Hyviä vinkkejä hampaiden pesuun kaivataan!

Noniin eli jos jollain on hyviä vinkkejä hampaiden pesuun niin saa jakaa! :) Tyttö n.1v ei anna äidin enää harjata hampaita. Katsoo kyllä kun äiti harjaa ja matkii innoissaan eli itse heiluttaa harjaa suussaan tyytyväisenä, mutta se kun ei ehkä riitä sitä bakteeripeitettä hampaiden pinnalta poistamaan. Äiti ei saa enää harjata, vaikka ennen sujui hyvin. Väkisinkään en lähde toisen suuta repimään auki, joten jotan lempeitä houkuttelukikkoja kaivataan! :)

1.4.2012
saritin
saritin

Täytyy varmaan tehdä onnellisen vinkkien mukaan! Meillä siis harjaus toimi vallan mainiosti ja likka avasi suunsa kun hampaat tullut ajoissa niin ollaan jo useita kuukausia harjattu, mutta nyt on joku tahtojen taistelu, että haluaa tehdä itse.

Samahan meillä oli syömisessä, että yhtäkkii haluttiin alkaa itse syömään, mutta sen nyt pystyi antaa tehdäkkin ja siitä asti ollut tyytyväinen ruokaillessaan. Tosin hampaiden pesu nyt on eri.

2.4.2012
saritin
saritin

Ootko kurkannu onko teidän tytöllä miten tulossa nyt hampaita? Jos on nyt tullu vaikka erityisen kipee kohta joka aristaa? Meillä on auttanut millon mikäkin, ja toisinaan tuntuu ettei mikään. :) Mutta joka kerta oon pessyt hampaat, ja hurjat kehut päälle että kuinka hienot hampaat nyt tuli kun pestiin, eli vaikka itse harjaus ei sujuiskaan itkuitta ja ilman raivareita niin lopuksi kun se on ohi niin kehuu että kuinka reipas oli ja nyt on komeat hampaat.

Oletko kokeillut laulamista? Jos tyttö keskittyis lauluun ja samalla harjaisit. Ja jos huomaat että siellä suussa näkyy ikenessä kipeän punoittava kohta josta hammas puhkeemassa niin voit jutella lapselle että ompa varmasti kipeä, mutta silti on tärkeä harjata ja että harjataan siitä kohtaa varovasti. Meillä on tyttö nyt 1,5 v ja ei enää nykyään kiskuroi ollenkaan vastaan edes vaikka olis kipeä ien, sanoo kyllä että "au, kipeä" jos osuu kipeään kohtaan, todetaan ja katsotaan yhdessä että onpa kipeän näköinen, muttei silti estele enää harjaamista.

2.4.2012
Omenahillo
Omenahillo

Yritin kokeilla tota et mikä siellä mäkyy yms. ei mitään tehoa muuta kun aivan helkutinmoiset raivarit kun edes yritin saada hammasharjaa suuhun. Oikein harmittaa ja suututtaa kun monta päivää mennyt nyt niin ettei hampaita ole lainkaan pesty. Tai no sen mitä nyt tyttö sitä itse suussa heiluttaa, mutta sitä ei tosiaan voi kutsua hampaiden pesuksi. 

Yritin sitten pestä ei niin yhteistyöllä ja otin tytön syliin ja yritin nosytaa huulta niin, että saa hampaat pestyä niin puolen tunnin huutokiljuraivarit tuli eikä edelleenkään pestyjä hampaita.

Ei niitä väkisinkään voi ruveta pesemään kun toinen huitoo ja kiljuu kaikilla voimillaan, niin pesemättäkö nen yt sit pitää ikuisesti jättää.. Huoh! Turhauttaa..

2.4.2012
saritin
saritin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...