kunniaksi" ostaa cittarista vaikka CSI:n uusin tuotantokausi jota on sitten kotisohvalla vahattusimmut kuumeesta punaisina xD

mutta pienimmänkanssa..huh! kun ei se pysähykkään ennenkö kuumetta on 39 ja rapiat! eikä ite jaksa perässä pysyä kun se meuhkaa, ja sitten kun se vihdoin rauhottuu, niin mie panikoin jo sen kuumeen kanssa!

joten vanhempien tyttöjen kanssa on mukavata sairastaa:) harmi etteivät jääneet kumpikin kotia potemaan. oisi voitu pelata kuume-monopolia tai kuka-syö-eniten-jäätelöä-kurkkukivusta-huolimatta? -peliä:)

3.4.2012
Blanco
Blanco

voikun sairastaminen kuulostaa kivalta :D voispa itekkin jäädä saikulle tästä lastenhoidosta edes joskus :D mutta paranemisia, eihän se oikeesti kivaa ole jos oikein räkätauti iskee.

3.4.2012
mustikka88
mustikka88

hih:D

mie aattelin et kohta pikapuoliin teen oikeen maittavan aamupalan (harmi kun valkkaripatongit onpäässy loppumaan.n..) meensuihkuun ja istun siellä ainakin tunnin! sit pötköön sohvalle ja mussuttaalisää suklaajätskiä ja kahtoo ehkä vanhoilta vhs-kaseteilta x-fileseja:D

vähän  mietityttää kun alkuillasta oisi mulle varattuna tatska-aika jossa väritettäisi vihdoin kuva valmiiksi,jotta haittaakohan pieni lenssu siihen..?

3.4.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...