oletko koskaan kuullut

että puhelimen digitaalinen kello pyörii väärinpäin? mun miehen puhelimessa kello näyttää ihan oikeeta aikaa n. klo 12.00 mutta sitten kun mies kattoo about 16.00 kelloo niin se näyttääkin 14 ja jtn. on aika kummallista että vaikka akkua on niin digitaalikello voi näyttää väärää aikaa ja lähtee taakse päin menemään.

26.3.2012
immortal
immortal

nii siis kyse on samsungin kosketusnäyttöpuhelimesta ja tämä tekee siis silleen että kello on 12 kun mies kattoo sitä ja sitten seuraavaks ku mies kattoo sitä niin kello on oikeasti jtn 15-16 mutta puhelimen kello nayttää et kello olis 13-14 välillä. hirveen vaikeeta selittää muuten toivottavasti ymmärsitte.

27.3.2012
immortal
immortal

saanko udella että millainen puhelin? on nimittäin tuota mun tapausta ollut parilla kaverilla ja meillä siis samanlaiset elimet ;)

27.3.2012
Boco
Boco

En kyllä ole kuullut, että kello olisi sekoillut, mutta omasta kännystä sekosi kalenteri. Omia aikojaan siirsi kaikki merkinnät tunnilla eteenpäin. Huomasin tämän siinä vaiheessa kun oltiin myöhästytty tunnilla neuvolasta ja kampaajalta :/ Sitten kun sain kaikki merkinnät tarkistettua ja korjattua, niin kalenteri päättikin aikaistaa ne taas tunnilla. Ja kummassakaan tapauksessa ei ollut mitään aikavyöhykkeen tai kesä/talviajan muutoksia. Nyt ei enää uskalla luottaa mokomaan härveliin ollenkaan :(

26.3.2012
TyPo1
TyPo1

Jos se puhelin onkin vaan keksinyt miten saada lisätunteja vuorokauteen =). Sitähän me kaikki ruuhkavuosissa olevat kaivataan, ainakin välillä =).

26.3.2012
Suppu
Suppu

enpäs ole kuullut :) aika mielenkiintonen juttu kyl, ja melko ärsyttävä kans jos menee joku juttu pyllylleen tuommosen takia.

26.3.2012
misukka
misukka

olen kuullut :) mun puhelimen kello teki niin joku aika sitten...veli sen korjas...oli jotku säädöt pyllyllään, herjas aina että oon vqihtanu aikavyöhykettä ;)

26.3.2012
Boco
Boco

hih x) en oo aiemmin kuullu, mutta voisin kuvitella tuon siltitapahtuvan mullekkin:DD

26.3.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...