Iltalörps :)

Aattelin tännää alottaa ketjun ees pikkasen aikasemmin niin ei typistyis heti alkuunsa :D Meillä on ruoka ihan just, tännää ois saunailta. Mie oon keksiny nyt semmosen systeemin että käyn kaikkien lasten kaa eka saunassa, pesen pienimmän ja laitan nukkumaan. Käyn isompien lasten kaa saunassa, pesen ne ja laitan nukkumaan. Viimesenä pääsen sitte yksin :D Mies on iltavuorossa taas, joten kyllä hätä keinot keksii :D Ihanaa muuten ku iltalörppää alottaessa ulkona on vielä ihan valoisaa! :) Mitäs mammojen iltaan kuuluu? :)

27.3.2012
riu
riu

aurinkoinen se taitaa tulla suolasen veden toisella puolen eri päivänä?

Mie kylvetin jo pienimmän ja oon just isompien kaa lähössä saunaan. Miten tää miun aikataulu taas lusi? :D

Mrsmetalli eli nyt pääsette muuttamaan? Heh ja hassua varmaan ku yhen äkkiä näkkeekii miestä usseemmin :)

Nea tänä kesänä ois sitte suuri päivä? Kylähän sie oot sitä jo uotanukkii, että ei sen puoleen :D

27.3.2012
riu
riu

Iltoja.

Monsterilla on ihan kunnon iltaflaidis menossa :(

Meillä pojat saa kohta ruveta iltapuuroillensa. Ja tunnin päästä nukkumatti kutsuu kumpaistakin. Meillä ihmeesti tuota nukkumista helppas ku käytiin ostaa pimennysverhot ja asennettiin ne paikoilleen. Kumpiki naperoista menee ihan kiukuttelematta punkkaan ja nukahtaa hetkessä. Samoin aamulla saa nukkua vähän pidempään ku viiteen XD Tänä aamuna esikko kiipes punkastaan kasin jälkeen vessaan ja tuumi vielä et hän painuu takas nukkuu hetkeksi. Minä kävin pojan vessareissun aikana vetäsemässä verhot auki ni eipä tuo sit nukkunukaan :) Kelju äiti.

Eipä tässä mitään erikoista illan suunnitelmaa. Täytynee ehkä isäntää vähän hellitellä ko sillä on synttärit tänään.

27.3.2012
misukka
misukka

Meillä pienin poika on vähän vinkuiita tännää, liekö väsyny? Niin ja isompi poika oli joutunu päiväkodissa hetkeks miettimään ku ei ollu uskonu kuulemma mittää X) Mutta onhan nuo pojat helppoja verrattuna tyttöön :DDD

Oho, kello oli noin paljo, sauna äkkiä tulille :D

27.3.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...