päivälörpöttelyt

onko ketään huudeilla?

1.4.2012
ninnup
ninnup

Helou helou :)

Nyt ei tee ennää yhtään mieli mitään makkeeta! Ihan vähän syöty suklaata ja sitte käytiin vielä miehen siskon synttäreillä ja nyt kevyt ällötys päällä :D Sauna on  tulilla, sitte muksut nukkumaan ja jos kahtos vaikka telkkarii Oon totaalisesti laiminlyönyt kaikki kotihommat ja koulutehtävät viikonloppuna ja meillä on oikeesti superpaskasta. Ihanaa X) Vaan ku laiskotti ja sitte oli vielä nuo virpomishommat siihen  päälle, ja mitä tekosyitä nyt keksinkään :D

Blanco parempi päivä siis jo tännää? :D

Voi mummua ku oli ihan innostunut :D No toisaalta, onhan se ihan kiva ettei tarvii aina olla kokkaamassakaan :)

1.4.2012
riu
riu

meillä viimonen kuvauspätkä purkitettu. alku oli kankeaa ja matka meinasi tyssätä heti alkuunsa kuljetuskaluston yllättävään vastarintaan (1,45h vietettiin sit aikaa ST1:llä kun ei päästy rykien kuin tankkauspisteeltä poies...). mie alkavassa flunssassa, mitäs tuli rilluteltua eilen puolipukeissa  pitkin katuja ja poltellen tupakkia taas ketjussa... likka huonolla tuulella..

mutta kaikki sujui hyvin, ja elämä hymyilee taas:) nyt ruoanlaittoa ja saunomista ja autot säästyi jälleen tuhopoltolta tänäänkin;)

1.4.2012
Blanco
Blanco

Aamusta asti ollaan oltu menossa.. nyt vasta kotiuduttu, virpomista ja isotädin synttäreitä.. jalat ihan muussina.. ruokaa tulossa: kanaa mustapekkakermalla ja pottuja, joku salaatti pitäs viel tehdä. illalla ois zumbaa, mutta nyt jätän väliin..

Ihana mummo monsterilla :) :)

1.4.2012
Felize
Felize

ihana mummu :D

1.4.2012
ninnup
ninnup

Voi miun mummoa :') Se toi mulle läjän ruokaa, semmosiin kerta-annoksiin pakattuina, et saan pakastaa ja oli jokaisen päälle kirjoittanut mitä pitää sisällään. :) Nytr on pakkasessas "Mummon soosi" ja "Mummon erikoinen" ja "Mummun lihakeitto", ettei tartte laittaa ruokaa varmaan koko viikolla jos ei halua. :D Ja tietty pullaa ja piirakkaa... ;)

1.4.2012
Monster
Monster

mä sain just spagettivuoan uunista.. saadaanki koko perhe taas samaa ruokaa ja pojat huomenna vaikka lounaaksikin vielä.. 

yks kone pyykkiä pesty ja pojan vaatteet pitäs lustutella ja keittiö yllättäen raivata, mä en käsitä tätä mökkiä kuin voi olla tämmönen sotku koko ajan :/ 
ajaskohan ton miesväen ulos et sais ite vaan lorvistella, tosin ärsyttää toi sotku niin paljon et ois pakko siivota, ei vaan jaksa pitkiä aikoja olla jaloillaan ku lantioo pakottaa mut jotainhan se ois tehtävä..

hieno päivä muuten.. suklaamunat jäi meidän riesaks, oivoi.. onneks ens viikonloppuna tulee herkkuperse kaverit kylään ni voi niille syöttää jos ei saa syötyä XD

1.4.2012
ninnup
ninnup

Minä minä oon=)

oltiin esikon kanssa aamu messuilla ja jalat puhki kun kierrettiin monta tuntia,mutta hauskaa oli=)

Saatiin sinne ilmaisliput,nyt vasta syötiin kun oli siellä niin paljon ruokaakin tarjolla ettei aiemmin maistunut=)

Nyt on loppuilta harrastuksia lapsilla ja käyn kuopuksen kanssa kohta hakemasta kaupasta loput tarvikkeet yhden lapsen huomisille kaverisynttäreille.

Saadaan sitten aamulla puistoilla ja ulkoilla rauhassa kun ei tartte kauppaan enää juosta.

1.4.2012
huiskutin
huiskutin

nostampas etusivulle het het ennen ku alan ees enempiä tarinoimaan :D

1.4.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...