Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

nuo ruokapuolen jutut nyt takkuaa xD

minuu niin naurattaa ihteeni ko esikoisen kanssa ei ollu ko lappaa ja kaikki kävi ja kaikki meni ja namnam vaan kuulu xD nyt sitten tämän pätkylän kanssa ko ollaan soseiltu hiduvidusen vajaa kk. ja hmm mitenkäs miun pitäs tehhä kun alotin porkkanan, bataatin ja perunan jälkeen kukkakaalin ja se vetäs vatan kipeeksi ja kakan vihreeksi pidin pienen tauon ja nyt tuntuu että ei koske eikä kakkakaan oo sen erikoisemman väristä. noh sama tapahtui tuon kesäkurpitsan kanssa että onko se nyt sitten suolen epäkypsyyttä vai mitä? että ei oo allergiaa? oon ihan hoomoilasena täällä ko tosiaan esikoinen oli ja on ruoan suhteen ihan super helppo :D

2.4.2012
imppuliina
imppuliina

jos vielä availen sen verran että kakka on semmoista uilua ja limaista sillä mie oon sitä ruvennu ihmettelemään. tosin kaikki nuo ruoka-aineet on käyneet vatsaan enemmän tai vähemmän. helpottaskohan tuo vatsa jos pysyttelis noissa jo totutuissa aineissa nyt vaikka pariviikkoa ja alottelis sitten vasta lisää.

3.4.2012
imppuliina
imppuliina

Veikkaisin että juurikin sitä suolen epäkypsyyttä.. Meillä poika oli todella herkkä kaikile uusille ruoka-aineille ja kaura laukaisi atopian, mutta varsinaisesti ei ole koskaan ollut millekkään allerginen.. Ajan kanssa oireet helpotti ja säännöllisin väliajoin kaikkea kokeiltiin ja tarjottiin.. Viljat oli kaikista pahin.. Ohra ja ruis ei sopinut ollenkaan (edelleenkään ei tule ohraa juuri käytettyä) ja riisikin aiheutti kauheat vatsa oireet (ripuli ja väänteet).. Nykyjään pystyy syömään kaikkea, mutta lisätty sokeri saattaa edelleen aiheuttaa oireita jos paljon saa päivän aikana..

2.4.2012
nazuuz
nazuuz

hopsis

2.4.2012
imppuliina
imppuliina
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...