päivä lööööperiä

huhhuijaa esikoisen nukutus 50min :D luin ensin satua ja sitkeesti vaikka hän kiukkus ja repi minua. sitten oli niin tööt että sylissä nukutin sen. oli ihan kiva lukea satua, vaikka kurkku kuivui ja haukotutti koko ajan, pitäs varmaan ottaa tavaksi että esikko oppis rauhottumaan satuun välttyis siltä juoksu rumbalta. eilen illalla mies vei hänet vähän liian aikasin nukkumaan niin tunnin ravas pois sängystä ennenku nukahti. meillä siis lauantaina vaihdettiin pinnasängystä lasten jatkettavaan sänkyyn että sitä ''harjotellessa'' :) sain pestyä eilen tuplarattaiden toisen puolen kankaat, tänään toiset. en viittiny molempia pestä yhtä aikaa kun irrotellessa niitä totesin että en osaa laittaa niitä enää takaisin jos ei ole mallia vieressä oli ne niin monimutkaset ekaks kerraks. pitäsköhän ruveta tekemään sitä karjalanpiirakan täytettä, jos sais niitä leivottua tänää :D en oo kyllä tehny aiemmin kun koulussa kerran :D

2.4.2012
mustikka88
mustikka88

Mä oon saanu pojan päikkäreitten aikaa tehtyy niiin paljon rästihommia.. Soitin mm. hammastarkastusaikaa pojalle, kun sitä 1v kutsua ei näkyny vaikka on jo 1v 3kk, ja huomiselle sain ajan :) nopeeta palvelua, kerrankin!

2.4.2012
Felize
Felize

Mie jo hätäpäissäni alotin uuven päivälörppäketjun ennen ku hokasin että täällähän jo oli :D No onneks ne saa nykyään poistaa jo ihan itekkii X)

Miekii oon tässä työtön opiskelija :D Saan kaks vuotta rahaa ely-keskuksen päätöksellä. Hmmmm oiskohan opintotuella vai nostasko toista tuhatta euroa puhtaana joka kuu..? Valintoja, valintoja :D Toki liiton päivät mennee, mutta saahan noita uusia :D

Täällä on mahtava auringonpaiste ja mie oon ihan keväfiiliksissä! Ihanata :)

2.4.2012
riu
riu

:D mä olin ekan ammatillisen jälkeen pari vuotta työtön ku alalle luvattiin töitä mut siinä vaiheessa ku valmistuttiin ni firmat oliki kouluttanu omat työntekijänsä sille ammattinimikkeelle ni eipä meille töitä ollukkaan.. sen pari vuotta sitten olin välillä kesätöissä ja ramppasin työharjotteluja ennen ku lähin uudelleen kouluun.. 
jos saisin sen kelan minimin ni oisin iteki mieluummin kth:llä ku nimikkeellä TYÖTÖN, taloudellinen menetys ei juurikaan päätä huimais.. nyt oon ansiosidonnaisella vajaakuntoinen työnhakija ja terveydellisistä syistä irtisanoutunut ni on hivenen isompi kynnys jäädä kht:lle ku tulot tippus kolmannekseen ja meillä ku ei miehellä oo tuloja olleskaan ni pakko nostaa tota, tulihan noita liiton maksuja useempi vuosi makseltuakin kiitettävästi että sinänsä ei oo kyllä huono omatunto asiasta.. sana työtön käy enemmän luonnon päälle ku tuo ansiosidonnainen..  
jospa ens äippäloman jälkeen jos mies sais valmistuessaan töitä ni vois olla ihan vaan kotiäiti jonku aikaa ♥

2.4.2012
ninnup
ninnup

mä ihmettelen että mitä ''teräsmimmejä'' nuo lapset on kun eivät ole olleet kipeenä koko talvena :D  joulun jälkeen oli vähän nuhaa mutta muuten ei mitään. sit oon itekkin ollu ihan ''terve'' siis flunssaton koko talven.

2.4.2012
mustikka88
mustikka88

ite lorvin työttömänä 1,5v. ennenku jäin ekalle äippälomalleni, silloin oli kyllä se lama ettei paljon röitä ollu ja kun oli vaan 1 auto käytössä niin ei sitä oikee kauemmaks voinu ees mennä. siitä jäi kyllä niin kauhistuttava maku suuhun etten haluaa enää ikinä olla työtön. mielummin kotihoidon tuella sitten, ärsyttää oikein kun ne tuputtaa niitä kurssejaan.

2.4.2012
mustikka88
mustikka88

jahaa täälähän oli päivälörpätki.. kirjottelin aamusiin, ei se mitään, aina voi kopsata: 

nonni.. soitin yksityiselle puolen neuvolaan ja varailin aikaa ja sit työkkärille.. ei antanu työkkäristä aikaa ku täti oli laittanu merkinnän et soittaa mulle päin.. ei kyllä kertonu sitä viime käynnillä :O  

no kysy tuo toinen täti että kuis sitten onko mikään muuttunu tässä välillä ni sanoin että muuten ei oo mitään tiedossa mutta äitiysloma alkas alustavan tiedon mukaan 24.9 ni sano että no katotaanhan tarviiko antaa aikaa ollenkaan että oottelet vaan sinne äitiyslomaan saakka mutta kertoo se virkailija sitten tarkemmin mitä on mieltä kunhan soittelee että pistää tänne sen ylös :O 

tässäkö sitä vaan "lorvitaan" sitten loppuaika?

2.4.2012
ninnup
ninnup

Lörps. Aamulla käytiin minimonsterin kanssa neukussa, sit neiti hoitoon, itse kotiin haukkaan jotain palasta, sit koiran kanssa e-lääkäriin rokotettavaks ja nyt kotona pyörähtään ja kohta kiitään koululle kääntyyn ja illalla mahtaa väsyttää makeasti. :D

Toi meidän hurttamus intoontu leikkiin jonkun toisen koiran kanssa siinä el:n odotusaulassa ja kauhistuin kun ykskaks oli toisen koiran kintut ihan veressä! Mut se olikin meidän pentu, kun rupes hampaitaan puotteleen ja lähti ihan kolisemalla kolme hammasta siihen el:n lattialle. :D Jos se kaiken pureskelu yhtään hellittäis kun saatas noi maitikset pois suusta. ;)

2.4.2012
Monster
Monster

kävikö muilla paljon virpojia? ite vähän petyin, meillä ei käyny kun sellanen 4 noidan kopla kerralla. ei muita. ja sain vaan 1 oksan, oisin halunnu enemmän että ois ees jotain pääsiäiskoristeita, kun en ole jaksanut laittaa mitään kun ajattelin että noi oksat riittää sit koristeeksi. täytyy sit varmaan käydä keräämässä pajunoksia maljakkoon ton yhden kaveriksi.

2.4.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...