Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Voihan itkupotkuraivarit...​ja pelkästään äidille

Niin siinä se. Miks meidän reilu 2 vuotias kiukuttelee ainoastaan mulle, ei isille? Tänään nukuin aamulla pidempään ja mies oli lasten kanssa. Kun heräsin niin melkein heti alkoi mulle kiukuttelut. Aamupäivällä kun ei päässyt isin ja muiden mukaan, tuli taas raivarit ja jouduin käärimään peittoon pojan kun rupesi hajoittamaan paikkoja ja satuttamaan itseään. Reilun puolen tunnin päästä rauhoittui. No sitten rupesin laittamaan päikkäreille ja hän alkoi karkailemaan. Lopulta siitäkin tuli itkupotkut ja isi tuli ja pelasti tilanteen jolloin poikakin heti samantien rauhoittui. Ja mäkin yleensä olen rauhallinen ja yleensä mullakin menee hienosti kun tiedän että raivoaminen vaan pahentaa entisestään tilannetta. Mutta miks poika aina raivoo mulle? Isi on aina sankari jolle ei koskaan kiukutella vaikka se tekis samoja juttuja kun mä pojalle. On taas niin skeidaäiti olo.

1.4.2012
Lizzy
Lizzy

jos sinä oot lapselle läheisempi ni lapsi voi osoittaa kiukulla sitä kiintymystä ja rakkautta, jos isi on sitten töissä ni isille ollaa "vieraskoreita" niin sanotusti vaikkei se varsinaisesti vieras olekaan mutta jos on vähempi kotona..
meilläki oon minä se jolle kiukutaan ja jolle uhmataan, kait se on mulle helpompi riehua ja näyttää tunteitaan.. nyt ku hoitopoika on ni kiukutaan vielä enempi ku välillä ihan itku kurkussa täällä oon ja ootan ukkoo kotia et saa jonku rotin tähän hommaan.. 
nyt on alkanu kyllä näyttää isälleenki herjoja kun iskä on aina ollu semmonen leikkiheebo vaan minkä kans pelleillään ni nyt ku iskä yrittää sit pukee tai nukuttaa tms. ni johan alkaa kenkkuaminen.. ne taas onnistuu mun kanssa ilman riehumista.. sittenpä se isänsä luovuttaaki aika helpolla, jos ei kerralla anna laittaa housuja jalkaa ni olkoot sit ilman housuja jne..  
joskus auttaa ihan vaan haliminen ja pusiminen ja enempi huomio tuohon herjasteluun ja kiukkuamiseen meillä.. en tiiä mitä muilla..

1.4.2012
ninnup
ninnup

Juu isi se tuppaa oleen sankari meidänkin perheessä ja monen muunkin kaverin suusta oon kuullu tän. Yks päätelmä on että kun monessa perheessä se isi käy töissä ja äiti on koko ajan saatavilla niin sit lapsi ei halua kiukutella isille kun kerrankin on kotona ja ettei vaan lähtis taas pois.

1.4.2012
Lintu4
Lintu4
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...