Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Tiiiiistaihuomenta! :)

Aamupäivitykset? ;)

27.3.2012
Sralla
Sralla

voi että tonttutyttö nyt ihan kiinnostuin, onkos sulle sitten jotain töitä siellä? ja onko noita eräopas hommia hyvin koko vuodeksi? tai saako siihen rinnalle sit just jotain sivutulon lähdettä että pärjää?

mekin ollaan maalla kyllä aina asuttu. että ei siinä sillein muutosta ois muutakun etä sukulaiset/kaverit ois sit keski-suomessa kaikki.

27.3.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

niin ja asiaan..  MULLA PALAA KÄPY! jälleen.. 

hitto tuo pentu ei nuku.. puolitoista tuntia yritin, silmät aivan ristissä ni nukku JOPA 10 minuuttia.. voi jumankekka sanon minä!

27.3.2012
ninnup
ninnup

libero 1 oli kuopion prismassa sillon ku poika synty eli vuos sitten (en meinannu osata laskee XD) jotain 4,90e, nippanappa alta 5e kuiteski eikä kakkonen juuri sen kalliimpi, huggiesia käytettiin kyllä, hinta oli sama mutta paketissa enempi ja sopi paremmin mein luikkupyllylle mut ei ollu hinnalla pilattu mini-ihmisten vaipat :D

27.3.2012
ninnup
ninnup

huomenia. täällä soi korvissa heti aamusta kun tytöt kiljuu kilpaa. ompa hauskaa :D

no joo mä muutan norjaan :D muutenkin siellä on asiat paremmin kun eivät kuulu eu:hun. ja niillä on sitä öljyä omasta takaa.

miehen kanssa ollaan jo pitkään puhuttu että kokeiltais elämää jossain kauempana esim. pohjanmaalla tai lapissa. jos mies sais vaan töitä sieltä että ois tuo talous turvattu. miehen unelma ois muuttaa lappiin ja ryhtyä matkailu yrittäjäksi, hän haluaisi niitä eräoppaan hommia niin paljon. mutta itteeni asia pelottaa, olen kuitenkin ainakin jo viidennessä polvessa tämän kylän asukas että juuret on aika syvällä ja lähtö hirvittäis vaikka ainahan sitä voi takaisin tulla.

27.3.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

Miten mie muistelen (kahden vuoden takaa :D) et noi ykköskoon vaipat ois jonkun 5-6e paketti? Voin kyllä olla AIVAN hakoteilläkin. :D

27.3.2012
Monster
Monster

Huomenta

Meilläkin ois pojan synttärijuhlat ja minun,mutta toivottavasti ei valmiskakut lopu kaupasta=)

Meillä ei taaskaan mitään ihmeitä..kohta lähdetään käymään lenkillä poikien kanssa ja pitäs

kaverisynttärikutsut tehdä pojan juhliin.

Päikkärit nukutaan kun kerholainen lähtee ja sitten iltasella menen tehotreeniin..tärisee jo jalat ajatuksestakin=)

Ensi vko onkin sitten lomailua ja synttärijuhlia niin jää treenit väliin,niin tällä viikolla jos jaksais painaa enenmän.

27.3.2012
huiskutin
huiskutin

Eilen uutisissa oli, et munat loppuu pääsiäisenä. Kai se on taas toi karppausinto ko vie munatkin kaupasta... Mut mun on saatava munia poikien synttärikakkuihin!

27.3.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Mikäs munapula nyt yllättää? :D

Multa on menny ihan ohi... Mutta kattelin kyllä lauantaina ku käytiin kaupassa, että ne 10kpl munapaketit ol kaikki loppu, niin piti ostaa 15kpl mutta en ajatellu et se on joku pula-aika ny ko0ittamassa ja vallan munaton elämä. :D

27.3.2012
Monster
Monster

Huomenta

Herätyskello herätti 6.50 ku unohin ottaa pois päältä. Reilusti ennen sitä olin jo kipassu vauvan kainaloon aamumaidolle.

Tähän mennessä oon jo ehkä toistakymentä kertaa hakenu vauvan pois eteisestä tai esikon huoneesta tai meidän makkarista. Kohta aamupuuroa kitusiin.

Tälle päivälle ei suuria suunnitelmia. Munia pitää ehkä hakea jos niistä kerran meinaa tulla pula. Ko on noi poikien synttärit heti pääsiäisen jälkeen ni pitäähän sitä tarveaineita olla.

27.3.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Huomenta

Taas herätty lämpöpatteri kainalossa, eli kolmatta päivää pitää 39c kuumetta ja tyttö on tosi itkunen ja räkänen. Ei se sen eilinen näppy oo mikskään muuttunut, eli ei onneks lie mitään rokkoa sittenkään, mutta oisko tää nyt sitä influenssaa... :/ Eilen oli pakko käydä apteekissa ja ostin tohon panadolin rinnalle buranaa.

No aamulla herättiin 6, kuumettä 39 ja heti annoin buranaa sen sallitun määrän. Klo 7 kuumetta edelleen 38,5 ja kasilta annoin panadolin, mutta edelleen on lämpösen olonen. :( Tiedä sitten mitä' on. Tänään kolmas kuumeinen päivä, eli jos ei huomiseks helpota, niin soitettava tk:hon ja varattava aikaa. Ei ne varmaan kummempaa ohjetta osaa antaa kuin tuo burana/panadol-viilennyt-nesteytys, mitä nyt harrastettu, mutta olis sit kouluun saatava joku poissaolo todistus... Perkele! :(

Ja koira käy kierroksilla, kun ei oo moneen päivään päässy kunnon lenkille, pyörähdetty vaan tossa ulkona, mutta minkäs teet... Hypitään seinille koko konkkaronkka täällä! Että oiiiiikein hyvää huomenta kaikille! :D

27.3.2012
Monster
Monster

tossa just kattelin kuittia että vähän vaihtelee noi hinnat paikasta riippuen..me ostetaan tota 4 koon tarra vaippaa ja 88kpl on siinä, niin se makso 13,90 :). Toisessa paikassa sama vaikka12,90 ja kolmannessa 15,90..vähän vaihtelun tynkää :D

27.3.2012
jeini
jeini

housuvaippa 42kpl maksaa normipaketissa 12,90 mut sit jos löytyy niitä megapakettia ni esim. 84 vaippaa 17,90 jne..

27.3.2012
ninnup
ninnup

liberon vaipat..88-90kpl pakkaus 12,90-13,90€ :).

27.3.2012
jeini
jeini

Huomenta..:). Aamukahvia tässä juon, jos se päivä lähtis käyntiin :). Mie toivon että tänään tulis kirjapaketti ja sit ilmotus matosta että se on saapunut :). Voisin ne käydä hakemassa :).

Eilen haettiin meidän villalanka matto kuivamasta..ja tuli hyvä.. kyseltiin alustavasti niin alkaen 150€ ois pesettäminen maksanu tommoselle n.60 vuotta vanhalle matolle..niin päätettiin sit pestä ite. Ja hyi saasta kun se oli likanen..ei kuulemma oo koskaan pesty..että terve vaan..oli se pesuvesikin sen näköstä. Mut onneks harrastan huovuttamista niin ties ainakin mitä EI kannata villalankamaton kanssa tehdä..:D. Joo mut puhdas tuli ja pysy täysin moitteettomassa kunnossa ja tuli itseasiassa paljon siistimpi :).

27.3.2012
jeini
jeini

huomenta.. 

mulla on edelleen pälli sekasi kellojen siirrosta, en nukkunu taas juuri lainkaan.. pojalla tuntus olevan kanssa ku oli melkosen villi yö, ensin ei meinannu nukahtaa.. tai nukahti joo 3 kertaa mut havahtu heti ku liikahdin ja alko riekkua.. 4 kerran sit nukahti kunnolla ja pyöri ku pieni porsas koko yön mun päälle..
ois saanu periä isänsä "rytmitajun" mulla on ihan riittävästi kestämistä omassaki ni saati että poikaki on koko ajan pasmat sekasi jostain, huoh! ei oikeesti tarvii ku puolen tunnin muutoksen arkirutiineihin ni monta päivää menee plörinäks.. 

pitäs mennä herättämään tuo poika et saatas jonkulainen toimiva rytmi meidän arkeen takas ku herra on vähän muokannu viime ja tän viikon aikana omaansa.. kiukkuaa sit väsymystään koko ajan. 

voisin nukahtaa ihan pystyyn kerrassaan. huhhuijakkaa

27.3.2012
ninnup
ninnup

Myö lähtään tänä aamuna bussilla isomummolle, niin siksi olen ihmisten aikoihi ylhäällä. Mulla vaan on kamalan paha aavistus tästä reissusta... Mut täytyy mennä ku on kerta sovittukki. :/

27.3.2012
Sralla
Sralla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...