päivä lööööperiä

huhhuijaa esikoisen nukutus 50min :D luin ensin satua ja sitkeesti vaikka hän kiukkus ja repi minua. sitten oli niin tööt että sylissä nukutin sen. oli ihan kiva lukea satua, vaikka kurkku kuivui ja haukotutti koko ajan, pitäs varmaan ottaa tavaksi että esikko oppis rauhottumaan satuun välttyis siltä juoksu rumbalta. eilen illalla mies vei hänet vähän liian aikasin nukkumaan niin tunnin ravas pois sängystä ennenku nukahti. meillä siis lauantaina vaihdettiin pinnasängystä lasten jatkettavaan sänkyyn että sitä ''harjotellessa'' :) sain pestyä eilen tuplarattaiden toisen puolen kankaat, tänään toiset. en viittiny molempia pestä yhtä aikaa kun irrotellessa niitä totesin että en osaa laittaa niitä enää takaisin jos ei ole mallia vieressä oli ne niin monimutkaset ekaks kerraks. pitäsköhän ruveta tekemään sitä karjalanpiirakan täytettä, jos sais niitä leivottua tänää :D en oo kyllä tehny aiemmin kun koulussa kerran :D

2.4.2012
mustikka88
mustikka88

Mä oon saanu pojan päikkäreitten aikaa tehtyy niiin paljon rästihommia.. Soitin mm. hammastarkastusaikaa pojalle, kun sitä 1v kutsua ei näkyny vaikka on jo 1v 3kk, ja huomiselle sain ajan :) nopeeta palvelua, kerrankin!

2.4.2012
Felize
Felize

Mie jo hätäpäissäni alotin uuven päivälörppäketjun ennen ku hokasin että täällähän jo oli :D No onneks ne saa nykyään poistaa jo ihan itekkii X)

Miekii oon tässä työtön opiskelija :D Saan kaks vuotta rahaa ely-keskuksen päätöksellä. Hmmmm oiskohan opintotuella vai nostasko toista tuhatta euroa puhtaana joka kuu..? Valintoja, valintoja :D Toki liiton päivät mennee, mutta saahan noita uusia :D

Täällä on mahtava auringonpaiste ja mie oon ihan keväfiiliksissä! Ihanata :)

2.4.2012
riu
riu

mä ihmettelen että mitä ''teräsmimmejä'' nuo lapset on kun eivät ole olleet kipeenä koko talvena :D  joulun jälkeen oli vähän nuhaa mutta muuten ei mitään. sit oon itekkin ollu ihan ''terve'' siis flunssaton koko talven.

2.4.2012
mustikka88
mustikka88

ite lorvin työttömänä 1,5v. ennenku jäin ekalle äippälomalleni, silloin oli kyllä se lama ettei paljon röitä ollu ja kun oli vaan 1 auto käytössä niin ei sitä oikee kauemmaks voinu ees mennä. siitä jäi kyllä niin kauhistuttava maku suuhun etten haluaa enää ikinä olla työtön. mielummin kotihoidon tuella sitten, ärsyttää oikein kun ne tuputtaa niitä kurssejaan.

2.4.2012
mustikka88
mustikka88

kävikö muilla paljon virpojia? ite vähän petyin, meillä ei käyny kun sellanen 4 noidan kopla kerralla. ei muita. ja sain vaan 1 oksan, oisin halunnu enemmän että ois ees jotain pääsiäiskoristeita, kun en ole jaksanut laittaa mitään kun ajattelin että noi oksat riittää sit koristeeksi. täytyy sit varmaan käydä keräämässä pajunoksia maljakkoon ton yhden kaveriksi.

2.4.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...