Shoppailinpa taas! :)

Tytöille tällä kertaa kylläki. :D Kävin tilaamassa molemmille typyille crocsit kesäks. :) kuopukselle tulee nallepuhin ja tiikerin kuvalla olevat popot ja esikolle seikkailija doran kuvalla olevat. suattaapi olla mieleiset, ku ite saivat valita millaset haluuvat. tai siis äiti näytti tyyliin: kelpaako tää, vai haluutko tämmöset..? ;D nyt tuli sit vaan hirmu hinku, et haluun itellekki uudet crocsit kesäks.. nuilla vanhoilla(kopioilla) kun on kävelty jo neljä tai jopa viis kesää läpi, niin alkaa näyttääkki jo siltä :D muuten kelpais kopiotki, mut kun ne on nykyään niin hölmön näkösiä ja kovia kun mitkä.. tahtooooooooo! :D

2.4.2012
Santtuvaan
Santtuvaan
1-month-old baby

Nyt on pakko tulla kehumaan,että AIDOT crocksit on tosi hyvät jalassa, mulle ei sovi oikein mitkään sandaalit tms, kun on "ongelmamalli"jalat. aikoinaan mullakin oli feikkarit,mut ne ei oo hyvät jalassa ko hetken.ja nyt raskausaikana en oo voinu talvellakaan muuta pitää ku talvicrokseja. Lapsilla on piha/sauna yms kenkinä crocksit, (feikit) isommille,joilla ei jalka enää paljoo kasva voin aatella ostavani aidot normi olo kengiksi.

 

Tää on vähän sama ko reiskat-jakaa mielipiteet aika hurjasti kahtia. mulle reiskat ei taas sovi jalkaan pidemmäksi ajaksi,on liian lättäpohjaset,mut muuten tykkään niistä kyllä. vaarien ja mummoje aikasia vaatteita kyläl suositaan mut samat typit haukkuu vaarin aikaset jalkineet lyttyyn..miksi??

 

ainahan muotilmiöitä tulee ja menee, its een seuraa niinkän muotia vaan jos joku on hyvä päälle/jalkaan,sitä käytetään sen takia,ei siksi että se nyt sattuu olemaan muotia :)

 

moni käyttää eccon kenkiä kun ne on hyvät jalkaan(mulle ei o löytynyt sopivaa mallia..) ja ei nekään mitkään silmiähivelevän kauniit ole..

 

pointti siis edelleen,että mikä on hyvä ja sopii,sitä passaa käyttää-olkoon se kelle mikä sitten onkin :) ei voi eikä saa muiden jalkineitakaan alkaa haukkumaan et ne on rumat..:)

3.4.2012
satumamma
satumamma

PuhOuu, mie jaan mielipiteen! :D

Loukkaavat kyllä mun tyylitajua ko. kengät ihan tyysin! xD Tytöllä oli viime kesänä semmoset feikkikroksit ja niin on tänäkin kesänä, mutta itse en niitä ole hankkinut vaan mummo. Murrrr! Ite ostan varmaan jotkut nätit sandaalit ja vien mummolaan noi kroksit et pitäköön niitä sit siellä! ;D

Mut ketkä tykkää niin käyttää, ei siinä mitään pahaa oo! :D

Ja shoppailu on aina niin parasta! Nimim. hain tänään 200euron edestä kesävaatteita itselle ja ennenkaikkee tytölle! ;)

2.4.2012
Monster
Monster

siis nykyset ei kykyset :D pimmeessä ei oikein nää kirjottaa :D

2.4.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

hehe blanco :D ite tykkäisin kans noista varvastossuista, mut miun varvasväli ei vaan kestä askeltakaan semmosia. en ymmärrä miten jotkut voi kävellä semmosilla saamatta yhtään rakkoja.. sillähän miekkii sit noihin crocseihin haksahdin, kun jotain vilposta ja mukavaa on saatava jalkoihin. ja pakko mainita, et mulla on nuo "aidot kopiot" eli siis ihan niinkun aidot crocsit, mut ilman niitä merkkejä.. ostettu ennen kun ne poistettiin myynnistä, kun crocsillahan on patentti niihin kenkiin.. ne kykyset kaikki puutarhapistokkaan nimellä kulkevat kopiot on ihan kamalia! huh!

2.4.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

ite oon aina jotenkin pitäny crocseja idiootin näkösinä:D vähän niinkö kävelis yhteenpuristetuilla kärpäslätkillä!

ei sen puoleen, ompa mullakin silti yhet sellaiset halpikset.. nurtsia oon tainnu niillä leikata. ei ne musta edes sen ihmeemmiltä jalassa tunnu  jotta voittaisi niidentyperän ulkonäön:DD mulla on perus flipflop-sandaaleita aina  kesäksi, joten crocsit jää varmaantänäkin vuonna pitämättä.

vaikka eihän sitä tiiä.. pidin  mie reinojakin sikarumina popoina, ja nyt silti vohkinu jokaiselle kauppareissullekkin tytön pinkit ainot jalkaan kun on niin mukavat ja ihanatjalassa:D

2.4.2012
Blanco
Blanco

:D jokainenhan saa toki olla sitä mieltä mitä haluaa ja mietinkin että taitaa nuo crocseja huonoksi haukkuvat olla juuri niitä, jotka ei tykkää niistä ulkonäöllisesti tai periaatteen vuoksi ja siks haukkuvat niitä muutenki :D kyllä mie ruokakaupat, kirjastot ym crocseilla kulen, mut en sentä ravintolaan lähtis ne jalassa syömään :D ja lapsilla ne toimii ainoastaan pihakenkinä tai sit jos lähdetään mummolaan kylään, niin automatkalla jalassa.. mut sit jos pitempiä matkoja kävellään, niin sitä varten on lenkkarit olemassa. ;D

2.4.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

ei meitä oo kukaan lääkäri kieltäny. :D ja haluisin vaan kuulla perusteluja tollekki väitteelle, et ne on huonoja jalalle..? :)

2.4.2012
Santtuvaan
Santtuvaan
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...