Syömisonkelmia

Onko tää nyt joku 8kk villitys vai onko jotain hassusti tolla jätkällä? Soseita syödessä, oli sitten haaleaa, lämmintä tai lähes kuumaa alkaa yökkimään. Muttei hedelmä/marjasoseista (kylmiä). Ja maidosta samaa vikaa tuntuus olevan, menee jonkun verran mut sitte alkaa yökkiminen. Niitä hampaita vai jotain muuta?

25.3.2012
RJ89
RJ89
3 years, 4-month-old toddler

Meillä junnu yökkii kans eväitä. Oon jotenki aatellu et se vaan siirtää sen ruuan liian pitkälle kielellään ja kakoo sen takia. ja ikää on parin viikon päästä vuosi.

25.3.2012
misukka
misukka

No joo, toi oma tahto vois olla nyt tää juttu. :D Haluaa mm. lusikan omaan käteen, mut mikään muu lusikka ei kelpaa kun se millä sitä ruokaa lapataan sisuksiin. Vois kokeella lyödä jätkälle porkkanan palan käteen ja kattoa kuinka se suu pannaankaan. :

25.3.2012
RJ89
RJ89
3 years, 4-month-old toddler

hampaita veikkaisin.. meillä oli just tuo että mieluiten jääkaappikylmää mut meni kyllä huoneenlämpönenkin, lämmitetty ei millään.. toisaalta voi olla että sieltä alkaa se omatahto pikkuhiljaa pilkotella ja hää on vaan päättäny että minä syön nyt kylmiä :D 

meillä oli tossa joulun tienoolla (9-10kk) semmonen kausi että minä syön itse.. onneks meni hetkeksi ohi :D nyt saa taas syöttää mutta sitten tuli muita vitsauksia omaan tahtoon liittyen :D nim. uhmaikää odotellessa

25.3.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...