iltaaaah! :D

Mitäs kuuluu? :) Meillä kohta on iltapala-aika ja sitte koittaa äitin kaatuaika telkkarin eessä. En nyt jaksa tehä mittää muutakaan... Pikkasen huonolla on ollu nukkumiset lähipäivinä :) Mie olin tännää koulussa turhautumassa, site kaupassa käytiin, vein tytön jalkapalloon ja miun sisko värjäs sillä välin miun hiukset :) Nyt on kiva ku on ees pikkasen kevätuutta :)

28.3.2012
riu
riu

Sralla ne on omena-valkosuklaa leivoksia. Jos googlettaa pauligin makuparit ni se on se voittaja työ. En vaan löytäny mistää omenasiirappia ni piti tehdä seki ite. Mu hyvää tuli! Siirapista siis.

28.3.2012
Mummy83
Mummy83

Tiiättekö, minä oon aina luullu et vaan likimain samanikäiset lapset riehuttaa toisensa väsyksiin mut näkyy toimivan ihan yhtä hienosti jos ikäeroa on 5 vuottakin. Noi meidän naperot vipelsi peräkanaa reilun puoli tuntia pitkin kämppää iltapuuron jälkeen ja kumpiki sippas ihan hetkessä tuonne punkkaan. Mitä nyt esikko valittelee taas päänsärkyä :(

En ihan osaa yhdistää tuota päänsärkyä mihinkään. Mikä kumma voi aiheuttaa lapselle kohtalaisen usein päänsärkyä ihan epäloogisiin aikoihin? Siis kun ei ole mitenkään tiettyyn aikaan liittyvää eikä syklistä tai mitään. Kuumeessa tietty aina päätä särkee mutta ei tuolla mitään lämpöä ollut nytkään.

28.3.2012
misukka
misukka

Iltaa

Monsterilla se elämä nyt potkii päähän :(Toivotaan et pian helpottaa.

Meillä on naperot just täräytetty koisimaan. CSI alkaa puolen tunnin päästä. Jos siihen asti lukisi tuota Maan Lapset kutosta. Vihdoin sain aikaiseksi käydä kirjastosta tuon hakemassa. Oon mie jo tänään päässy sivulle 50 :) Monella, monella keskeytyksellä höystettynä.

Kai sitä täytyy jotain iltapalaa harkita.

28.3.2012
misukka
misukka

Iltaa! Mä oon leiponu koko illan han vaan yhtä reseptiä.. halusin kokeilla ku se kuullostis kivalta ja meillä on huomenna osastopalaveri eli ei tarvi ite kaikkea vetää :)

Mut tsiissus, jokaikinen kippa keittiöstä oli käytössä, et ei mikään maailman helpoin leivottava. Se oli muuten se makuparikilpailun voittaja mitä testaan. saa nähdä millasta tulee...

Greytä ja Bonesia odotellessa.. :)

28.3.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...