Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

ehdottakaas..

meillä olis miehen kanssa lapsivapaa viikonloppu. tänään lähtee kakarat mummolaan ja sunnuntaina pois. kertokaa mitä ihmettä me tehdään?joku ehdotti kiipeilyä..no miun pieni mies ei mahdu valjaisiin ja kukas sitä pitää sen laskeutuessa turvassa kun painoa on kuitenki sanotaankos riittävästi..ne valjaatki on niin piukeet että on sit kanttoores minores kuorossa :D mikään polvia rasittava kuten laskettelu ei käy koska meillä molemmilla on polvet leikattu :D keilailu ei innosta eikä myöskään elokuvat. lunta meillä on liikaa grillaamiseen ja huomiseksi on luvannu pakkasta :/ sen kerran kun pääsis ni olis kiva tehdä jotain mukavaa..käydä vaikka ihmisten ilmoilla mutta kun ei natsaa tuo baarissa notkuminenkaan. jos olis lumet poissa vedettäs harrikat tallista ja lähettäs ajelee, mutta se siitä XD uiminen ei sovi nyt mulle koska mulla on atopia ihan kauheena.. elokuvissa ei mene mitään mielenkiintosta. ja ja ja..otetaan ehdotuksia vastaan.

30.3.2012
camotar
camotar

viikonloppu takana ja kivvaa oli..

perjantaina me vaan maattiin. siis mie nukuin ilta 7 aamu 9 ja olo oli kun klapilla olis hakattu päähän :D lauantai aamuna sit kunnon aamupala nassuun ja ampumaradalle..isäntä viskeli kiekkoja 80 kipaletta ja mie päästelin vuoden höyryjä menemään..siis aivan huippua oli yli vuoden tauon jälkeen ampua. oon kyllä NIIN ruosteessa että menee pitkä aika ennen kun saan taas takasin vanhan vireen..

sit tultiin himaan saunottiin ja syötiin. jonka jälkeen painettiin olut pönttöjen kanssa kaveripariskunta mukana pulkkamäkeen..voi jestas että mie nauroin. koskee vieläki vatsalihaksiin. siitä sit parin päiväkaljan jälkeen sinne kaveri pariskunnan luokse jossa tein sit mokan,EMÄMOKAN!!! menin ja join roseviiniä..migreenihän siitä tuli ja yrjö alko lentää sit heti 9 jälkeen illalla..joten eikun nokka kotiin, migreeni lääkkeet nassuun ja nukkumaan. eilen sit niitä migreeni maininkeja kärsin..ei kärsiny edes tukkaansa harjata. mulla menee aina pää nahka migreenin jälkeen tosi pahax.

no kaverit jäi bilettää mein toisen kaveripariskunnan tykö ja me isännän kanssa kiltisti himaan.

hauskaa oli joka tapauksessa..harmittaa vaan tuo roseviini :( pitiki mennä juomaan :D ja sit join kaks karpalolonkeroa ja hiivatulehdushan siitä tuli :D perk....ei ole helppoo olla nainen :DD

2.4.2012
camotar
camotar

tyrmäys tuli ruokailulle..sekä lautapeleille. mies tokas kun ehotin sille peli-iltaa, että perhana sitä afrikan tähteä,kimbleä,lasten trivialia,lasten alias,lasten monopolyt ja muut sellaset on ihan liian tuttuja aina iltasin kun pojan kanssa saa tahkota niitä.

nyt meillä on kaiketi yx kaveri pariskunta saamassa lapsenlikan ni ajateltiin että jos onnaa niin lähetään pulkkamäkeen :)

30.3.2012
camotar
camotar

no käykää ny ainaki rauhassa syömässä hyvin ja pelaatte vaikka lautapelejä ihan rauhassa. Laitatte monopolyn levälleen lattialle ja pelaatte vaikka aamuun asti ;)

30.3.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler

haha..tanssimaan. paritanssista ei tule mitään..no ok..vois jotain bändiä käydä vaikka kattoo. nuo romantique illat ei miuhun oikeen istu! sillon tällön joku kukkakimppu on jees tai kynttilät joulunaikaan mutta muuten mein romanttisuus ei oikeen oo sellasta elokuva romantiikkaa :DD biljardi paikat on tossa lähikapakassa täynnä idiootteja ja ei sit pidemmälle viittis lähteä.. ampuminenhan on molempien harrastus ja hei jumankekka!!!!

 

akat hei...mie lähen päästelee haulikolla kiekkoja!!mies saa heitellä...jooooooooo!!!jos joku muistaa ni mie täällä viime kesän itkin sen raskauden takia verta kun en päässy ampumaan...

mitäs sen jälkeen???ei siinä iltaan asti kuitenkaan mene!!!

30.3.2012
camotar
camotar
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...