remppa, sisustus yms..?

tuli mieleen tämmösen kysely, ku me tehään remppaa.. eli siis; päätättekö yhdessä puolisonne kans kaikesta mitä uusitaan? käyttekö yhessä kattomas tapetit yms?? ku meillä tämän rempan oon hoitanu oikeestaan minä :D mä oon käyny tilaas keittiöön (ja khh:n ja wc:n) kaapit, tapetit käyny valkkaas ja tilaamas, kodinkoneet tilaamas, valinnu ulko-ovet ja sisäovet yms.. kysymättä siis miehen mielipidettä :D toki siis mun isä ja mies on hoitanu oikeen ne kunnon remppahommat (ikkunoiden laitot yms).. välillä onkin hauska ku mies kysyy multa, että mitäs tohon tulee tai mimmoset ne on tms.. :D eli luottaako teillä puoliso teijän valintoihin, vai haluaako se kuulla eka et mitä oot meinannu ja päätätte sitten yhes? :)

23.3.2012
surkelo
surkelo

yhdessä päätetään mitä tehdään, mutta värit ja tapetit loppupeleissä päätän minä, mies vaan sanoo suurinpiirtein mikä ois kiva. on onneksi semmonen juntti näissä asioissa ettei ole niin väliä :D

sitten joskus kun rakennetaan se lopullinen koti niin mies saa päättää saunan ja keittiön systeemit mutta mitä päätän sitten keittiön värit että sopii muuhun sisustukseen. ja keittiön saa ite suunnitella koska siellä touhuaa enemmän kuin minä.

25.3.2012
mustikka88
mustikka88

Kyllä meillä mie oon se joka suunnittelee ja toteuttaa (ja mies useimmiten maksaa). Just vastikää remppasin lastenhuoneen ja mies ilmotti jo ennen rempan alkua, että hän ei sit halua osallistua millään tavalla koko hommaan. Kyllähän siinä aikaa meni, kun huoneen sai valmiiksi kun se piti saman arjen keskellä hoitaa. Mies ei siis hoitanu edes lapsia normaalia enempää.

24.3.2012
zili
zili

no meillä on remontit vasta suunnitteluasteella, mutta tähän mennessä mie oon ollu se joka loppuviimeksi päättää monessakin asiassa. Kuten vaikka talonostossa :D Siis mie oon kauniisti sanottuna päättäväinen luonne, joten kyllä mie kuuntelen miestä jos se on kovasti jotakii vastaan niin ei silloin, mutta muuten miulla on aika hyvin tuo päätäntävalta. Ja jotku verhot yms. niin ei oo miestä ainakaan tähän päivään mennessä kiinnostanu :D

24.3.2012
riu
riu

heh, joo ehkä nuo verhot ja matot yms. on semmosia, mihin ei tartte mieheltä kysyä ainakaan mitään :D

23.3.2012
surkelo
surkelo

näin juuri :)

toki kans kerroin eka et mitä värejä oon ajatellut yms. ja ku ei mies vastaankaa laittanu, ni ne värithän tänne sitten tulee ;)

marru, olikos sulla se blogi talonrakennuksesta? :) jonkun blogin osotteen sain, mutta oon hukannu sen.. ois kiva lueskella :) ..ja toki ideoitakin saada ;)

23.3.2012
surkelo
surkelo

Me käytii yhdes maaliostoksilla jne ja tutkittiin värikarttoja ja juteltiin mut silleen et loppuviimeks mä vaikutin aika paljon. Siis tyyliin mies sanos että sininen makkari, jolloin mä vetosin et se on kylmä väri ja eikös se edistä ruokahaluaki et vihree on rauhoittava väri ja sit esittelin pari eri sävyä niistä ja sit mies valkkas niistä ;)

Ja vähän samalla tavalla se menee muissaki hankinnoissa, mä etsin ja karsin ja ehdotan ja sit mies saa "päättää" :) sit semmoisissa pikkujutuissa kuten verhoissa jne ni meen ihan oman mielen mukaan :)

23.3.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...