Synnyttäneiltä apua!

Minkälaisia merkkejä teillä on ollut alkavasta synnytyksestä? Limatulppaa tuli valtava määrä lauantai-aamuna, eilen ja tänään tullut vähän. Tänä aamuna ollut alamaha kipeä ja selkä. Ja nyt on tullut supistuksia pitkin päivää, johon liittyy alaselkä ja vatsa kipu.. Onkohan tämä nyt sitten sitä? Kiitos vastauksista jo etukäteen!! :)

2.4.2012
ElinaR
ElinaR

Paljon kiitoksia onnitteluista! :) Ensimmäinen yö kotona takana ja meni yllättävän hyvin!

6.4.2012
ElinaR
ElinaR

Kyllähän siinä niin kävi että poika päätti tulla rytinällä maailmaan! Oltiin sairaalassa perillä 1 mais ja 4.45 sain nyytin syliin! Painoa oli 3150g ja 49 cm. Maailman ihanin lahja!:)

3.4.2012
ElinaR
ElinaR

No nyt tulee jo 10min välein.. Passitin miehen nukkumaan, jos oikiasti pitää lähtiä.. :)

2.4.2012
ElinaR
ElinaR

Ei oo vielä minkäänlaista muutosta tilanteessa,tuntuu et olevinaan helpottaa.:( mä käyn kirjottelemas jos tulee muutoksia,siis toki jos kerkiän!:)

2.4.2012
ElinaR
ElinaR

Kiitos paljon, sitä tarvitaan!! Aaaa, on kyllä tosi kipeitäää...

2.4.2012
ElinaR
ElinaR

Nyt on tullu vähä tiheemmin, n.10-15 min välein.. Jännä nähdä et meneekö tämä vielä ohi vai saako tosissaan tänään vielä lähteä! Aina kun nousen istumasta, niin supistus tulee heti..

2.4.2012
ElinaR
ElinaR

mie oon kyllä jopa kade noista itestään alkaneista synnytyksistä :D

Mutta miekii luulen että nyt ollaan jännän äärellä :D Kellota vaan niitä supistuksia niin pysyt ajantasalla, ja se lämmin muutenkii autto ainakii miulla. Että kokeile vaikka kauratyynyjä yms. Tsemppiä koitokseen! :)

2.4.2012
riu
riu

Ainakin on ollut vielä epäsäännöllisiä ja kun kävelee,niin se supistus tulee.. Toivon kyllä et muuttuis säännöllisiksi, ku on aikas kivuliaita. Ja suihku helpotti hetkeks oloa. Jännittävää! Vauva on kyllä ehkä rauhallisempi ku aamulla..

2.4.2012
ElinaR
ElinaR
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...