Koululaiset ja tupakointi

En nyt tiedä minne osioon tän laittasin,nii olkoot täällä.. Tossa kun taas aamulla vein tyttöä kävellen kerhoon,oli siin rivarin pihalla joukko ylä-asteelaisia tupakalla(joskus ne on sitten siin pyörätiellä) ja näin on joka kerta,kun on menty siitä ohi.Koulu on sit siin rivarin takana. Takasin ku tulin muutamat oli sitten ihan koulunalueella.Sitte nämä jotka on siellä rivarin pihalla,käryttää siinnä yhen tyhjillään olevan asunnon päädyssä(periaatteessa ovat oven edessä) Taitaa vaan olla vaikea tota valvoa,mutta mä ainakin oon sitä mielt ett tohon pitäs puuttua.En nyt muista missä poliisit sakottaa,jos näkevät ala-ikäset sauhuttelemassa.Ei oo kovin montaa päivää,ku uutiset tosta asiasta luin.   Mitäs muut mieltä ko. asiasta?

29.3.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

Niin ja mä nyt ajoin tällä alotuksella takaa,just kouluaikana tupakoinnista ja tota että mennään sinne melkeinpä toisten ikkunoiden alle. Vapaa-ajalla tupakointihan ei kuulu koululle ollenkaan.

29.3.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

No,ei riitäkkään poliiseilla resurssit,että ne tuolla kulkis ja ettis alaikäsiä sauhuttelijoita.En edes tarkottanu sitä.

Mutta tosta uutisesta,kaivelin nettiä ja Kittilässä poliisi on tosiaan puuttunu tohon koululaisten tupakointiin kouluaikana,kun muut keinot ei oo enään riittäny.(eli ne huomautukset,jälki-istunnot).Ja ko.uutinen on ihan muutaman päivän takaa,että ei vanha uutinen ees.

29.3.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

Ja tuo,että ollaan jossain rivarin pihalla sauhuttelemassa..Voin kuvitella minkä näkönen sen asunnon edusta on. Ja kuin moni vanhempi tietää lapsensa tupakoinnista ja se,että mistähän saavat kessunsa.No,,joo ei se vaikeeta oo niitä hankkia,jonku täysikäsen kaverin kautta.

Tässä on vaan pistäny merkille,että on meininki muuttunu sitte oman peruskoulu ajan. Oishan tässä yks toinenki ihmettelyn aihe ton tupakoinnin lisäksi

29.3.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

Mun koulu aikana tupakoinnista,kun jäi koulupäivän aikana kiinni niin siit rapsahti jälki-istuntoa. En tiedä sitä menikö vanhemmille ilmotusta,kun en ite siihe maaliman aikaan sauhunnu. Luulen kyllä,että on menny,kun varmaan ovat laittaneet lapun jälki-istunnosta kotiin.

 

Tässä kans toi koulu on aika iso.Siinnä on ala-aste ja yläaste samassa.

29.3.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...