Peppukiitäjät

Miten teidän peppukiitäjät on lähteneet liikkeelle? Meilä toi jätkä nyt vihdoin ja viimein osoittaa jonkun sortin mielenkiintoa liikkumiseen, ja pyörii ympyrää paikallaan.. :D Ihan näppärästi se menee, ja nopeesti, ihan yhtäkkiä oppi tollasen jalon taidon. :b Mietin siis että kauankohan tästä menee että mahtaa tajuta hinkuttaa itteensä eteenpäin.. Nm. pitää vissiin ostaa niitä tulppia pistorasioihin varmuuden vuoksi.

28.3.2012
RJ89
RJ89

No näin mäki oon ajatellu tän asian, mut on ihan kiva keltanokkana saada joku muuki mielipide asiaan.. :D

28.3.2012
RJ89
RJ89

Minä en usko mihinkään liikkumisen motivointiin. Jokainen lapsi omalla ajallaan. Ja itseasiassa matto polvien alla helpottaa sitä kontille nousemista ku saa paremmin tukea.Toki se alkuun hankaloittaa menoa kun ei pääse liukuman mattoa pitkin mutta toisaalta tulee se motivaatio itsestään muuttaa liikkumistapaa.

28.3.2012
misukka
misukka

Kannattaasko sitä liikkeelle lähtö rohkasta jotenki? Esim. ku meillä on parketit, niin heittää matot joksikin aikaa pois et pääsis helpommin liikkeelle ku tuos omalla paikallaan? Vai käykö siinä sit niin et pitää alottaa alusta ku kaivaa matot takasi?

28.3.2012
RJ89
RJ89

No meillä toi peppukiitäjyys lähti varmaan siitä et kaveri istui tukevasti 6kk iässä, jo 5kk ikäsenä istui hienosti sylissä. Kaveri istui lattialla leikkimässä ja kun piti päästä liikkeelle ni siinä alkuun heijas itteesä et pääs eteenpäin ja sit keksi ottaa jalat ja kädet apuun. Nyt menee ihan järjetöntä vauhtia tuolla omalla tyylillään. Yöllä sängyssä vetää jalat semmoseen tosi leveeseen konttausasentoon ja heijailee mut lattialla ei edes yritä. Meillä tuskin kontataan koskaan.

Vatsalla ollessan tuo liikkui ihan samalla tavalla kuin esikko aikanaan joka nousi tukia vasten 7kk iässä ja käveli tuetta just ennen 1v päiväänsä. Eli pyöri napansa ympäri ja pakitteli vatsallaan jne.

28.3.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...