refluksitaudista kellään omaa kokemusta?

millaiset oireet? miten voimakkaat? miten tutkitaan? millaisia lääkkeitä ensin kokeilit esim. närästykseen? kuulin viikonloppuna että aikuisilla myös hyvin yleinen tuo tauti. ja pari tuttua sairastaneet sitä. mietin johtuisko mun närästykset ym. oireet siitä.

29.3.2012
mustikka88
mustikka88

itsellä todettiin refluksitauti siinä vaiheessa kun olin yllättäen tullut hyyyvin kipeäksi. sisuskaluja poltti kauttaaltaan ja olin vuodepotilaana viikon. tutkivat  sairaalassa voisiko olla sydänlihaksentulehdus,  mutta ällistyivät kun huomasivat sen olevan "vain vähän rankempaa närästystä".

ekat pari vuotta taisi mennä niin, että kun oikeen  pahasti alko närästään, niin se polttava kipu siirtyi tuntumaan myös sydämessä ja keuhkoissa. olin silloin aina saikulla. jokusen kerran niin kävi, pääosin oli silti aina vain pahoinvointia.  mie laskin,  että kun raskauduin ja keksin keinot raskauspahoinvointiin, niin mie EKAA KERTAA 8aan vuoteen olin voimatta pahoin!! :D aivan huippu fiilis!

raskauden aikana tosin paheni muut oireet. eli  viimeiset viikot nukuin istualteen koska ruoka palasi moneen kertaan  kurkkuun, märehdin kirjaimellisesti ja hengitys poltti taas keuhkoja ja kurkunpäätä. ei tepsinyt lääkkeet, olin aika romuna.

nykysimmillä tunnistan vaan alkavat oireet ja yritän korjata tilanteen "pahoivointiviilillä". eli ihan vainmaustamattomalla viilillä. piimä myös auttaa minnuun. ja maito. kaikki neutraalit.

mutta lääkitystä olin joskus alussa kokeillut, en  muista mitä,mutta apua ei niistä ollut. reseptilääkkeitä on  kaapitväärällään, mutten  mie niitä mielelläni syö kun tän kanssa on vaanoppinut elämään.

 

silloin joskus tutkivat ihan vatsatähystyksellä. ei olluthauska tutkimus lainkaan. yöks.

30.3.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...