imetyssuoja/-liina

onkos kellään tuollaista imetysliinaa? tuossa olis linkki kuvaan tarkennukseksi... http://www.uniquebabysblog.com/cate​gory/gear-that-covers/nursing-cover-​up/ ihan sillä kyselen että ajattelin tuollaisen itse ommella ja mittoja mietin. Enkuksi on kyllä ohjeita netissä mutta piru jaksa niitä mittoja alkaa muuttelemaan kun ei ihan oo tuumat mun erikoisalaa :)

29.3.2012
iputin
iputin

Siis mulle ei iske sininen missään muodossa. No tietty noi pojun vaatteet on sinisiä ja se on ok. Mutta astiat, pyyhkeet ja muut kamat sinisenä nakkaan heti olan yli.

29.3.2012
iputin
iputin

se kelpaa vaan mustavalkosena kun mä oon niin tylsä ihminen :D Tosin mä oon vähän ihmeissäni itekkin kun mulle on nyt tollanen kaalimadon vihreä alkanu miellyttämään ja astetta vaaleammankin vihreä. Ja ihan ton pojan vuoksi.

29.3.2012
iputin
iputin

no minen halua että noi paikalliset hirvenmetästäjät alkaa mulle vihoittelemaan ja pian joutuu eläintarhallekin jotain korvauksia makseleen :D Hoksasin että mulla oli marimekon unikkoa tuolla kaapissa niin jos siitä ompelis...

29.3.2012
iputin
iputin

mä ajattelin et tosta vois jotain hyötyä olls julkisella paikalla. johan kesälläkin ähtärin hirvet pakenee pohjoisnorjaan jos mä vetäsen ryntäät esiin :D

29.3.2012
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...