viidakon tähtöset

katsoiko monikin viime viikolla avausjakson,ja mitäs ootte mieltä noista "tähtösistä"?   tuli mieleen kun luin iltalehdestä huomisesta jaksosta pikku paljastuksen..

28.3.2012
satumamma
satumamma

montakaan noista en oo vaivautunut nimeltä opetteleen tunnistamaan, se BB Henna (Kalinainen?) nyt on ollu lööpeissä vähän väliä.. ja pakko sanoa että en yhtään ymmärrä mitä hän tuolla tekee,asenne on jo sen verta nega koko juttuun (ainakin ekan jakson perusteella)

28.3.2012
satumamma
satumamma

hiukka kyllä epäuskoisena kuuntelin ku yksi välkky totes et jos on tuolla teltassa vaan yksi pistorasia hiustenkuivaajaa varten, tulee kova sota :OOOO *reps*

28.3.2012
satumamma
satumamma

martinasta miten menttää hermonsa kanoottikisassa, ja se yksi,(ilm sama joka viimeksi ei meinannu uskaltaa uimaan) pelkää vettä sikana tms..

28.3.2012
satumamma
satumamma

joku sanoi ennen ekaa jaksoa täällä että myötähäpeästä tekee mieli katsoa.. sitä tosiaan sai tuntea ja urakalla.. vain tuksu puuttui joukosta :)

28.3.2012
satumamma
satumamma

Se on vähän sellainen inhokki-but must to see juttu, ite siis en millään lailla nauti seurata noiden ei-niin viksujen-ja-sen-hyvin-esiintuovien mokailuja, no on sielä se yksi "normaalikin" mukana.. toisaalta joku taas hetkellisesti onnistu yllättämään, joku taas todella toi esiin kaupunkilaishienostomisuutensa..

ei vaan oma järki ssano että jos ohjelman nimi on viidakon tähtöset, misut pakkaa mukaan 10 paria korkokenkiä ja irtoripsiä-vaikka eivät kohdettaan tarkemmin tiennetkään ennen lentokentälle tuloa...niitähän tarvitaan "viidakossa"!!

28.3.2012
satumamma
satumamma
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...