Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Biisi jota et voi sietää?

Tulipa tossa  vaan mieleen,ku tänään oltiin autolla liikenteessä ja tuli mariskan suloinen myrkynkeittäjä.Mä en vaan voi sietää sitä biisiä.Miehelle sanoinki,että nyt pienemmälle sitä radiota. Tähän on ihan syykin..Sanotaanko näin,että kauan kauan sitten tunsin just tommosen ihmisen mistä siinnä lauletaan..

29.3.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

EGOTRIPPI - ÄLÄ KOSKAAN IKINÄ !! Ei jumalauta, että tekis joskus mieli vitaasta radio pöpelikköön, kun tuo alkaa soida :DD On vaan niiiin ärsyttävä ! 

Onhan noita paljon muitakin sellasia "vaihdan radiokanavaa tai sammutan radion kun tämä tietty kappale alkaa" biisejä, mutta eihän niiden nimiä koskaan sillon muista, kun tarvittis..

Ja toinen on tämä "YKSI KAKSI, SULLE TULI FAKSI" hemmetin renkutus! Vaikkei tuukkaan radiosta, mutta riittää kun ne jonnekin Salkkarien mainoksille uskaltavat sen lykätä! :D Ai että ku oikeen korvia vihloo tuo!

18.4.2012
Ritu303
Ritu303

mulla lähinnä noi ärsytysbiisit on just sellasia mitä sitten soitetaan oikeesti liikaa, jokainen biisi on ok sit ku niitä kuulee kohtuullisen määrän mut joskus kauan sitten esim tuo ketchup song ni tuli novalta 8 tunnin työpäivän aikana valehtelematta 6-7 kertaa ja tää jatku kokonaisen kuukauden ku olin työharjottelussa paikassa missä nova soi koko ajan..
varsinaisesti en ees musiikkia kuuntele, siis mitään levyjä tai koneelta ku ainoo on toi radio mikä meillä on keittiössä mistä kuuntelen muutaman kerran viikkoon ruokaa laittaessa ja pyykkiä viikatessa ni jos sillä vähällä kuuntelulla saa jo yliannostuksen jostain biisistä ni sit sitä mun korville soitetaan jo överiin saakka.. silkkii ja sitkeä sydän -biisit rupee jo olemaan aika rajoilla..

1.4.2012
ninnup
ninnup

Eikös onnistunut biisi oo just sellainen joka jää soimaan päähän? :) iskeytyy tajuntaan kunnolla eikä lähde sieltä pois vaikkuinka haluis.

Mä luen sen robinin vähän samaan kategoriaan ku pikku g aikoinaan :) ja justin bieber yms ulkomaalaiset vastineet.

31.3.2012
Mummy83
Mummy83

Se Robinin ihan helmi kappale on hyvä. Se,että en satu tykkään siitä sen frontside ollie kappaleesta ei tarkota,etteikö poika osais laulaa.

Petri Nygårdin kappaleet on kans ihan uskomatonta kuraa.Sit just joku jäätelökesä,,yök..Mutta toi alotuksessani mainittemani biisi on kyll semmonen mikä saa mut todella näkeen punasta ja koko kappale ois saanu jäädä tekemättä..

31.3.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

Kauheen moni mollaa tota Robinia...Vai mikä se nyt onkaa... Mut eiks se jätkä oo jotain 13vuotias? Sen musiikki ei varmasti ookkaa suunnattu aikuisille. Jos mulla ois vaik 10-12 vuotiaita lapsia, mielummin mie niillen sen Robinin levyn ostasin kun vaikkapa Petri Nygårdin tai jotain muuta yhtä fiksuu aikuisten sontaa. Miusta on hyvä et lapsille/nuorille on omaa musiikkia. Ja parempi et ton ikänen laulaa omanikästen asioista ku rupeis leikkii jotain aikuista. Toivottavasti sit ku miun lapset on isompia ni on myös lapsille ja nuorille suunnattua ja sopivaa musiikkia mistä ne tykkää. Ite en nimittäin todellakaan penskana kuunnellu lapsille sopivaa musiikkia, enkä haluu et omat lapset kuuntelee samanlaista sontaa. Ja miusta se Robin on ikäsekseen yllättävän hyvä, vaikka ne biisit nyt ei oikein iskekään :)

31.3.2012
huopis
huopis

vitja näitä edellisiä ku lukee enemmän ni rupee muistuu mieleen.. en ees jaksa luetella kaikkia :D

31.3.2012
ninnup
ninnup

anelmo XD voi vitja ku repesin :D :D aivopieru.. 

ketchup song on mun kyllä pakko sanoo ja semmoset vastaavat rallatukset, huoh! 

toi frontside ollie toki, en itekkään ollu sitä kuullu jossain vaiheessa ku kaikki puhu siitä ja sit yhdenäkin suomipopilta rupes rallattaan vähän väliä.. on pysyny rammari kiinni kyllä visusti, huoh! 

ja toi mamban vielä on kesää jäljellä.. jestas!

31.3.2012
ninnup
ninnup

Aikuinen Nainen, Andre, Päivänsäde ja Menninkäinen, Volga, Oikeesti, Sininen ja valkoinen, Paratiisi... Siis nää kaikki, joita karaokessa vedetään aivan liikaa! Ja entisenä karaoke-emäntänä oon joutunu kuuntelee niitä aivan liikaa. Ja sitten uusista se saatanan Soutaa, Huopaa!!! Ja Tuure Kilpeläisen Valon Pisaroita. YÖKYÖKYÖK!!!

31.3.2012
ansuv
ansuv

Kaikki Eppu Normaalin biisit!!

30.3.2012
Lizzy
Lizzy

Oon musiikin suhteen aika kaikkiruokanen mut tää petri nygårdin märkää on kyl jotain niiiin kuraa..aina ku "märkää" lähtee soimaan niin kanava vaihtuu hyvin nopeesti ja pienessä mielessäni mietin et hitto mikä idiootti koko äijä ja samaa sarjaa varmaan fanittajatXD olipas kauniisti ilmaistu, näin perjantain kunniaks:D

30.3.2012
minimii09
minimii09

jenni vartiaisen "mä en haluu kuolla tänä yönä".

voi taivas!  älä kuole sitten, mutta lopeta sen hokeminen!

30.3.2012
Blanco
Blanco

mammaliini07 nii siis chisu sano että hänen mielestä kaikissa biiseissa pitää olla tuskaa siitä se johtuu... en tiiä mikä ihmeen masokisti se on...

tosta hölläillää biisist mun mies on uudet sanat keksiny siihen "nyt saa mummo kenkää..."

30.3.2012
immortal
immortal

nightwishin ihan mikä vaan missä laulaa se ''uus'' kimittäjä samalla äänellä kappaleesta toiseen vaihtuu aina radiossa kanava. ja sit vanhoissa iskelmissähän näitä löytyy, just esim tuo mul on jano.. jaa jaa sinä halusit salmiakkia jaa jaa jaa sit vaikka mitä, mitä esim joku ylex soittaa niin melkein kaikki biisit XD

30.3.2012
mustikka88
mustikka88

Näitä äarsyttäviä hittejä tulee ja menee..

kestoinhokki on mamban (?) vielä on kesää jäljellä... helkkari kun sietä soitetaan vielä marraskuussa XD

30.3.2012
Felize
Felize

onneksi ette ole meillä kuuntelemassa :) tytöt huudattaa robinia aamusta iltaan, ja kyllä mä sitä hetken kuuntelen,,10 kerta kun cd pyörähtää päälle alkaa riittämään yhdelle päivää. Celine on mun kestosuosikki, tykkään ite laulaa sen vaativia biisejä! siinä otetaan naisesta ja laulutaidosta mittaa :D

yleisesti kaikki raskas metalli yms joissa vaan äristään eikä ees lauleta saa mun nuottikorvani tärisemään kauhusta..

biisit joissa on jokin hyvä tarina tai opetus, oli se sitten jukkapoikaa, sirkesaloa tms niin uppoo,kunhan ensin sisäistää sen sanoman..

30.3.2012
satumamma
satumamma

Tuo Robin on paha=)

Mutta kaikki pilipalihissimusiikki on hirveetä ja joululaulut käy joulun aikaan hermoon kun ruuhkasessa kaupassa on joulun tunnelma kaukana=D

30.3.2012
huiskutin
huiskutin

no nyt en oo taas piiiitkään aikaan kuunnellu radioo ku oon ajanu vaan semmosella autolla missä se ei kuulu :D Joten äkkiä ei tuu mieleen ku lauri tähkän koko tuotanto ja sitte se (en muista kenen) you´re my, you´re my soul renkutus... Ällö.

29.3.2012
riu
riu

Haha, mie en nyt voi olla varma oliko vika kirjotettu sarkasmilla, jos oli niin siihen nauru, mut jos ei, niin se laulaa kohtalosta! :D Eli katkoo kohtalolta kaikki sormet ja päättää itse elämänsä suunnan. ;)

Mun isoin ärsytys on edelleenki tuntematon potilas... Ja sit se joku edelmanin uusi biisi. Ja Bruno Marsin koko tuotanto.

29.3.2012
Sralla
Sralla

No se Robinin ärsyttävä kamala rasitusvamma teiniällötys piisi.

29.3.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

Tost onnellisen kommentista tuli mieleen kestoinhokki iskelmistä tai mitä onkaan; Pave Maijasen "mul on jano.." :s

29.3.2012
Mummy83
Mummy83

kaikki chisun ja jipun biisit on ärsyttäviä!!! hyi yök olkoon!! aina ku kuulen niitten biisei rupee oikein suoraan sanottuna vituttaa! mä annan sut pois biisi se mikä lie se laulaja onkaan sekin on ärsyttävä biisi!!

29.3.2012
immortal
immortal

Iki-inhokki on Verven Bittersweet symphony. Ei vaan voi sietää sitä.

Poets of the fallin melkein koko tuotanto, siinä pn vaan joku ärsytystekijä mitä en osaa määritellä ja esiintyy melkein jokaisessa kappaleessa.

29.3.2012
Mummy83
Mummy83

tuntematon potilas,tähtipölyä,syyskuun kyy, ja se nighwishin uusin. näitähän riittää..mie inhoon nykyään kaikkia suomalaisia mieslaulajia. niin persoonattomia biisejä. väkisin pitäny vaan sanoja laittaa ja yökkönen. tuo edelmankin on ihan sitä viskari sarjaa kaikkine biiseineen.

meillä mies myös inhoaa tuota viskaria ylikaiken..sanoin sille joulualla että osatn sulle joululahjax tuon levyn. sano ostavasa mulle peukaloruuvin ja kelmuttavasa hengiltä jos sen teen XDDD

29.3.2012
camotar
camotar

No,,toi frontside ollie on kans aika karsee,mutta en nää punasta ku sen kuulee.Toisin ku toi alotuksessa oleva...hrrrrr..

 

Mä taas tykkään tosta valonpisaroita kappaleesta..

29.3.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

mie en oo ees kuullu sitä biisiä..mut automatkoilla huomaa ne inhokit..pitkillä varsinkin kun välillä ei kuulu kun nova ja iskelmä.. Lähinnä sitä iskelmän suosikki listaa aina ihmetellään että kuka semmosta kakkaa kuuntelee mitkä on olevinaan ykkösenä..minne on hävinny kaikki vanhat iskelmät.. No inhokeita´on ainakin se valonpisaroita(oisko ollu tuuren biisi) se on vaan jostain syystä ärsyttävä..ja sit erin vanhanainen jaja se on vaan..hirveetä kakkaa..

29.3.2012
jeini
jeini
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...