Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

missä on..

satumamma?odevinks? ja mitan? eilen illalla yrittelin etsiä ja ei löytyny...tuli kyllä monta muutakin nimeä mieleen mitkä ei nyt sit enää kuitenkaan tule ulos..

29.3.2012
camotar
camotar

jeps..tsemppiä. toivotaan että saatte hyvän koiran!

ps:rottinki kalusteet on laikojen herkkua. meillä tuo nuorin veti viimesenkin rottinki tuolin kitusiinsa 7 kuisena :DD siis joku ihme himo näillä siihen. tuo beagle kyllä syöny sitten kaikki muut saunasta,vaatekaappeihin ja isännän haulikkoon :DDD

29.3.2012
camotar
camotar

MITAN: soittelin miehelle noista lintukoirista ja hän käski tutkimaan laikojen lintumestaruuskisojen huippuhaukkujien sukutaulut. länsilaika on se mikä toimii kuulme tarkotuksen mukasesti enempi eli pelkälle linnulle ja nrtut on näissä ne mitkä syttyy herkemmin. täysin riistavapaata laikaahan ei ole olemassakaan mutta sattuuko se sit linnulle vain toimimaan ni se kannattaa tutkia juurmultia myöden koetuloksista ja sukutauluista. itä-laikoissakin on hyviä, mutta mies tosiaan sitä länsilaikaa enemmän suositteli..

29.3.2012
camotar
camotar

Jestas iputin xDDD mut mitäs sitä tosiasioita peittelemäänkään ;)))

 

camotar, juu tänään on 27+6 ;) oonhan mä tuota täällä hehkutellu (enemmän ku laki sallii:DD)

vastailin mää sun halloo ketjuunkin ;)

kirjuuttelen tonne odotusryhmään ihan kohta neukkukuulumisia :)

 

juu mustikka, mulle ne vaunut tuli, ohan ne tossa jo pyöriny muutaman viikon :) hyvinnii laitettuna valmiiksi 3

29.3.2012
satumamma
satumamma

se venukki on kyllä tosi loistava vaihtoehto. ja joo mie en kanssa ole järin innostunu noita koiria aina kokeissa juoksuttaa, mutta ko meillä nyt on kaksi huippua tarhassa ni kyllä sitä kaikkensa tekee että ne saa mahd.hyvän tuloksen jne. astutuksia varten. nää laikat kun on sellasia että toimiivat once in a lifetime. ikinä meillä ei tule olemaan näin hyviä koiria enää elämän aikana ja tämä kolme vee on nyt meillä ensimmäinen laika mikä ylipäätään toimii tarkoituksen mukaisesti. mies näiden kanssa pelautunu 20 vuotta.. eli aikas monta perhekoiraa ja kaikenriistan ruhvea nähty..

29.3.2012
camotar
camotar

ja kyllähän mie olen sekasin..siis tiiäättekö kun tuo satummamma on muuttanu tuon kuvansa ni mie luulin että se on se satuli tai joku sellanen nimimerkki :DD *haahaahaa* voi jumankekka *hävettää*

29.3.2012
camotar
camotar

mitan moikka!!

joo vaunuihin ollaan oltu super tyytyväisiä. ihan huiput täällä korvessa kun kulkeevat ihan missä vaan enempiä hermoilematta. siis meillä on itä-siperianlaikoja. jos lintulaikaa olette vailla ni länsilaika tai venäläis-eurooppalainen soveltuu tohon linnustukseen paremmin. meillä ei enää se lintukone ole elossa ja nämä muut on hirvelle ja jänikselle..niin ja onhan meillä tuo beagle. ihan paska. saatte sen meiltä! :DD tekee tuhojaan ihan sikana. ei jätä mitään rauhaan..(ei vainenkaan anneta..isäntä siistä kaksois-valiota tekemässä :D) mutta tuota laikaa kannattaa miettiä..

itä-laika asioissa engesin anne on alansa huippua.

29.3.2012
camotar
camotar

ai se odottelee vaavelia..sillä lailla. niiiin ja missäs on mushu?

29.3.2012
camotar
camotar

jos etelässä on aurinkoinen ilma niin satumamma on varmaan jossain nurkilla mouruamassa kevätkiimaansa :D hehe, se on niin kiireinen nykyään kun odottavan aika on pitkä :)

29.3.2012
iputin
iputin

satumamma pyörii täällä kyllä välillä. se on innoissaan uusista rattaista mitkä hommas masuasukilleen :D (toivottavasti se nyt oli satumamma :D oli se)

29.3.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...