Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

UUSI päivä lörppää :D

täällähän on hiljasta. kävin äsken rehkimässä pihalla. hakkasin rautakangella takakuistilta muutaman neliön jäätä ja heittelin ne pitkin mantuja. ja sain jopa toiset jouluvalot otettua pois :D postit on rankasti taas myöhässä. niitä odotellessa. vielä ois vähän aikaa rauhaa tehä jotain ennenkuin riiviö herää kauneus uniltaan :D pitäs varmaan itekki syyä jotain ja sit keitellä kahvit. kivat sekoilut tässä ryhmien kanssa :D

29.3.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

mihinkäs pääsykokeisiin jonna on menossa? arvostan tosi paljon että jotkut pystyvät lukemaan monta tuntia putkeen. itse en ole koskaan pystynyt lukemaan pitkiäkään aikoja, koulussakin teetti todella vaikeuksia jos piti lukea esim. koko oppitunti. ei vaan pysty keskittymään niin pitkäks aikaa, nykyään teettää työtä jo vartin lukeminenkin, ajatukset seikkailee heti aivan muualla.

29.3.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

Päiviä.

Meillä kävi tuossa aamusta putkari laittamassa jonku vedenpainehärvelin pannuhuoneeseen. Nyt on käyttöveden paine 4 bar ku aiemmin ollu korkeintaan 1,5 tai alle. Oli tarkotus sille kaffet keitellä ja munkit tarjoilla mut se tuli niin aikaseen etten mie kaupoille ehtiny ni rupesin sit tekee vaniljakierrepullia. No ei nekään ehtineet tarjoiltavaksi eikä se putkari lopulta ees kahvia suostunu juomaan. Nyt on sit vika pellillinen vaniljakierteitä uunissa, pittääki käydä ottamassa ulos ennen ko käryää.

Ja parvisänkyki on nyt olemassa, ihanaa :) Tarttee vaan hankkia jostain kuljetuskalustoa että saahaan se roudattua kotiin. Ja tietty just tällänen loppuviikko et pojalla tänään liikkari ja mulla tanssitunti ni ei tänään ehdi hakee, huomenna mä lähen risteilee MLL:n yhdistysristeilylle ja palaan lauantaina eli taas meni pari päivää. Sunnuntaina sit varmaan haetaan se sänky ja ku kotio pääsee ni sit mie lähen piha,mökkijamikäliemuu-messuille eli melkosta ravaamista.

29.3.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

jaahans,iputin tais ennättää jo poistua lumihangen puolelle :D

29.3.2012
satumamma
satumamma

joo mullakin on menny kelan kanssa ihan hyvin näiden äitiysrahajen kanssa mutta odotan taas innolla kun alkaa kotihoidon tuki tai työttömyys niin voihan sentään. toivottavasti tällä paikkakunnalla luistaa asiat paremmin kun edellisellä.

pitäisköhän laittaa jo esikoinen lasten sänkyyn kun aina on jalat haaroihin asti pinnojen välissä ja heräilee siihen.

29.3.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

XD Hetkeks kun kääntää selän ni jo on pippeli keskustelu käynnissä. :D Sille Lotharin "näköispatsaallehan" haettiin sillon koekäyttäjääki. :D

29.3.2012
Sralla
Sralla

Eli siis PÄÄSIÄISMUNIA! :D

29.3.2012
Kallikali
Kallikali

Ihan normikanamuniin. Oon katos keräilly niitä pari viikkoa (tehny ylös pienen reiän,valuttanu sisuksen pois ja huuhdellu). Sitte vaan lorottaa kipsiä sisään ja rautalangasta koukku ylös. On kivoja koristeita!

29.3.2012
Kallikali
Kallikali

Satumamma, alotetaanko tälle päivälle? ;D

Mistä munasta se kallikali on kipsivaluja tehny ja maalaillu? :D Tuli mieleen se kun vasta tekivät siitä lotharin peeeniksestä sen kopion valutekniikalla ;D

Oishan ne tietty komiat pääsiäiskoristeet kun rivi erivärisiä peeniksiä olis keittiön ikkunalla rairuohon kans :D

Ja tsori mammat, äiskän levoton päivähetki menossa... junnu unilla ja isosisko tekee läksyjä äidin tarkassa valvonnassa kuten hyvin huomaatte XD

29.3.2012
iputin
iputin

Täällä on tämä mamma maalannu kipsimunia eilisen illan ja tämän aamupäivän. Kohtapuolin pitäs alkaa syötteleen vauveli ja sitten ruoan laittoon.

29.3.2012
Kallikali
Kallikali

joo täällä on jo tiet melkein sulat ja noi pihatiet. mutta lumilinokset on vielä valtavat. kyllä meiän takapihalla ainakin puolimetriä tai 30cm on lunta. mutta aika vauhilla sitä on lähteny.

29.3.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

lekurineuvolassa käyty,sekä mina ja masu että mein 4v neitokainen.

lounas syöty, kohta sais noutaa viidesluokkalaisen koulusta.

29.3.2012
satumamma
satumamma

Hih, Päiväpäivää! :)

Joko teil on mimmonen lumitilanne noin muuten? Meillä on täs mummilan pihas viel metri lunta, eikä ainuttaka lumetonta kohtaa, mut teillä näkyy jo vähän asfalttia. :)

Meillä meniki päiväsuunnitelma ihan päälaellee, ku ihmiset olettaa et voivat vaa vaihtaa kyläilyaikaa mielensä mukaa ilmottamatta lainka. Eli oltiin jo lähös antaa niit tuolei, kunnes varmuudeks viä soitin kaverille et onhan tulossa. No ei ollu. Aattelin sit kumminki et mennään nyt sinne kämpille kerran olin toiselle kaverille jo ilmottanu et aamusta ei ehitä ottaa vastaan ku on jo yks kaveri tulossa. Hää siis oli sit ilmottanu tulevasa illalla. No oltiin jo pihal lähössä ku soitti et me kohta tullaan. Eli onneks se aamukaveri peruki tulosa, tai tää olis ollu täällä keskenää meiän äiteen kans ku oisin ollu toisen kaverin kans meillä. :D Jäätiin sit vaan pihalle leikkiin, ja nyt tuo nukahti päikkäreille. Päikkyjen jälkee lähtään sit OIKEESTI kämpille touhuumaa, ja ruoka-aikaa tuon ton taas mummilaa, ja lähen ite jatkaa. :)

29.3.2012
Sralla
Sralla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...