Hebefreninen skitsofrenia

kenellekkään tuttu?

27.3.2012
Boco
Boco

no tuo alkaa olla siinä ikähaarukassa ko näitä voidaan lähteä toteamaan kun harvemmin lapsille psykiatrian puolelta edes diagnoosia yritetään hakea mutta ko. tapauksessa varmasti aiheellista. odottaisin sinuna oikeita tuloksia. hebefrenia myös etenee nopeasti erittäin nopeasti että muutos ensisyksyyn olisi selvää puheen puuroutumisen kanssa. muistakaa että nämä on vahvasti vain aivokemiallisia tiloja jotka eivät johdu millään lailla vanhemmista! te voitte parhaiten auttaa tukemalla ja mahdollistamalla hoitoa ja turvallista ympäristöä. antaa kasvaa ja kehittyä niinkuin normaali lapsi :) kovasti jaksamista ♥ kaikki aikanaan! toivottavasti saatte paljon tietoa noista testeistä ja siten oikeanlaista apua pojan ongelmiin!

28.3.2012
imppuliina
imppuliina

niin ja kesäl poika tulee 11v

28.3.2012
Boco
Boco

no hui :o ehkä se tarjoitti ettei tätä ainakaan epäillä...en osaa ajatella että poika ois katatoninen tai paranoidinen vaikka tosin joitain viitteitä on molemmista :( mut siis tosi vähän. toukokuussa alkaa laajat puolitoista kuukautta kestävät tutkimukset. koitan itse saada paljon kysymisen aihetta ettei mikään jää epäselväksi. masennusta pojalla on siis todettu nyt tuon vaikean adhdn rinnalle. pojalla on ollut nyt viime syksyn jälkeen 3-4 aikajaksoa jolloin on erittäin vainoharhainen, itsetuhoinen ja sekava. tosin jokainen jakso ollut edellistä lyhyempi ja ehkä helpompi.

28.3.2012
Boco
Boco

hmm minkähän ikänen poika mahollisesti.

hebefreeninen on Yleisesti aika vaativa skitsofrenian muoto. kirjoitan nyt kaiken yleisellä tasolla tietenkin sen mitä tiiän. eli vaikeasti hoidettavin muoto muita muotoja on paranoidinen ja katatoninen. vaatii melkein kaikissa tapauksissa lääkkeellistä hoitoa ja liudan muita toimenpiteitä terapioita ja useasti myös laitoshoitoa. käytöshäiriöitä esiintyy yli puolella. hajanaiset ajatukset ja toimet(niinkun minun kirjotus) . aistiharhat on joillain voimakkaampia toisilla niitä ei ole sen koommin ja psykoottiset jaksot pitkiä ja vaikea hoitoisia ja hankala ennakoida. hyviä uusia tuloksia tietenkin uusista terapiamuodoista ja hyötyy usein paljonkin lääkehoidosta. hmm oireita on tunne-elämän latistuminen ja puheen tuoton heikentyminen... puhkeaa varhain ja hmmm... paljonkin asiaa tuosta on ja hoidosta mutta nyt on piiiikkusen laaja alue käytäväksi.  jos yhteen vetäisi niin aika lamauttava tauti. mutta niinkuin kaikissa sairauksissa on hyviä ja huonoja jaksoja. toivon todella että pojalla ei tätä todettaisi ♥ jaksamista teille! varmaan en nyt kyllä yhtään auttanut ko omakin ajatus risteilee paljon ja minulla on todella subjektiivinen näkemys todella hankalahoitoisista potilaista!

27.3.2012
imppuliina
imppuliina

no tolle pojalle kun on heitetty kaikenlaisia uusia mahdollisia diagnoosi epäilyjä ja olin tuon kuulevinani kaikkien monien joukosta ja alkoi kiinnostamaan kun en oo koskaan kuullut. mitkä niin kun on tuon tunnuspiirteet ja miten esim eroaa ihan perus skitsofreniasta..?

27.3.2012
Boco
Boco

vain työn kautta.... kuinkas?

27.3.2012
imppuliina
imppuliina
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...