Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

käteviä ideoita kellään..?

Onko teillä kellään mitään kätevää ja nopeaa keinoa mitata vauvan ruoan lämpötila? Esim. jos tekee puuroa ja ohjeessa veden tulis olla sen 50 astetta ennen kuin lisätään jauhot ja aletaan sekoittamaan, tai jos korvikkeeseen pitäis saada 40 asteista vettä jne.. Nyt kun puuron tekeminen on sellaista et ensin lämmitän vedenkeittimessä veden ja sit odotan ja odotan koska on oikeanlämpöistä ja koitan sormella arvioida...ja vauvalla alkaa olemaan jo nääääälkä...aika tuntuu piiitkältä..ei siis kivaa, kellään mitään kätevää ideaa, millä sais nopeutettua/helpotettua tätä touhua? :)

30.3.2012
mössykäs
mössykäs

pie jossain ylinmääräsessä pullossa tai kannussa keitettyä jäähdytettyä vettä ja lantraa sitä siihen kuumaan.. mulla oli aina tiskipöydällä yhdessä isossa tuttipullossa keitettyä vettä jäähtyneenä valmiina, siitä oli kätevä napata sit jos tarviis vettä antaa, vaihtaa vaan sitä vettä ettei nyt päivätolkkuun tietenkään seiso.. ite taisin vaihtaa kerran päivään, välillä kahdesti, sillonku piti olla keitettyä sen veden..

30.3.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...