niin paha olla :(

ja mikä siinä on ku ei mies sitä huomaa??!! eletään niinku ei mittää olisi..odotan sitä hetkee ku ottaa kainaloon ja kysyy mikä hätänä..tää parisuhde tuntuu siltä että oltais parhaita kämppiksiä joilla on muksu...välillä on niitä hyviäki päiviä mutta niitä huonoja on enemmän..yhes välis tuntu jo siltä että nyt menee tosi hyvin..ja että asiat olis jo muuttunu parempaan...mutta ei..

30.3.2012
äippä2010
äippä2010

Mie oon tosi huono kertomaan jos mulla on paha olla. Mut jos toinen ei oikeesti ite huomaa miten huonosti toinen voi, on se pakko lopulta kertoa. Mie en oo aina osannu kertoo miks on paha olla. Mut kun lopulta oon miehelle sanonu, et voin huonosti, masentaa, tuntuu tosi pahalta, on se yrittäny tukee vaikken syytäkään oo osannu kertoo. Kerro! Kerro niin että se ymmärtää et tuntuu tositosi pahalta. Vaikka se kertominenki tuntus pahalta, ni kerro silti! Parempi näyttää olevansa "heikko" ku pilata parisuhde vaan sen takia, ettei toinen tiedä toisen tunteista...

30.3.2012
huopis
huopis

Ei Vesa tajuu! :D

Saattaa olla, että miehesi ei vaan tajua, että sun on paha olla..varsinkaan jos hänestä elo tuntuu ihan mukavalta.

Ja ainut ohje mikä kellään on sulle antaa, on PUHU. Avaa suusi ja kerro mitä tunnet.Mitä pitempään sulla on paha olla, sitä enemmän asiat menee solmuun.

Terveisin keittiöpsygologi tai paria pistettä vajaa psykan pääsykokeissa :)

30.3.2012
tyttö
tyttö
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...