TEEN MOM 2

Kattooko kukaan? Mä oon nyt ihan koukuttunu siihen... Mut siis se Janelle/Jenelle tms., sen Jacen äite! Voivoi... Pientä reppanaa. Ei ihan oo niin aikuinen ku kuvittelee olevansa ihan vaan sen takia, kun on sattunu synnyttään! Eipä sillä, että tää isoäitikään kauheen aikuisesti käyttäytyis... Mut siis kuitenkin! Mä olisin kyl kans raivoissani tommosesta tyttärest...

1.4.2012
ansuv
ansuv

SIS. JUONIPALJASTUKSEN X)

: siis toi amberhan joutu kai oliko kahdeks vuodeks linnaan nyt tyyliin tammikuussa kun se rikko kaikkia ehdonalais sääntöjään jotka sai ilmeisesti ton sarjan aikana ja si kuvaamisen jälkeen joutuki linnaan :S hieno homma juu..

 

mutta tosta janellesta vielä että se äitihän on ihan pimee ja vajoo aina noissa riidoissa janellen tasolle.. janellen käytös ikänsä puolesta on ihan normaalia, ei hyväksyttävää tietenkään varsinkaan äitinä, mutta äiti saisi miettiä ikäänsä.. janelle kun hoiti aluks hyvin vauvaansa mutta kun äiti tuli joka väliin valittamaan että ei noin ei noin ei noin niin se tavallaan luovutti.. helppohan se on meidän sanoa kun emme ole noin riippuvaisia niistä omista ärsyttävistä sukulaisistamme että mitä tekisimme jos murrosiässä olisimme joutuneet äitimme kanssa tappelemaan noin isoista asioista. meidän monien suurin murhe varmaan tuossa iässä on ollut kotiintuloajat..

tuo janelle esim joskus puki oikeasti ehkä yhtä kokoa liian ison bodyn kiireellä tolle vauvalleen niin sen äiti haukku sen ihan tyhmäks siitä vaikka iso body tuskin mitään haittasi.. ja kun se osti semmosen jonku sähköauton 1v lahjaks niin se äiti valitti et mitä sä nyt tommosen menit ostaan et se on liian pieni tommoselle et menitpä tuhlaan rahas turhaan et oisit ostanu jonkun hopeekulhon (mikä olikaan).. joo en mäkään lapselleni kovin mielellään 1v lahjaks osta mitään hopeejuttuja äitinä! :D kummit saa tehdä sen jos haluaa..

kyllä siitä vähemmästäkin lannistuu jos oma äiti haukkuu jatkuvasti ja nuorenahan on helppo paeta ongelmia esim päihteisiin kun muuta ei osata varsinkaan jos ei opeteta pärjäämään.. jos sävy on negatiivinen joka asiassa ja aina oletetaan epäonnistuvan niin ei kai tarvi edes yrittää.. ei sitä nuorena osaa ajatella seurauksia.. ja se ärsytti että janellen äiti päätti vaan että haluaa pojan huoltajuuden, puhumatta ensin lapsen äidillle on aika epäkypsää myös janellen äidiltä että vähemmästäkin hermostuu kun tulee kutsu vaan huoltajuuskiistaoikeudenkäyntiin... en väitä ettei lapselle olisi hyväksi mummon huoltajuus mutta miksi sei voinut puhua rakentavasti kun janelle lopulta sovussa allekirjoitti paperit.. se myös häiritsee miksi se äiti alkaa aina heti huutaa suoraa huutoa janellelle kaikesata sen pienen lasen aikana, ei sekään hyvältä huoltajalta vaikuta kun eihän lasten aikana saisi tollei riidellä ja haukkua toisiaan.. ei myöskään janelle mutta eipä se ole esimerkkiä ainakaan äidiltään saanut varmasti hyvään käytökseen, joten ei siltä voi muuta odottaa jos äiti on noin hullu.. ja kaikkihan ei ole aina miltä näyttää tvssä :P..

 

ja musta janellen jutut on vielä pientä verrattuna miten peestä noi isät usein on!! se yksin vaan veemäisyyttään heitti riidan keskellä äidin ulos autosta ja lähti ajaan niiten vastasyntyneiden kaksosten kanssa ja jätti äidin tien varteen.. jumankekka sais mun äijjä kyytiä jos pelästyttäis noin ja käyttäis tollei lapsia riidan välikappaleena!!! joo mies tuli nopeesti takas mut sitään ei voinu tietää.. huhhuh mitä pentuja ne miehet.. ja synnytksissä varsinkin x) yksin sano voihkivalle tyttöysävällen et ei se ny noin paljoo voi sattua.. no ei niin vaan varmasti enemmönkin! :D miehet x)

3.4.2012
AMP91
AMP91

Joka kautta tullut katottua ja voi itku.. Hyviä esimerkkejä nuorista äideistä. Vaikka itsekkin olen nuori tuleva äiti voin vain sanoa että mun omat henkikökohtaset ongelmat ovat olleet niin pieniä verrattuna heidän että alkaa vähän hymyilyttää katsellessa :)

2.4.2012
Sarppu
Sarppu

Eiks tää oo vähä niiku jatkoo sille. Eli kuvaa niitten elämää ku ne lapset on jo syntyny.

1.4.2012
huopis
huopis

siis onko tää samaa sarjaa kuin sixteen and  pregnant?

muutaman jakson sitä satuin kahtoo  ja niskavillat nousi pystyyn:( oli siellä varmasti ikäisekseen kypsiäkin jotka  otti tilanteen haltuun kiitettävästi, mutta ne pätkät jotka satuin näkeenoli kyllä tosi itsekkäitä teinejä jotka parkui vaan haluaan bilettää kavereiden kanssa ja miksei heidän äitinsä kato kakaraa?? 

sit oli yks joka tilasi valmistujaismekkoa kokoa xxs vaikka oli puolessa välin raskautta. sanoi sit vain "ettei aio kasvattaa kovin suurta mahaa" xDD  niin,ihan  kuin se halusta ja aikomuksesta oisi kiinni:D

1.4.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...