mikähän lie kaamosväsymys mut onkaan kaatanut..

tätä on nyt laskujeni mukaan jatkunut kolmisen kuukautta liki. aivan tolkuton väsymys, huolimatta siitä kuinka hyvin tai huonosti tai vähän tai paljon olen nukkunut. aamusin oon lipsunut torkuttamaan pahimmillaan puolitoistatuntia, ja lopulta itkua melkein vääntäen noussu. ja puolelta päivin vielä yritän siihen kuluvaan päivään herätä, ja vihdoinkun  olo alkaa olla  normi, niin tuleekin jo iltapäivä-uupumus. töistä oon nytten kolmisen viikkoa luistanut aiemmin pois, aatellut että mielummin nyt ottaataloudellisesti  vähän takkiin, kunhan ei omaa kroppaa/päätä nyt hajota,mutta ei perkele kun ei sekään auta:/ päikkäreiltä herään väsymysvapisten, sitten alkuiltaan kohden piristyn taas, mutta ennenku  illan  leffa  pääsee loppuun, niin mie kuolaan  jo sohvatyynylle. labroista ei löytynyt selitystä tälle.   kuinkas muilla mammoilla? miten työ tätä hoidatte??   ei nyt hirmusesti kehtaisi valittaakkaan kun  vuosi alotettiin kahen viikon lomalla ja vajaita  työviikkojakin nyt tehny, joten missä syy??

25.3.2012
Blanco
Blanco

ok. no kalaa harvemmin syön, siksi omega-kapselit. mutta munat  ja maidot menee enempi kuin ehkä normisuomalaisella:)

äh. tästähän tuli vain karmea nälkä xD

26.3.2012
Blanco
Blanco

Kala on hyvä d-vitamiinin lähde, samoin maitotuotteet ku niissä on lisättyä d-vitamiinia. sit kananmunissa on kans. kanttarellit ja suppilovahverot myös mut niis on d2-vitamiinia joka ei imeydy yhtä hyvin ku d3.

26.3.2012
misukka
misukka

d-vitamiinia ei ole tainnut tulla nyt popsittua.jotain omega-kapseleita, monivitamiineja vetelen  kuuriluontosesti pari kuukautta aina silloin tällöin. nyt alkuvuoden oon syöny rautatabletteja.

mistäs kaikista ruoista saikaan d-vitamiinia? hirmusesti syön kyllä  hedelmiä, mutta taitaa olla enempi c-vitamiinipitosta ne...

26.3.2012
Blanco
Blanco

no  otettiin nekin, ja ainut  jossa vähän pyöriteltiin päätä, oli borrelioosiarvot, jotka oli sen verta korkeet jotta oisipitänyt joutua punkin puremaksi VIIKKOJEN SISÄLLÄ :D siis tähän aikaan vuodesta:D??

kysyin vaikuttaako tammikuinen punkkirokote tai intian matka,mutta  ei kuulema vaikuttanut. sekin sitten vain ohitettiin  mahdottomana.

25.3.2012
Blanco
Blanco

juu, seonkin  ainut minkä oon käsittäny:) mut näkyyköhän mitään aivosähkökäyrässä, kun  siinäkin  oli sen tuhat ja yksipiuhaa  kupolissa kiinni ja  mie kuorsasin x))

25.3.2012
Blanco
Blanco

minä en ihan tarkkaan tota unitutkimusta tiiä mut käsittääkseni siinä laitetaan piuhoja kauhee määrä päähän kiinni ja seurataan niitä univalverytmejä sun muita. Ja siis potilas saa nukkua ihan normaalisti, hoitajat vaan seuraa nukkumista.

25.3.2012
misukka
misukka

ei ole unitutkimusta tehty. miten setehdään? tuli vaan mieleen että silloin kun multa nepään magneettikuvat ja aivosähkökäyrät otettiin, niin mie nukuin onnessani  nuo tutkimukset läpeensä, eikä ainakaan  silloin maininneetettä oisi mitään erikoista unenhäirihtijää ollu kun sen mganeettijyskytyksenki läpi kykenin kuorsaan:D

 

ei oikiasti en kehtaa enää yhenkään vaivan kanssa lekuriin mennä kun tuntuu ettenkuluneitten kuukausien aikana muuta olekkaan ehtiny tehä kunravata  tutkimuksissa. kohta sepaistaa musta jo kilometrinpäähän jotta alan pitää itekkin itteäni luulosairaana.

25.3.2012
Blanco
Blanco

no onko sulle tehty esim. unitutkimusta? Et vaikka nukut ni saatko sie oikeesti levättyä. Ja ootko kokeillu kirvasvalolamppua? Jos sulla vaan on pahasti melatoniinin määrässä häikkää.

Ja mulla on semmonen ihmeen vetämätön olo. Mitään ei oikein saa aikaiseksi ja virtaa ei riitä mihinkään. Minä oon nyt itestäni sitä mieltä et minä oon vaan ollu liian kauan kotona. Mun tarttee päästä töihin ja semmoseen virtaelämään ni kyllä tästä piristyy. Eli mitä enempi tekemistä, mielellään mielekästä, ni sitä paremmin jaksaa. Nyt ku on vaan mölläilly kotona ni kaikkeen tarttuminen on ihan liian rankkaa ettei vaan jaksa, eikä oikein huvitakaan.

25.3.2012
misukka
misukka

ja oisikinvain sellaista haukottelua vain, mutta kun haittaa jo  normielämää  kun ei meinaa voimia löytyy MIHINKÄÄN. haluisin niin käydä kylässä ja kahtoa leffoja ja viettää  miehen kanssa romanttisia hetkiä, mutta monesti oon jättäny  iltaruoatkin välistä kun en oo jaksanut yksinkertasesti vaan pystyssä ja hereillä pysyä:/

25.3.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...