apua,mitä tämä on?

Niin mulla oli aamulla tullu housuihin sellanen ruskee läntti niin voiko se olla valkovuotoo vai onkohan se verta? ei se kyllä verelle oikeen näytä mutta se on sellasta ruskeaa.. niin ja rv on nyt 30+2.. supistellu on välillä päivän mittaan mutta ei hirveen kipeesti kuitenkaan ja vauva on liikkunu ihan hyvin. Tuli vaan itelle paniikki että mitä tuo on kun on kuitenkii yks keskenmeno aikasemmin niin jotenkii on huolissaan heti jos on vähänkin jotain mitä ei oo ennen ollu. varmaan oon turhaan huolissaan mutta parempihan se on varmistaa kuitenkin :)

30.3.2012
piia88
piia88

soitin sinne päivystykseen ja kuten arvelinkin niin vastaus oli että ota särkylääkettä jos koskee ja lepää.. sitte vasta käymään jos vuotaa uudestaan tai supistelee kovemmin. muuten eivät tee mittään. täällä tuo ota särkylääkettä ja lepää kotona on ihan perus vastaus oli vaiva mikä hyvänsä :/ ei oo onneks enää sen aamusen jälkeen vuotanu mitään mutta kipuja kyllä mahassa jonkun verran on..  maanantaina olis lääkärineuvola että jos ei olo pahemmaksi muutu niin oottelen sitten sinne asti.

30.3.2012
piia88
piia88

Soita sinne päivystykseen. Siitä ei varmaan paha mieli tule.

Tärkeämpäähän se on edes soittaa jonnekin, kuin, että jotain yllättävää tapahtuisi, ja ei itse ole reagoinut siihen.

Siis lapsen terveys on tärkeämpi kuin äidin hetkellinen mielentila.

30.3.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

nokun meillä ei voi soittaa neuvolaan kun tunnin ajan päivässä ja se soittoaika on menny umpeen aikoja sitten ja synnärille en soita kun vasta hirveessä hädässä kun ovat siellä niin hirveen töykeitä että aina tulee pahamieli kun siellä käy tai sinne soittaa :/ ei olla hommailtu ukon kanssa yli viikkoon yhtikäs mittään niin ei voi siitä tulla.. onneks se vuoto loppu :) toivotaan ettei oo mitään sen kummempaa,pittää nyt tarkkailla tilannetta kotona

30.3.2012
piia88
piia88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...