Ovulaatiosta ?

Eli siis, kertokaas mulle nyt pari juttua. Tossa n. viikko sitte koin jotain järkyttävää, ihan hirvee vihlova kipu tuola jossain tosi alamahassa, aivan piti kaksinkerroin mennä. Niinku tylsällä puukolla joku yrittäis rakkoa ynnämuita sisuskaluja ulos. Kesti puoltoista päivää ja ohi. Ikinä ennen en oo moista kokenut, ja siis sopis kierron mukaan ovulaatioksi, jos se siis on n. puolessa välissä, mikä oli kohdallani n. viikko sitte. Olipas epäselvää.. :D Mutta siis, ovulaatio?

28.3.2012
RJ89
RJ89

Siis ilmeisesti siinä pillereiden välillä, en nyt just tarkkaan muista. :o

camotar, otan heti seuraavan kerran kokeiluun! 8) Tänks vooor ö tip!

29.3.2012
RJ89
RJ89

Ihanaa kuulla etten ole ainoa. Mulla on aina ollut kovat kuukautiskivut jotka kestää reilun viikon koska alkaa jo ennen ja loppuu vasta jälkeen. Mutta että oviskivut ennen synnytystä tunsin suunnilleen ovulaation mutta nyt tää on jotakin järkyttävää 2-3päivää kestävää. Oi että on ihanaa olla nainen! Meilläkin olisi asunnon vaihdon jälkeen kakkonen haaveissa mutta jos kivut ovulaation aikaan on tätä luokkaa niin ei tartte miehen astua metriä lähemmäs.

29.3.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 10-month-old toddler

Ja jännittäväähän on se että mulla on kerinny kyllä olemaan jo monet menkat, ja nyt vasta tuli ekat tollaset kummalliset tuntemukset. On tää naisen keho vaan jännittävä kapistus.

28.3.2012
RJ89
RJ89

Joo ja lisäks vielä jomottaa selkää niinku synnyttäessä. Hyvin mukavaa.

Ha, ystävä kävi just hetki sitte ihan paniikissa yksityisellä et mikä sen on ku just tollasta kipua ja vielä potenssiin miljuuna, niin lekuri vaan tuumas että taitaa tytöllä olla ovulaatio.. :D Eikä ollu kanskaan ikinä moista tuntenu ja oli vaihtanu pillerimerkkiä. Ei se vissiin enempää vaadi. :o

Ps. Ihanaa olla nainen kaikkien vaivojeni kanssa! ;D

Ja riu, nyt vasta luin sun ketjun. :D Mutta kyllä, totella ihanata.

28.3.2012
RJ89
RJ89

Kyllä se voi ovis olla. Minä en onnekseni kärsi noin kamalista kivuista. Pari päivää kierron puolivälissä on semmosia puukolla tuikkauksia, jotku vetää kaksinkerroin, valtaosa vaan tosi inhottavasti vihlasee. Ja semmosta pientä jomottelua noihin lisäksi pitkin päivää.

Ja vasta esikoisen syntymän jälkeen olen noita alkanut tuntemaan.

28.3.2012
misukka
misukka

no just vähän aikasemmin laotin ketjun samasta aiheesta :D

Kyllä ovulaatio se on, ihanaa, eikö? X)

28.3.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...