kakkaamisongelma :(

meillä tosiaan isompi tyttö 2v9kk pelkää todella kakkaamista. päiväkuiva on ollut jo kauan ja yökuivakin n. reilun kuukauden.(vahinkoja yöllä joskus mutta todella harvoin) joka kerta kun kakkahätä on  niin yrittää mennä jonnekin piiloon ja vääntää kakan housuun.. kun menee tytön luo ja pyytää potalle kakalle niin sanoo vaan että sattuu ja että ei halua potalle. jos tytön sitten kuitenkin saa ohjattua potalle niin ei uskalla edes pinnistää koska kuulemma sattuu niin. palkinnon on aina saanut kun kakka potassa ja ollaan lahjottukkin mutta enään ei auta lahjomisetkaan:/ ruokavalio ollaan muutettu ettei makeaa lähes ollenkaan,mutta se ei näytä auttavan. onko täällä ketään joka painisi saman ongelman kanssa? miten olette toimineet? onko tässä aika jo mennä lääkäriin kenties ja tutkia mikä mättää..tätä on jatkunut jo turhan kauan!

24.3.2012
suvikki1
suvikki1

Siiiis mun veljenpojalla ei ollu mitää et olis sattunu, ummetusta tms.. pelkäs vaa tehä pönttöön. !!

26.3.2012
kaUnis
kaUnis

Mun veljenpoika pelkäs myös kakkaamista potalle tai pönttöön, oli kuiva muuten, mutta ainakun kakkahätä iski niin hakivaipan ja meni johkin nurkkaan piiloon ähiseen ja vääntään kakan. Mun veli just kerto et kerran poika itki et kakkahätä nii veli nosti sen pöntölle ja sano et ennen ei pääse pois ku on kakannu. No itki se siinä jonku aikaa ja yritti pidätellä lopulta se sit tuli. Vissiin on sen jälkeen usjaltautunut pöntölle. Veljenpoikani oli siis 3vuotias tuolloin.

26.3.2012
kaUnis
kaUnis

yrittäkää löytää joku keino sen kakan löystyttämiseen koska siltähän tuo nyt kuulostaa et ongelma on puhtaasti se et kakka on niin kovalla et todella sattuu. mallasuutetta, levolacia ihan mitä vaan.

25.3.2012
misukka
misukka

joo on se kakka yleensä kovalla ja todella iso möhkäle tulee sitten kun ja jos saa sen pottaan tehtyä. ja ei siis ole aikoihin ollut vaippaa käytössä että pikkuhousuihin vääntää sen jos vaan tilaisuus tulee. yleensä on todella kova huuto kun yrittää vääntää...itellä oikeen pahaa tekee kun toinen huutaa:( tosiaan ollaan yritetty pitää masu silleen ettei olis kovana.. makeaa vältetty ja luumua syöty.. 2.4 on mein vaavin neukku niin vois siellä taasen ottaa sitten puheeks tuon isomman ongelman. jospa sieltä sais jotain apuja. tää asia meinaan vaivaa kovin mun ja miehen mieltä..ja tottakai tytöllä itselläänkin varmaan paha mieli kun kakkaaminen on niin suuri ongelma..

25.3.2012
suvikki1
suvikki1
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...