kuinka monta tuntia viikossa

1. saat omaa aikaa ilman lapsia?  2. yhteistä aikaa miehen kanssa? 3. paljon miehelläsi on omaa aikaa ilman lapsia kun töitä ei oteta?

25.3.2012
mustikka88
mustikka88

1. saat omaa aikaa ilman lapsia?  

jos päikkäreitä ei lasketa niin keskimäärin 0 tuntia viikossa ;)

2. yhteistä aikaa miehen kanssa? 

illalla lauantaisin kun lapset nukkuu niin pari tuntia

3. paljon miehelläsi on omaa aikaa ilman lapsia kun töitä ei oteta?

keskimäärin 0 tuntia viikossa ;)

omat ajat on eletty ennen lapsia varastoon :D

26.3.2012
Boco
Boco

Mun oma aika on päivittäin n.7 tuntia, jonka oon töissä. Tai no, työmatkaan menee päivässä 40 min yhteensä, sen vietän yksin.

Yhteistä aikaa meillä on joka ilta n. 2 h, kun lapset ovat nukahtaneet.

Miehelläkään ei omaa aikaa sen kummemmin ole.

Tarvittaessa järjestellään menojamme ja toinen hoitaa lapset sen hetken...

26.3.2012
Myy76
Myy76

1. saat omaa aikaa ilman lapsia? 

hmm.. riippuu vähän. jos öitä ei lasketa, niin 2h kahtena iltana viikossa, kun mies ei oo kotona ja lapset on jo yöunilla ja sit yritän käydä kolme kertaa viikkoon kuntosalilla ja siellä menee se 1,5h koko reissulla noin..

2. yhteistä aikaa miehen kanssa? 

sillon kun lapset nukkuu, eikä ite olla vielä väsähetty.. eli se 2-3 tuntia illassa viitenä iltana viikossa.. sekin menee siihen et torkutaan kilpaa sohvalla telkkarin eessä :D tällä viikolla mummo lupas ottaa mein lapset yökylään, niin jos sitä sit vähän enempi sais sitä yhteistä aikaa. :)

3. paljon miehelläsi on omaa aikaa ilman lapsia kun töitä ei oteta?

Sillä on sitä omaa aikaa noin ööö.. kahtena päivänä viikossa sen 8h, kun klo 15 pääsee töistä ja noin 23 käy nukkumaan.. (hieman katkerana täällä joku kenties...?)

26.3.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

Jos lapsen uniaikoja ei huomioida niin tällä hetkellä

1. omaa aikaa saisin useamminkin mutta n. kerran viikossa tai kahdessa käyn shoppailemassa yleensä kaverin kanssa ja aikaa vierähtää 2-3h. Tämä siis iltasin kun mies kotona. Viime aikoina olen saanut myös silloin tällöin päivällä omaa aikaa kotona kun lapsi isovanhemmilla hoidossa (3-4h).

2. yhteistä aikaa lasken olevan oikeastaan joka arkipäivä n. klo 16 eteenpäin kun mies tulee töistä ja vknloput kellon ympäri yhdessä. Mutta ilman lasta käydään n. kerran kuussa syömässä.

3. mies on aina kotona:). Ei harrastuksia tällä hetkellä eikä käy baareissa. Noin tunti illassa lapsen hereillä ollessa annetaan toisillemme omaa aikaa puuhailla mitä haluaa, muuten viihdytetään lasta yhdessä.

26.3.2012
mato11
mato11

1. 2h päivässä kun lapsi nukkuu päikkäreitä. Kerran viikossa teen myös 2h-3h kaupunkireissun käyn kaupassa ja kirjastossa.

2. Lapsen päikkärit viikonloppuisin 4h. Myös noin kerran kuussa päästään isäni kyydillä käymään kaupassa kahdetaan kun äitini jää lapsenvahdiksi.

3. Valvoo omasta tahdostaan iltaisin 2-3h meidän mentyä nukkumaan. Pelaa tietokoneella n.4h arkipäivisin ja vkl n.8h päivä.

26.3.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 9-month-old toddler

Minzan ajatukset oli kuin omiani

1. saat omaa aikaa ilman lapsia? 

Käyn muutaman kerran kuussa yksin kaupassa, shoppailuterapiaa :) (lastenvaatteita) Ja mähän teen nykyään yövuoroa, että meinaan hukkua tähän omaan aikaan :D

2. yhteistä aikaa miehen kanssa?

Viimeinen lapsista kun nukahtaa 2130, niin sitten olis aikaa. Joskus pikaset nusnus, hartiahierontaa, poliisit  yms, mutta mun silmät painuu kiinni 22 pintaan, kun tietää mitä yö tuo tullessaan. Rakastetaan kovasti silti, vaikkei koskaan kaheltaan käydä missään. (Meillä ei ole turvaverkostoa)

Kun kauppaan yms mennään liikutaan mahdollisuuksien mukaan koko sakilla tai sitten vuorojärjestyksessä joku lapsista pääsee mukaan..näin koitetaan saada sitä aikaa kaksinkeskin nappuloiden kanssa.

3. paljon miehelläsi on omaa aikaa ilman lapsia kun töitä ei oteta?

Mies opiskelee, mutta siis virka-aikaan koulussa. Mies hoitaa neljä lasta kiitettävästi, on ihana ja osallistuva isä. Käy nyrkkeilemässä/mattolajeissa 2-4 kertaa viikko, miten mun työt alkaa myöten. Ehdottoman tärkeää, että on muutakin elämää kuin koti. Mulle riittää tämä elo tällaisenaan, eikä virtaa oikein muuhun riitäkkään..muuta kuin suklaalevyn lohkomiseen :D

25.3.2012
tyttö
tyttö

1. saat omaa aikaa ilman lapsia?

No aika paljonkii nykyään ku lapset on koulussa ja hoidossa ja ite opiskelen :D Mie pien lapset siellä hoidossa sovitusti vaikka ite pääsisinkii aikasemmin, oon pyrkiny tekemään ne ajat tehtäviä kun on ees hetken rauha. Aika vaikee yhdistää välillä kolmea lasta ja opiskeluja :D Muuten en kovinkaan paljoo, mutta en sitä hirveesti nyt kaipaakaan tässä elämänvaiheessa :)

2. yhteistä aikaa miehen kanssa?

No tuommosia varastettuja puoltuntisia on pitkin viikkoa, muuten ollaan käyty kahestaan syömässä helmikuussa :)

3. paljon miehelläsi on omaa aikaa ilman lapsia kun töitä ei oteta?

No ehkä tyyliin kaks tuntia viikossa enemmän ku miulla :) Se kun on kolmevuorotyössä niin se pikkasen vaikuttaa :)

25.3.2012
riu
riu

1. saat omaa aikaa ilman lapsia?

- töissäolo. joo, sitten illalla tunnin pari kun nuorimmainen saatu nukkumaan.


2. yhteistä aikaa miehen kanssa?

-liian vähän. arkisin ehkä tunti pari illassa. yleensä mie oonjo sammumispisteessä kun  miesvihdoin tullee sisään:(


3. paljon miehelläsi on omaa aikaa ilman lapsia kun töitä ei oteta?

-paljon. 90% päivästä  sanotaan näin.

25.3.2012
Blanco
Blanco

niin ja lisään viel, että saatais varmasti omaa/yhteistä aikaa jos sitä haluttais/tarvittais/pyydettäis :)

jopa siskon poika 6v sanoo monesti äitilleen, että miksen mä anna mun lapsia yökylään niin usein ku ne pyytää :DD

25.3.2012
surkelo
surkelo

1. saat omaa aikaa ilman lapsia? -ei oikeastaan koskaan.. silloin kun lapset menee yöunille :D

2. yhteistä aikaa miehen kanssa? - ei kans koskaan :D ..taikka myöskin sillon ku lapset on yöunilla :D

3. paljon miehelläsi on omaa aikaa ilman lapsia kun töitä ei oteta? - harvemmin missään käy, kesäsin käy jonkin verran tuossa naapurissa kylässä, muutaman tunnin joka toinen ehtoo :D

 

Ei me niin osata kaivata sitä omaa aikaa.. mulle on kaikkein tärkeintä, että saadaa olla koko perhe yhdessä, tehdään asioita yhes :) Lapset siis kohta 4v ja 2v, kolmas tulossa!

25.3.2012
surkelo
surkelo

1. saat omaa aikaa ilman lapsia? torstaisin on tanssitunti 1,5h + matkat noin puolituntia yhteensä

2. yhteistä aikaa miehen kanssa? Periaatteessa kaikki sen jälkeen kun lapset nukkuu noin klo 20-21 lähtien

3. paljon miehelläsi on omaa aikaa ilman lapsia kun töitä ei oteta? Saisi omaa aikaa jos tahtoisi. Silloin tällöin se värkkää jotain kaukoputken ja kameran kanssa. Joskus enempi joskus vähempi. Ja nukkuu se työpäivinä tunnin-puolentoista päikkärit

25.3.2012
misukka
misukka

1. Omaa aikaa ilman lapsia on iltaisin muutama tunti ennenku ite meen nukkuun, viikolla yhtenä iltana jos viittinjaksan sillon lähtee johonki ja sunnuntaisin jos haluan jotain sillon tehdä yksinään. Tietty sit kyläilyviikonloput mutsilla on asia erikseen, periaatteessa sillon on koko viikonloppu :)

2. yhteistä aukaa miehen kanssa se yks arki-ilta ja sunnuntai. Niin et lasta ei olis mukana niin... sillon ku tyttö on lomalla mutsilla, viimeks hiihtolomaviikon oli.

3. Miehellä on omaa aikaaperiaatteessa joka ikinen arkipäivän aamu, ku me ollaan töissä ja hoidossa ja itse menee vasta iltaan töihin. Jasit töiden jälkeen yöllä käy parilla tai kavereiden tai ravintoloiden järkkäämissä tilaisuuksissa sillon tällön ku ne on tilaisuuksia sille tavata kavereita, eimuuten oikein ehdi.

Mä sittenennemmintapaan kavereita niin et käydään kyläs ja lapset leikkii keskenään tai mennään yhdessä johonki tapahtumiin.

Nii ja on mulla soittotunnit kerran viikossa myös omaa aikaa :) mut seki työajalla ni ei tarvi järkätä lapsenvahtia.. :)

25.3.2012
Mummy83
Mummy83

1.saan aikaa niin paljon kun haluan..mutta ainakin 2kertaa viikossa käyn jumpalla=)

2.kerran kuussa on lapset yöhoidossa ja ollaan kaksin,ja tietysti iltaisin 20jälkeen ollaan kaksin.

3.miehellä on ainakin 1 ilta viikossa vapaata

25.3.2012
huiskutin
huiskutin

1. saat omaa aikaa ilman lapsia?  

Vaihtelee kyllä ihan sen mukaan missä toi ukko on töissä, kulkeeko siis kotoa vai onko esim. ma-to töissä. Mut nyt kun on kulkenu kotoa käsin, niin varmaan ömm.. Viikossa.. Hmm, ehkä sellanen 6-9h. Enkä laske omaksi ajaksi ilman lapsia päikkäreitä kun tuo rakkauren hetelmä herää päikyillä 30min välein, niin ei siinä paljon kerkeä rentoutumaan.. :o
Ja kun ukko on reissunpäällä, niin varmaan sellanen 3-6h.

2. yhteistä aikaa miehen kanssa? 

Sillon kun jätkä on nukkumassa, eli olisko joku pari tuntia päivään + yöt kainalossa. Joskus kun muistetaan niin kiikutetaan L mummalaan hoitoon ja käydään syömässä tms., mut tätä tapahtuu harvoin.

3. paljon miehelläsi on omaa aikaa ilman lapsia kun töitä ei oteta?

Musta ainakin tuntuu että huomattavasti enemmän kun mulla, ja siitä meillä tapellaankin aika usein kun musta tuntuu et oon aina yksin kotona ja joudun tekemään ihan kaiken.. Mut mut, uskoisin et jotain 10h kieppeillä, jos viikkoon sisältyy baarireissu niin sitte lähempänä 20h kun lähtee niin aikasin jo liikenteeseen..

25.3.2012
RJ89
RJ89

1. Riippuu viikosta, mutta yleensä omaa aikaa on silloin kun lapsi nukkuu ja mies on töissä(kaksivuorotyö). Ainoastaan kerran olen lähtenyt yksin lenkille ja lapsi oli isänsä kanssa kotona.

2.Ihan kahden keskistä aikaa ei ole ollut kauheesti, jos ei lasketa sitä aikaa ku lapsi nukkuu=) (lapsi on ollu ainoastaan kerran hoidossa pari tuntia, kun ollaan yhdessä oltu jossain).

3.Silloin tällöin kaverin kanssa.(Usein kotona tietokone vie voiton ajankäytössä...)(Arvaa olenko paasannu tästä!=) )

25.3.2012
Allu2011
Allu2011

1. itse saan yleensä sen 4 tuntia. mutta aika usein jää sekin saamatta. tuokin on yhden illan juttu.

2. ei yhtään, ehkä kerran kuussa on joku yhteinen juttu.

3. 8-15 tuntia. mutta koirat on mukana joten en ole ihan niin katkera, koska ajattelen koirien parasta. mutta on silti epäreilua. :)

25.3.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...