Iltaa mammat :)

Hirveen kiva mutta jotenkii "kiireinen" päivä alkaa olemaan takana. Ennää pitäs tehä tehtäviä ja sen sellasta. Plääh. No kuhan kakarat nukahtaa niin saa paremmin rauhan :) Tän päivän ehoton huipentuma oli yksinäinen kauppareissu. Sorruin heräteostoihinkii ku löysin pienimmälle kumpparit kuuvella eurolla :D Mitäs mammojen maanantaihin on mahtunu? :)

26.3.2012
riu
riu

Iltoja.

Mie täällä vielä puolisen tuntia jännäilen, että voitetaanko huuto yhestä parvisängystä. Ku alkas oikeesti oleen aika saaha toi vauva siirrettyä tuonne isoveikan kanssa samaan huoneeseen.

Aamulla käytiin poikien kanssa kaupoilla ja pienempi nukahti vartiksi autoon. Syötiin ruuat ja painuttiin koko porukka pihalle. Vauva veteli unia jonku 2 tuntia ja oltiin esikon kans tuos pihalla saman aikaa. Kävin viimeinki piilottamassa alppiruusut harson alle, jos ne ei ihan nuutuis tuossa ku lumet sulaa. Sit totesin et mun viime äitienpäivänä saamani päärynäpuu on jotain 45 asteen kulmassa ja ainaki latva on poikki. Kahtellaan loput tuhot jahka toi lumikasa sulaa siittä päältä.

Naperot nukahti yllättävän nopeesti ja ihan ilman taisteluita. On tainnu tulla laitettua toi vauva vähän liian myöhään nukkuu viimeset pari viikkoa ni se on sitä unta tapellu ihan tosissaan.  Nyt ku nukahti tavallaan puoli tuntia aiemmin(vanhaa aikaa) ni meni paljo kivuttomammin.

Tjaah, eipä tarvi miettii sitä parvisänkyy enää. Joku kurja meni ja rykäs semmoset lukemat tauluun ettei meiltä ennää irtoo :(

26.3.2012
misukka
misukka

Iltaa :) mun päivä ei meinannu käynnistyä millään, töissäkioikein hävettis ku ensin tuijotin kuolleen näköisenä postipoikaa ennenku aivot rekisteröi että se sanis mulle jotsin ja sit puhelimessa heärsinyhtäkkiä siihen et se toinen on puhunu siellä ummet ja lammet eikä mulla ollut aavistustakaan mistä.. sit skarppasin kolmen kupin voimalla aamun läpi ja vähän helpotti.

Mies haki tytön tarhasta ja mä fillarin huollosta. Sit se oli tehny ruokaaki, söin elämäni ensimmäistä tuoretta tonnikalaa :) oli hyvää ja ihan tonnikalalta se maistus mut ilman jotain sivumakua, olisko sitä öljyä ;)

Muuten ollaan vaan oltu ja vietetty perheiltaa pitkästä aikaa :) eli ihan kiva saamaton ilta täällä :)

26.3.2012
Mummy83
Mummy83

oon kohta tunnin tuijottanuttuota ostoskassia keittiön pöydällä.

jos tuijotan vielätoisenkin tunnin, niin  ehkä  ne purkaantuisi  itestään jääkaappiin?

 

tässä siis illan vireystaso  ja tunnelmat;)

26.3.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...