mitä tämä vois olla??

niin siis aina kun käyn ulkona ja tuun takas sisälle niin oon nilkoista mahaan asti täynnä sellasia patteja (sormenpään kokosia) ihan kun itikat olis syöny ja kutittaa niin järkyttävän paljon että raavin itseni ihan verille asti:/ että mistähän ihmeestä nuo patit tulee osaako kukkaan sanoo? jännä kun kellään muulla ei niitä ole jotka on mun kanssa samaan aikaan ulkona,vaan ja ainoastaan mulle tulee niitä..

28.3.2012
piia88
piia88

urtikaria määkin epäilisin. eikös zyrtekiä saa ilman reseptiä apteekista tai jotain allergia lääkettä...heinix?

28.3.2012
Boco
Boco

ai enpäs oo tuommosesta ikinä kuullukaan? voihan se olla että on sitäkin,täytyy kysyä lääkäriltä kun menen maanantaina neuvolaan.. todella inhottava vaiva kun tuntuu että se kutina tekee hulluks ja saapi raapia ihon ihan verille kun ei lopu millään. nyt on reisissä ja kyljessä patteja kun aamulla olin pihalla ja kutina on kauhee :/

28.3.2012
piia88
piia88

ei oo toppahousut kun ihan tuulipuvun housut vaan :) ne patit on silleen isompia kun itikka söis ja ihan koholla ihosta. isoimmat alueet on noin 2-3cm kokosia ja punasia sekä kutiaa hirveesti. kestää noin 4 tuntia ja sitten ne häviää pois kunnes menen uudestaan ulos niin heti tulee takasin

28.3.2012
piia88
piia88

noku on puhtaat housut ja samaa pesuainetta käyttäny jo monta vuotta :D anoppi epäili että olisko niitä lumikirppuja mitä talvella on mutta mitenkä ihmeessä ne pääsee ulkovaatteiden läpi iholle? :O ja ei ne voi olla hikinäppylöitäkään kun ei mulle tule kuuma pihalla kun raahaudun tämän jättimäisen mahani kanssa niin hiljaa ettei siinä tuu muuta kun kylmä :)

28.3.2012
piia88
piia88

jännä just sen takia kun ei IKINÄ ennen ole ollu mitään tällästä :) nyt raskaana ollessa on ilmaantunu tämmönen ongelma..

28.3.2012
piia88
piia88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...