Biisi jota et voi sietää?

Tulipa tossa  vaan mieleen,ku tänään oltiin autolla liikenteessä ja tuli mariskan suloinen myrkynkeittäjä.Mä en vaan voi sietää sitä biisiä.Miehelle sanoinki,että nyt pienemmälle sitä radiota. Tähän on ihan syykin..Sanotaanko näin,että kauan kauan sitten tunsin just tommosen ihmisen mistä siinnä lauletaan..

29.3.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

Eikös onnistunut biisi oo just sellainen joka jää soimaan päähän? :) iskeytyy tajuntaan kunnolla eikä lähde sieltä pois vaikkuinka haluis.

Mä luen sen robinin vähän samaan kategoriaan ku pikku g aikoinaan :) ja justin bieber yms ulkomaalaiset vastineet.

31.3.2012
Mummy83
Mummy83

Se Robinin ihan helmi kappale on hyvä. Se,että en satu tykkään siitä sen frontside ollie kappaleesta ei tarkota,etteikö poika osais laulaa.

Petri Nygårdin kappaleet on kans ihan uskomatonta kuraa.Sit just joku jäätelökesä,,yök..Mutta toi alotuksessani mainittemani biisi on kyll semmonen mikä saa mut todella näkeen punasta ja koko kappale ois saanu jäädä tekemättä..

31.3.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

Kauheen moni mollaa tota Robinia...Vai mikä se nyt onkaa... Mut eiks se jätkä oo jotain 13vuotias? Sen musiikki ei varmasti ookkaa suunnattu aikuisille. Jos mulla ois vaik 10-12 vuotiaita lapsia, mielummin mie niillen sen Robinin levyn ostasin kun vaikkapa Petri Nygårdin tai jotain muuta yhtä fiksuu aikuisten sontaa. Miusta on hyvä et lapsille/nuorille on omaa musiikkia. Ja parempi et ton ikänen laulaa omanikästen asioista ku rupeis leikkii jotain aikuista. Toivottavasti sit ku miun lapset on isompia ni on myös lapsille ja nuorille suunnattua ja sopivaa musiikkia mistä ne tykkää. Ite en nimittäin todellakaan penskana kuunnellu lapsille sopivaa musiikkia, enkä haluu et omat lapset kuuntelee samanlaista sontaa. Ja miusta se Robin on ikäsekseen yllättävän hyvä, vaikka ne biisit nyt ei oikein iskekään :)

31.3.2012
huopis
huopis

Aikuinen Nainen, Andre, Päivänsäde ja Menninkäinen, Volga, Oikeesti, Sininen ja valkoinen, Paratiisi... Siis nää kaikki, joita karaokessa vedetään aivan liikaa! Ja entisenä karaoke-emäntänä oon joutunu kuuntelee niitä aivan liikaa. Ja sitten uusista se saatanan Soutaa, Huopaa!!! Ja Tuure Kilpeläisen Valon Pisaroita. YÖKYÖKYÖK!!!

31.3.2012
ansuv
ansuv

Kaikki Eppu Normaalin biisit!!

30.3.2012
Lizzy
Lizzy

Oon musiikin suhteen aika kaikkiruokanen mut tää petri nygårdin märkää on kyl jotain niiiin kuraa..aina ku "märkää" lähtee soimaan niin kanava vaihtuu hyvin nopeesti ja pienessä mielessäni mietin et hitto mikä idiootti koko äijä ja samaa sarjaa varmaan fanittajatXD olipas kauniisti ilmaistu, näin perjantain kunniaks:D

30.3.2012
minimii09
minimii09

jenni vartiaisen "mä en haluu kuolla tänä yönä".

voi taivas!  älä kuole sitten, mutta lopeta sen hokeminen!

30.3.2012
Blanco
Blanco

nightwishin ihan mikä vaan missä laulaa se ''uus'' kimittäjä samalla äänellä kappaleesta toiseen vaihtuu aina radiossa kanava. ja sit vanhoissa iskelmissähän näitä löytyy, just esim tuo mul on jano.. jaa jaa sinä halusit salmiakkia jaa jaa jaa sit vaikka mitä, mitä esim joku ylex soittaa niin melkein kaikki biisit XD

30.3.2012
mustikka88
mustikka88

Näitä äarsyttäviä hittejä tulee ja menee..

kestoinhokki on mamban (?) vielä on kesää jäljellä... helkkari kun sietä soitetaan vielä marraskuussa XD

30.3.2012
Felize
Felize

Tuo Robin on paha=)

Mutta kaikki pilipalihissimusiikki on hirveetä ja joululaulut käy joulun aikaan hermoon kun ruuhkasessa kaupassa on joulun tunnelma kaukana=D

30.3.2012
huiskutin
huiskutin

no nyt en oo taas piiiitkään aikaan kuunnellu radioo ku oon ajanu vaan semmosella autolla missä se ei kuulu :D Joten äkkiä ei tuu mieleen ku lauri tähkän koko tuotanto ja sitte se (en muista kenen) you´re my, you´re my soul renkutus... Ällö.

29.3.2012
riu
riu

No se Robinin ärsyttävä kamala rasitusvamma teiniällötys piisi.

29.3.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Tost onnellisen kommentista tuli mieleen kestoinhokki iskelmistä tai mitä onkaan; Pave Maijasen "mul on jano.." :s

29.3.2012
Mummy83
Mummy83

Iki-inhokki on Verven Bittersweet symphony. Ei vaan voi sietää sitä.

Poets of the fallin melkein koko tuotanto, siinä pn vaan joku ärsytystekijä mitä en osaa määritellä ja esiintyy melkein jokaisessa kappaleessa.

29.3.2012
Mummy83
Mummy83

No,,toi frontside ollie on kans aika karsee,mutta en nää punasta ku sen kuulee.Toisin ku toi alotuksessa oleva...hrrrrr..

 

Mä taas tykkään tosta valonpisaroita kappaleesta..

29.3.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...