Menkkamaisia kipuja...

Hei! Ajattelin kertoa oman tarinan ja sitä kautti saada muiden kokemuksia. Sain keskenmenon lokakuussa -11 viikolla 13 ja minulle tehtiin lääketieteellinen tyhjennys, menkat alkoivat normaalisti 4vk kuluttua tyhjennyksestä, nyt odotellaan uutta plussaa. Menkat ovat olleen melko säännölliset (kerran 4pv myöhässä) Viimeisimmät menkat siis 25.2.12 eli nyt ovat 2pv myöhässä. minulla on parin viikon aikana ollut monena päivänä kipuja oikealla puolella vatsaa(munasarjojen kohdalla) Nyt olen 3pv ollut menkkamaisia kipuja alamahassa mutta menkkoja ei kuulu! Onko jollain muulla ollut samanlaisia kipuja alkuraskaudessa? Milloin uskaltaisin testiä tehä? KIITOS:)

27.3.2012
sankuli
sankuli
14-month-old baby

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

30.3.2012
sankuli
sankuli
14-month-old baby

Pakko oli vielä ennen töihin menoa tulla päivittelemään:D Eli illalla viimeinki pääsin kauppaan, eikä maltettu miehen kans ootella aamuun niin päätettiin kokeilla jo illalla, mutta SELVÄ PLUSSAhan sieltä tuli 3 Ollaan niin onnellisia molemmat... nyt pitäsi vaan malttaa olla hiljaa!;) Täällä ollaan täpinöissään vk 4+6 3 P.S olemme muuten rakennuttamassa omaa kotia ja se valmistuu 30.11.12 ja oltiin jo heitetty toivo menemään että saataisiin pikkunyytti syliini joululahjana, mutta kuinkas kävikään, pikkuisen LA 1.12.12 eli juuri muuton kohdalla:) että kaikkia jänskää sitä tapahtuuki sitte joulukuussa!

30.3.2012
sankuli
sankuli
14-month-old baby

Kipuja ei ole tänään ollu eikä menkkoja kuulunut, Valkovuoto on tosin lisääntyny!

Nyt kyllä Pitäisi päästä kauppaan!:D

28.3.2012
sankuli
sankuli
14-month-old baby

Mitähän nuo munasarjakivut viime viikkoina ovat olleet? voiko liittyä raskautumiseen!

Haluttais kyllä hipsiä kauppaan testiostoksille mutta pelekään taas sitä nega-pettymystä.

27.3.2012
sankuli
sankuli
14-month-old baby

itse  kärsin tosi kovista kivuista alkuraskaudessa. tuntuivat endo-kivuilta. särki munasarjoihin, ja kohdunsuuhun  ikäänkuin tökittäisiin sukkapuikoilla.

 

mie tein testin  siinä vaiheessa kun olin varma jotta kärsin samaan  aikaan endometriasta, ruokamyrkytyksestä  ja kuumeettomasta keuhkokuumeesta.. ah tuota alkuraskauden ihania tuntemuksia:D

27.3.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...