Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Käytätkö rannekelloa?

Itse tuossa taas automaattisesti aamulla väkersin kellon ranteeseen, niin mietin et kuin yleistä on nykyään. Vieläkö ihmiset kelloja käyttää? :D Itse en käytä oikeestaan koruja, mut näytttävä kello on aina oltava kädessä killumassa. ♥

26.3.2012
Monster
Monster

multa jäi rannekellot kotiin kun sain ensimmäisen kännykkäni.

toiselta tytöltä sain äitienpäivälahjaksi tosi hienon paksun rannerenkaan jossa kello, se on vain turhan fiini työarkeen, enempi sellainen juhlakoriste:)

26.3.2012
Blanco
Blanco

en käytä, mulle riitää puhelimen digitaalikello.

26.3.2012
immortal
immortal

Eipä ole käytössä. Kyllä mulla rannekello on mutta se jäi käytöstä ku esikko oli vauva. En halunnu raapia vauvan ihoa sillä kellolla ja sen jälkeen se on ikään kuin unohtunut käytöstä.

26.3.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Jebou! Ja oon ihan hukassa, jos ei oo kelloa... Känny mulla on aina ties missä, mut kello ei ranteesta irtoo! Ei nukkuessa, ei saunassa, ei suihkussa. Kun meen uimaan, ni sillon otan pois. Loppuraskaus olikin kamalaa, ku kello ahisti turvotuksen takia. Olin aina myöhässä tai aivan liian ajoissa!

26.3.2012
ansuv
ansuv

Joskus lukiossa viimeks :) en osaa enää käyttää..

26.3.2012
Felize
Felize

Mulla on hirveen tärkeetä, et se kello on just oikeenlainen, eli en ihan mitä tahansa käteeni huolis. ;) Pitää olla levee nahkaranneke (metallit ja muovit/kumit ei kelpaa), pitää olla iso se kellotaulu, ettei tartte tihrustaa ja vähintäänkin 12,3,6 ja 9 pitää olla numerot, mieluusti kaikki numerot (en tykkää niistä, kun on pelkkiä viivoja) ja mieeluusti rokkiasenteella. :D Mulla oli aiemmin semmonen levee punanen nahkakello, nykyään on valkoinen ja uus pitäis ostaa, kun alkaa olla niin rispaantunut toi ranneke. Mut nykyään tosiaan on olemassa tosi kivoja kelloja. :)

26.3.2012
Monster
Monster

mie en käytä.. ois kiva pitää, tykkäisin semmosesta paksusta, mut ne hiostaa niin pirusti rannetta, et en tykkää.. ja toisekseen joutuu niin paljon pesemään käsiään, laittaa tiskejä pesee pyllyä ym et hajottaisin sen heti :DD

26.3.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

joskus asusteena. käytin kyllä 5 vuotiaasta tonne peruskoulun loppuun kelloa. mutta sittemmin ollu vähemmällä käytöllä. sain ekan kellon 5 vuotiaana kun opin kellon vähän ennen eskarin alkua ja olin niin ylpeä uudesta rannekellostani voi että muistan sen kyllä aina.

26.3.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

mulla menee vähän kausittain, välillä on pakko olla kello kädessä ja sit se taas voi unohtua moneksi kuukaudeksi :)

ja mulla kyl on niitä kellojakin.. :D vähän joka värissä ja varmaan yhteensä kymmenen. Kaks kalliimpaa korukelloa, toinen valmistujaislahja ja toinen mieheltä saatu joululahja. Sit on semmoisia värillisillä rannekkeilla olevia "pilipali" kelloja eli jotain kahdenkympin luokkaa, mut hyvin nekin toimii :)

nyt on kestosuosikkina ollut ku sain mieheltä vuosi vai pari sitten lahjaksi valkoisen Jetsetin. Se on kiva ku on kevyt, nätti ja eikä hiosta :)

nii ja kellon otan yleensä suihkuun pois, mut muuten pidän yöt päivät ranteessa. Paitsi niitä nahkahihnallisia en pidä lenkkeillessä, ku ne on inhottavia ku hiostaa. :)

26.3.2012
Mummy83
Mummy83

Aina kotoa poistuessa kello käteen, muuten on ihan orpo olo. Kotona ei viitsi käyttää koska koko ajan saisi olla ottamassa pois pyllyn pesua, tiskausta tai muuta varten. Ostin ammattikouluun mennessä kesätyörahoilla kellon jonka joku liikuntatunnilla varasti pukkarista. Olin iloinen kun löysin samanlaisen kultasepänliikkeen alesta n 1kk myöhemmin.

26.3.2012
alexsandra
alexsandra

En omista rannekelloa, joten en käytä. Olen kyllä ajatellut ja haluaisin semmoisen hankkia, niitä on niin hienoja nykyään.

26.3.2012
kaUnis
kaUnis

En käytä. :)

26.3.2012
Sralla
Sralla

käytän joka päivä, on ihan orpo olo jos on unohtanu laittaa käteen:D mullaki oli ala-asteellakello aina ja sit se meni rikki enkä löytäny mitään mikä ois kivan näkönen kunnes sit pari vuotta sitte kattelin vaa korulehtee ja toi kello mikä mul nyt on pisti silmään heti ja sehän oli pakko saada :D

26.3.2012
tuvitus
tuvitus

Itsellä oli oikeestaan koko ala-asteen ajan rannekello, sit yläasteella sain ekan kännykän, niin loppui kellon käyttö moneks vuodeks, mutta nyt oon löytäny sen ihanuuden uudestaan ja pari vuotta ollu taas kello ranteessa. Oikein ihana semmoinen rokkikello missä niittejä ja kaikkee. ♥ :)

26.3.2012
Monster
Monster

En käytä..mies on monta kertaa kysyny että haluaisitko kellon,mutta en koe sitä tarvitsevani=)

26.3.2012
huiskutin
huiskutin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...