mihin autoon mahtuu 3 turvaistuinta takapenkeille?

jos sellasta pelkkää koroketta ei oteta vaan ihan kunnon turvaistuimet. ja kiinnostais lähinnä farmari malliset autot!

26.3.2012
mustikka88
mustikka88

Meillä on Opel Zafira ja lapsia neljä, siten, että vanhin on 6 ja nuorin 1,5v. Ihan takana istuu korokkeella 6v ja toinen takapenkki nurin, jotta saadaan vaunut ja kauppakassit taakse. Keskellä on vyöistuin, selkä menosuuntaan turvaistuin ja naama menosuuntaan turvaistuin. Koskaan ei ole mitään suurempia tappeluita lapsilla autossa olleet, vaikka vilkkaita lapsia ovatkin.

Meilläkään ei ole Opelista mitään pahaa sanottavaa.

27.3.2012
tyttö
tyttö

unohin kokonaan mites toi skoda oktavia tjs. onko kokemuksia

27.3.2012
mustikka88
mustikka88

meillä on gracon turvakaukalo ja telakka, sit besafen turvaistuin mikä on ainakin kapeampi kuin britaxin. ja sit kolmas istuin gracon cosmic mallinen.

27.3.2012
mustikka88
mustikka88

En jaksanut kaikkia vastauksia lukea mutta mä sanoisin tuohon auto-ongelmaan että varmaan aika paljon johtuu asia siitä millaset istuumet teillä on. Meillä on vanhemmalla sellanen möhkö istuin että vie takapenkistä suurinpiirtein puolet=)

Niin ja toisaalta asiaan vaikuttaa sun lapsienki rakenne et millasen istuimen niille voi ostaa... Meillä on esikoinen tyttö ja sillä on tuo möhkö istuin mutta ruumiin rakenteeltaan sille olis voinu ostaa ihan sellasen kaposen mut sit taas juniori jolla on kokoa ja luonnetta niin sitä en voisi kuvitella ikinä istuttavani istuimeen joka olis kapee ku pojalla on niin miehiset hartiat...=)

Kuuluuko tää auto kysymys kevääseen? Meillä mies puhunu auton ostamisesta kohta kuukauden ku toisesta autosta tulee pian laina maksuun ja toiselle autolle tulee meillä olo ikää kesällä viis vuotta niin siksi kuulemma pitäis jo vaihtaa... ja tekoteko syynä on se et jos mä saan yhden työpaikan mitä olen kovasti piirittäny ja nyt siis paikka auki niin sit mulle pitää saada sen takia uus auto... se uus pensa jonka nimee mä en nyt just muista houkuttais kyllä kovasti mut sit kait pitäis ruottista se auto uittaa mut siellä semmoset autot oli kyllä halpoja ku netista niitä tutkittiin...oliko se pensa joku fuel...????nyt pätkii...=)Mun pääs on fleksifuel mut tuo kuulostaa kyllä koiran talutushihnalta...=)

27.3.2012
myrmeli
myrmeli

Joo,pakko peesata Taivaltajaa..tulis ruumiita jos ois lapset vierekkäin samalla rivillä=)

Tai kyllä lyhyet matkat just ja just kestää,mutta ajetaan paljon pitkiäkin matkoja.

Meillä lapsia siis 4kpl ja auto opel Zafira..monet haukuu opeleita,mutta kai niitä maananatai kappaleita on joka merkillä,ja tuo ollut hyvä.Tarkoitus on syksyllä auto vaihtaa uudempaan,tämä on 2004-vuoden ja 7-paikkainen.

Mutta esikko istuu edessä,kun on jo niin iso.

Keskipenkillä on 4-vuotias kuskin takana istuimessaan,minä keskellä ja 1-vuotias selkämenosuuntaan toisella reunalla.

Ja takakontissa istuu korokkeella yksi poika vielä=)

27.3.2012
huiskutin
huiskutin

voehan että nyt nous kauhee autokuume pakko saada vanha myyntikuntoon että pääsee kiertelee autokauppoja :)

27.3.2012
mustikka88
mustikka88

jos pösöt on parhaita ranskiksista ni älä ikuna osta ranskista, mulla oli uuden karhea pösö 206 ja siinä oli pelkkää murhetta murheen perään, takuuhuollossa oli varmaan 10 kertaa ekan kahden vuoden aikana ja sit ku takuu loppu ni auto lenti ku leppäkeihäs. Ja ostin 10 vuotta vanhan volkkarin joka ollu mulla nyt 7 vuotta. Alkaa lahoomaan käsiin ni pitänee vaihtaa tuoreempaan jahka talous antaa myöten. Muuten en vaihtais mihinkään.

27.3.2012
misukka
misukka

mun käsittääkseni pösöt onkin parhaita ranskalaisista. rellujen vikoja oon nähny ihan tarpeeks äidin autoissa kun hällä on ollu v.2000 pelkkiä relluja. paitsi just vaihtoi nissan qaskaihin. ja ainakaan tohon meganen farmasiin ei mahtunu istuimet sillein että laittoi selkä menosuuntaan istuimen (graco) keskelle ja kaukalon reunaan (graco), ovi työnti sit kaukalon reunaa että kaukalo heilahti.

27.3.2012
mustikka88
mustikka88

nosto. lisää kokemuksia :)

27.3.2012
mustikka88
mustikka88

meillä oli ford focuksessa brion kaukalo, britaxin turvaistuin ja koroke. Aika nafti oli, mutta mahtu :)

26.3.2012
riu
riu

joo en mielellää mitään ranskalaista ostaiskaan.

26.3.2012
mustikka88
mustikka88

älä mustikka citikkaan sorru, et saa ko murheita

26.3.2012
misukka
misukka

onko kellään ford mondeoo/fokusta vm. 1999-2005, noita vähän mietin. ois hinnoiltaan ihan sopivia. tai joku citroen xsara?

26.3.2012
mustikka88
mustikka88

meillä himotuksessa joko skoda superb joka on todella tilava ja voin melkein taata et menee se 3 rinnakkain ku 3 aikuista miestä mahtuu helposti, tai sit toinen on Seat Alhambra. Kumpainenkin käytännössä volkkareita XD

26.3.2012
misukka
misukka

joo kun joko farkku tai sitten joku tollanen vw transpointer tila-auto ois hakusessa. tota farkkua mielummin kattelisin vielä ennenkuin sitten tulevaisuudessa toivottavasti sille tila-autolle tulis käyttöä.

26.3.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...