Minkä ikäisenä

muiden lapset on oppineet 1. laskemaan (siis 1,2,3 yms.) 2. tunnistaan numeroita 3. tunnistaan värit/värejä?

28.3.2012
Äitiorava
Äitiorava
3 years, 10-month-old toddler

Niin ja vastaan itekkin, meidän poika osas 1v 10kk värit, pitkään niitä opetteli ja kauan kaikki oli punasta, mutta sitten äkkiä oppi ne, samanikäisenä osas noita lukumääriä kanssa esim.kaksi legoa,kolme kukkaa. 2 vuotiaana alkoi opetella laskemista ja nykyään (2v 2kk) osaa laskea seitsemään  ja tunnistaa numerot nollasta ysiin, kapulasta esim pyytää painaan ysiä tai kakkosta yms. niin osaa kyllä ja mainoslehdistä tykkää katsella hintoja ja luetella niistä numeroita. Kiva kuulla miten muilla nää on menny =)

28.3.2012
Äitiorava
Äitiorava

Meillä 2v osaa laskea kymmeneen, siis osaa luetella sen rimpsun. Kirjoista koitetaan laskee kaikkea, esim montako kukkaa, montako perhosta, mutta vielä on vähän hakusessa, kun laskee saman perhosen vaikka viisi kertaa. ;) Numeroita ei tunnista vielä yhtään.

Värien nimet tietää ja esim tietää, että joku tietty paita on vihreä ja tietty kuppi on keltainen, mutta jos jotain uutta esinettä kysyy et minkä värinen on, niin heittää vaan lonkalta jonkun veikkauksen ja sit on tyytyväinen itseensä. :D

Ehkä kaikki ajallaan. ;)

28.3.2012
Monster
Monster
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...