Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Lapset hoitoon syksyllä?

Tilanne meillä on se että mulla loppuu vanhempainvapaa 10.9.2012 ja pojat lähtee hoitoon.Esikoinen siis silloin 3v ja kuopus 9kk juurikin täyttänyt. Esikoinen varmaan menis isojen ryhmään eli samaan ryhmään päiväkodissa ei pääsisikäänehkä parempi niiin,on molemmilla sitten omat päiväohjelmat.Kuinkas teillä on kokemusta alle vuoden ikäisen lapsen hoitoon laitosta ja mitä hoitomuotoo suosittelette? Ja pitäiskö hoitoo hakea 1.9 lähtien vai vasta 11.9? :)

25.3.2012
ELLu90
ELLu90
3 years, 4-month-old toddler

no mie laittasin alakamaan vasta sillon 11. päivä ja toisin ku satumamma niin väitän että pienelle päiväkoti on parempi. On pysyvyyttä, lapsi on noin pienenä ihan lellikki ja isompi sisarus on samassa talossa. Vaikka ois eri ryhmässäkin niin näkevät aina ulkoillessa ja varmaan sillon tällön pääsee pieni kyläilemään isomman ryhmään :) Omasta kokemuksesta viisastuneena suosittelen päiväkotia :)

25.3.2012
riu
riu

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

25.3.2012
ELLu90
ELLu90

Pienten ryhmässä jossa esikko on ollut on noin 12 lasta.Hoitajia 3kpl eli omaahoitajaa kohden 4lasta :)

25.3.2012
ELLu90
ELLu90

Esikoinen tossa viereisessä hoidossa on jo ollut matkaa 100m ja tietysti kävellään aina sinne :) Tuttu hoitopaikka olisi siis jos täällä vielä asutaanluultavasti kyllä :) Kodinhoidontukea en esikoisesta taida paljoa saada kun mies tienaa hyvin. laskin että joko 16€ tai 31€/kk tai sit en mitään.. Mutta varmaan esikoisen hoitopaikka pitää istisanoa koska on osapäivä ja osapäivää ei saa kokopäiväiseks enään muutettua,muutenkin pidän lapset kotona 1.6 lähtien :) Molempien hoidot pitää siis hakea uudelleen.Ehkä tähtään tohon lähihoitoon ja 1.9 vois hakea koska en menetä siinä oikein mitään :)

25.3.2012
ELLu90
ELLu90

riippuu siitä, onko siellä päiväkodissa noin pienille omaa ryhmää-helpointa toki olisi jos molemmat olisivat samassa paikassa,on viemiset ja hakemiset huomattavasti helpompia-varsinkin kun alkaa työt, ei tarvi aamukiireissä ja iltaväsyissä moneen paikkaan,kun monasti kauppareisu vielä osuu kotimatkan varrelle.

 

11.9 alaken vasta, koska jos lapset menee aimemin hoitoon,menetät niltä päiviltä kotihoidontuen.  toki parin tunnin tutustumiskäynti pari kolme kertaa sinun kanssasi tulee varmasti pienille tarpeeseen, ja näet itsekin päiväkodin rytmin ja touhuja:)

 

muuten noin pienelle pph olisi "parempi" vaihtoehto..

25.3.2012
satumamma
satumamma
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...